Hae
Inka Nitta

COFFEE, TULIPS & HAPPINES

naistenpäiväkahviakahviakukatjasuklaaKuvissa mun naistenpäivän kukat ja aamukahvi. Jos vuosi sitten naispuoliselta ystävältä tuparilahjaksi saatua ruusukimppua ei lasketa niin tossa on mun ensimmäiset ”muutenvaan” saadut kukat. Ihana mies mulla, kun tommosia hankkii mitä ei olisi tarvinnut.

Muutenkin oon tuntenut onnellisuuden tunnetta viimeaikoina paljon. Vaikka mä en ookkaan mun ystäviä ehtinyt viimeaikoina näkeen, tiedän silti, että omistan ne parhaimmat. Mulla menee töissä myös ihan super hyvin ja porukka ylitti mun ajatuksen hyvästä työilmapiiristä ihan urakalla. Parempaa työharjottelupaikkaa en olisi voinut valitakkaan ja sitten sain vielä töitäkin samasta paikasta. Näillä näkymin valmistun myös neljäkuukautta etukäteen, joten se jos mikä nostaa motivaatiota kouluhommiin.
Pienet asiat myös viimeaikoina on ilahduttanut mua enemmän, esimerkiksi tänäviikonloppuna mennään katsomaan Logan ja noh se vain ilahduttaa minua jotenkin. Ehkä se, kun supersankarit on se mun yks lempparijutuista haha.

On ihanaa olla onnellinen, vaikka onkin kokoajan kamala kiire. Toivottavasti säkin olet!

14 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Eikää ihan alko hymyilyttää sun puolesta <3 Ihana postaus ja tosi kauniit kuvat! Tulppaaneit oon kyl suunnitellu et ostaisin ite itelleni, ne on nii nätit! <3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Sä oot kyllä niin ihana, kiitos ihan älyttömästi! <3 Tulppaanit on kyllä kauniit kukat 🙂

 3. Kata kirjoitti:

  Ihanaa mikä hyvänmielen postaus<3 Postauksen loppusanat kuvailee just munkin tunnetilaa, ihanaa olla onnellinen vaikka onkin koko ajan kamala kiire:D Onneksi tämä kohta helpottaa ja pääsen lomareissuun. Toivottavasti sä pääset myös pian höllii<3

 4. Patricia Ström kirjoitti:

  Kukat kyllä piristää aina <3

 5. Ninni kirjoitti:

  Voi miten ihana postaus!! Niin ihana kuulla että oot onnellinen <3

 6. Paula kirjoitti:

  On jotenki ihana kuulla et monet on niin hyvällä tuulella, onnellisia ja muutenkin iloisia. On kyl ihana postaus ja taisin rakastua tohon sun kahvimukiin 😀

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

 7. inka nitta kirjoitti:

  Muitten hyvä mieli tuottaa ainakin muhun myös hyvää mieltä ja siksi on ihanaa, kun ihmiset on onnellisia! Joo toi kahvikuppi oli kyllä hyvä löytö, meiltä löytyy samanlainen Veskulta, jossa lukeekin sitten King 😀

 8. inka nitta kirjoitti:

  Oi Ninni ihana <3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Oot kyllä niin oikeessa <3

 10. inka nitta kirjoitti:

  Ihanaa, kun ootte saanut hyvää mieltä tästä! Haha hyvä, että myös sua kuvaa ja ihanaa, kun pääset vähän lomailemaan. Mulla saattaa käydä nyt sillätavalla, että lomaileen päästään vasta vuonna 2018 😀

 11. Kristiina kirjoitti:

  Voi miten kauniita kukkia, ne kyllä piristää aina! Muutenkin ihanan positiivinen postaus! 🙂

 12. inka nitta kirjoitti:

  Kukat kyllä on aivan ihania! Kiitos<3

 13. homonukke kirjoitti:

  Voi miten ihana postaus ♥ Tuli niin hyvä fiilis itsellekin 🙂 Tosi kauniita kukkia oot saanut<3

 14. inka nitta kirjoitti:

  Niin ihana kuulla, että tulit hyvälle mielelle :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.