Hae
Inka Nitta

BETTE BOX 2/17

*Kaupallinen yhteistyö: Bettebox ja kuukauden boksi saatu. betteboxhelmikuuYllätykseni Bettebox lähetti minulle vielä yhden paketin viime kuussa. Mä tulen nyt hieman myöhässä tämän esittelyn kanssa, kun muissa blogeissa alkaa näkymään jo maaliskuun boksia. Mä en nyt valitettavasti tilannut maaliskuun boxia, mutta ehkäpä tulevaisuudessa jatkan tilaamista.
lumenepeite
Nivea Eye Illuminator

Silmänympärysvoiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmänympäryksillä. Heleyttävien pigmenttien ansiosta voide antaa kevyen valokynäefektin. Säännöllisesti käytettynä kevyt voide tasoittaa ryppyjä. Lumicinoliuute ehkäisee ja vaalentaa tummia läiskiä ihossa. Hajusteeton tuote sopii herkälle silmänympärysalueen iholle.

Mä olen vasta vuoden sisään alkanut käyttämään silmänympärysvoidetta ja edellistä on vielä jäljellä. Kiva kuitenkin, että sain boksista tämän Nivean. Ehdottomasti tulee testiin, kun vanha loppuu alta pois. 

Tuotetta saa hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Ovh. 15,90€ / 15ml ja tämä on täysikokoinen tuote.

nordicnoir

Lumene Nordic Noir mascara

”Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi, taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta.
Tuo esiin kiehtova pimeä puolesi ja vangitse ripsiisi pohjoisen dramaattinen musta. Pikimustia pigmenttejä sisältävä säänkestävä mascara kestää aamusta iltaan.”

Hassua, kun tammikuun boksissakin tuli ripsari. Mulla on nyt käytössä edellisen boksin ripsari ja tällä tuskin tulee käyttöä, sillä aion ottaa ripset takaisin ja mulla ei ole tapana laittaa alaripsiin mitään. Tässä maskarassa on kuitenkin todella kaunis ulkokuori.

Saatavana päivittäistavarakaupoista. Ovh. 24,90€ / 15 ml. Täysikokoinen tuote.

biotiinihelen

Helein biotiini

sisältää runsaas¬ti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Biotiini nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta”

Ehkä boksin mielenkiintoisin tuote. Oon itse nyt syönyt näitä reilu viikon ja katsotaan mitä vaikutuksia näistä syntyykään. Saa apteekista, 20€ / 25g ja tämä oli täysikokoinen tuote.


palmolivedeodorantti

Palmolive Deodorantti

Deodorantissa on ihoa hoitava koostumus, se antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan sekä ehkäisee valkoisten tahrojen syntymistä. Anna kuivua ennen pukeutumista. 0% alkoholia. ”

Tämä dödö on jotenkin söpössä pakkauksessa. Tulee ehdottomasti testiin, kun vanha loppuu alta. Plussaa alkoholittomuudesta. Saatavina päivittäistavarakaupoista ovh. 1,95€ / 50 ml ja tämä on täysikokoinen.


micellarvesisaatu

A-derma Micellar milk

Kauran hoitavaa voimaa ihollesi! Kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa myös meikin. Miellyttävä maitomainen koostumus vapauttaa 100 % kasvipohjaisten misellien puhdistustehon. Ainutlaatuinen micellarveden teho pehmeästi ihoa hellivässä maitokoostumuksessa!”

Saatavina apteekeista ovh 12€ / 200 ml ja boksista löytyi näytekoko 25ml.

hiukseenjatettava

Schwarzkopf Oil miracle

Tämä ylellinen maitomainen suihkutettava hoitoaine sisältää parapähkinäöljyä, hydrolysoitua keratiinia, pantenolia, E-vitamiinia, antioksidantteja ja UV-suojan, jotka yhdessä suojaavat ja hoitavat hiuksia intensiivisesti sekä tasapainottavat hiusten kosteustasoa.”

Petyin kyllä tähän 5 ml näytekokoon, sillä eihän tämä edes riitä mun koko hiuksiin. Mielenkiintoinen tuote kyllä muuten. Saatavilla kampaamoista ja Sokoksilta sekä Stockmanneilta. ovh. 19,50€ / 100 ml.himandherExtrana tuli vielä hajuvesinäytteet. Eli tämmöinen boksi tälläkertaa. Kokonaisuudessaan kyllä ihan hyvä.

6 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Kivoja tällaiset esittelypostaukset <3 Täytyy kans varmaan joskus kokeilla tilata 🙂

 2. Ninni kirjoitti:

  Tuo biotiini on kyllä kiinnostanut muakin! Ois kiva kuulla että vaikuttaako se jotenkin esim kynsiin ja hiuksiin! 🙂 Ja oon kyllä samaa mieltä Saijan kanssa, tällaiset esittelypostaukset on kivoja!

 3. inka nitta kirjoitti:

  Voin tehdä postauksen esimerkiksi kuukauden käytön jälkeen, että kuinka on vaikuttanut! 🙂 Kiitos Ninni<3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla Saija!<3 Suosittelen kyllä ehdottomasti tilaamaan 🙂

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Toi helein biotiini on tosi hyvä! <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Super kiva kuulla, että on toiminut hyvin. Innolla odotan tuloksia itsellenikin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.