Hae
Inka Nitta

KAUNEUSPOSTAUKSIA

Mä oon ollut viimeaikoina todella innostunut kaikesta kauneusaiheisesta ja kauneusblogit on ollut mun lukulistalla ykkösinä. Siitä innostuneena päätin tehdä tämän postauksen, jossa muistelen hieman omia kauneus aiheisia blogipostauksia ja teidän virkistykseksi lisäsin linkit mun omiin suosikkeihin näistä kolmesta aihealueesta.
tuote esittelyt
Tuotteiden esittelyä blogissa on jonkin verran näkynyt ja varsinkin Betteboxin vuoksi sitä on nyt esiintynyt ainakin sen kerran kuukaudessa. Mä tykkään itse ihan super paljon lukea näitä muiden blogeissa, sillä tuotteista saa tietää, että kannattaako ostaa vai ei sekä pääsee näkemään toisen näkökulman asiaan. Näitä haluan ehdottomasti toteuttaa jatkossa lisää!
Neljä suosikkia omista postauksistani ovat nämä:

meikkausMeikkivinkkejä on myös huippu lukea, mutta mun blogissa pelkästään meikkaamiseen liittyvää on melko vähän, sillä mä en mikään hyvä meikkaaja ole. Jotain meikkaamiseen liittyvää olisi kyllä huippu toteuttaa ja esimerkiksi mun meikkaus viime arkimeikkini postauksesta on kehittynyt kyllä ihan älyttömästi ja jokainen tuote siveltimiä myöten on muuttunut. Omat 4 suosikkia ja oikeastaan ainoat meikkauspostaukset ovat nämä

hiusjututHius aiheisia postauksia mulla on ollut blogissa aina ja näitä onkin ehdottomasti kaikkein eniten. Tykkään toteutella näitä ja aina, kun mun hiukset tekee pienenkin muutoksen on siitä hauska tehdä kokonaan oma postaus. Mä tykkään lukea myös muilta erilaisia hiustenhoito vinkkejä sekä kampausohjeita, kun mä olen niiden kanssa aika tylsä. Neljä suosikkiani ovat tälläiset postauksen kuin

Hieman erilaisempi postaus tälläkertaa! Mitä mieltä te ootte kauneus ja kosmetiikka aiheisista postauksista ja onko teillä mulle jotain ideoita tästä aihealuesta ja esimerkiksi jotain mitä haluaisitte mun toteuttavan? Kaikki kauneuspostaukset löytyvät muuten tagin Beauty alta.

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Mä olen jostain syystä itekin huratanut kauneusaiheisiin postauksiin ja niitä on nyt kevättalvella näkynyt paljon blogissanikin. Mielnkiintoisia ja joekin helppoja postattavia!:D Tääkin oli todella kiva postaus ja muutamia näistä voisin itsekin miettiä toteuttavani!:)

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kosmetiikka on nyt ollut tosi in! Toteuta ihmeessä muutamia tälläisiä ja muistele omia kauneusaiheisia postauksia 🙂

 3. Ninni kirjoitti:

  Ehkä nyt on joku kauneuden kevät! Mullakin on nyt paljon intoa kirjoitella kauneus aiheisia juttuja! 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Haha jep, sähän sen sanoit! :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.