Hae
Inka Nitta

LAST DOINGS

seppälän blogi-iltaseppälän blogi-ilta3seppälän blogi-ilta2seppälän blogi-ilta3Maaliskuussa olin Seppälässä Emman järjestämässä illassa, jossa oli tarjolla naposteltavaa, alennuksia, arvontaa ja myös Perfect homen tuote-esittelijä. Oli kyllä hauska ilta! kehavalullakehävaluoyPari kuvaa vielä edellisen asupostauksen kuvauspaikalta. Mua kiehtoo paljon hylätyt rakennukset ja muutama vuosi takaperin tuli kierrettyä ympäri pirkanmaata niiden perässä. varjoviikunaPohdin pitkään minkä viherkasvin haluan meille ja lopulta päädyin Varjoviikunaan, joka vaikutti suht helppohoitoiselta. Jälkikäteen vasta tajusin, että tämä saattaa kasvaa jopa kaksi metriseksi! rt & orcanicVihdoista viimein sain käsiini tuon Real Techniquessin puuteri siveltimen ja olen kyllä tyytyväinen! RT:n siveltimet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan parhaita. 3+1 päiviltä lähti mukaan myös Organic shopin kahvikuorinta. Haaveissa olisi vielä se avokado hiusnaamio sekä vadelma kuorinta.
superpark arvontaaKiva, kun moni kiinnostui tuosta Superparkin lahjakortista! Se on nyt arvottu s-postille, joka alkaa sanisalo.. Onnea voitosta, olen ottanut sinuun yhteyttä!

6 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Nam noi suklaamunat!! Himoitsin niitä jo ennen ku avasin tän postauksen 😀

 2. Milla kirjoitti:

  Tällaset arkiset postaukset on tosi kivaa luettavaa! Ihanan näköinen kasvi, hauskaa että se voi kasvaa noin pitkäks :–D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

 3. inka nitta kirjoitti:

  Hei hyvä, että tykkäät! Toi kasvi on kyllä hauskan näkönen ja joo oli jännä tietää vasta jälkikäteen tuo korkeus 😀

 4. inka nitta kirjoitti:

  Haha voi ei! 😀 Noi kyllä himottaa, jos totta puhutaan :DD

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanan herkullinen kuva suklaamunista ja hei hylätyissä rakennuksissa on kyllä mustakin jotain kiinnsotavaa/kuvauksellista. Tampereen tulitikkutehtaalla haluaisin joskus käydä kuvailemassa!

 6. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos! Noi hylätyt rakennukset ja varsinkin esim historialliset sellaiset kuten mm. just tuo tulitikkutehdat kiehtoo. Mä en ookkaan koskaan siellä käynyt kuvailemassa, mutta muuten kyllä katselemassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.