Hae
Inka Nitta

5 X MEIKKISUOSIKIT

munsuosikitx5Mä tein pari kuukautta sitten semmoisen lemppari kauneussuosikit postauksen, johon lisäilin kaikkea kosmetiikkaa sekä myös siveltimiä. Mulla on taas kerääntynyt omia suosikkeja kosmetiikasta ja kauneusjutuista, mutta tälläkertaa ajattelin keskittää nämä suosikit vain meikkeihin.
nyx meikkivoideEnsimmäiseksi suosikiksi on päässyt tämä mun kokoelmassa suht uudehko Nyxin meikkivoide. Hintaahan tällä on alle 10e ja tavara on tosi riittoisaa, eli hinta-laatusuhde on äärimmäisen hyvä. Meikkivoide tekee ihanan mattaisan pinnan ja plussaa siitä, että ei ole öljyä, joten tuntuu kasvoilla ihanalta! Löytyy multa sävyssä Nude, joka on mulle ehkä ihan hitusen liian tummaa ja kellertävää, mutta kun aurinko alkaa hieman näkyä ja saa päivetystä niin tämä on varmasti täydellisen sävyinen. ripsariRipsenpidennykset lähti multa noin kaksi viikkoa sitten pois, joten ripsarille on ollut tarvetta. Onneksi mulla oli säästössä avaamaton Maybellinen the falsies push up angel – mascara, ettei tarvinnut uutta lähteä metsästämään. Tän ripsarin harja epäillytti mua alkuun kokonsa takia, mutta tää osottautui täydelliseksi erotteluun. Ripsiväri on muutenkin ihan huippua, sillä päivän mittaan se ei karise ja ripsistä tulee näyttävät. Miinusta kuitenkin ripsivärin hinnasta, sillä hintaa löytyy yli viidentoista euron. lumene valopisaratNää Lumenen valopisarat on täydelliset! Mun pisarat on sävyssä Rosy dawn, joka on punertava ja luonnollinen sävy. Näillä saa tehtyä ihan täydellisen luonnolliset korostukset kasvoille. Mä haluaisin vielä samat pisarat siinä vaaleammassa värissä ja täytyy varmaan hankkia. thebalm committedHuulituotteista mun suosikiksi pääsi theBalmin Meet matt(e) hughes minihuulilakka sävyssä Committed. Tää sävy on löytynyt nyt viikon ajan päivittäin mun huulilta. Mä hankin ennen joulua kolme tälläistä minilakkaa testiin itselleni ja täytyy varmaan hankkia loputkin sävyt testiin. Tää minilakka on yllättävän riittoisaa. Rimmel eyelinerOlen ollut aina vähän huono käyttämään rajauksia mun meikissäni ja vielä vähemmän silloin kun mulla oli ripsienpidennykset. Nyt olen kuitenkin halunnut aina välillä hieman erilaista silmämeikkiä, joten kaivoin mun joululahjaksi saadun Rimmelin eyelinerin esiin. Tykästyin kyllä tuohon, sillä rajaukset on helppo vetää ja rajaus pysyy helposti koko päivän.

Siinä olikin sitten mun tän hetken suosikit! Löytyykö sulta samoja tuotteita tai kenties jopa suosikkeja? Mikä on tällähetkellä se sun ykkösjuttu?

14 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Voi vitsi, haluisin itsekin tuon Lumenen valopisara -jutun! 😀 Oon sitä niin useaan otteeseen testaillu kaupassa, mutten oo vaan raaskinut ostaa! Kiva postaus <3

 2. Emmi kirjoitti:

  Tuo Rimmelin eyeliner on kyllä ollut mun lemppari jo pitkään! Ei ole toistaiseksi parempaa tullut vastaan! Muutkin tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta 🙂

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Mitä noi valopisarat siis käytännössä on? 😀 Niitä on tositosi moni kehunu, mut en oo ihan perillä kys. tuotteesta 😀 Ihana postaus, tota nyxin meikkivoidetta pitääkin hankkia seuraavaks!

 4. homonukke kirjoitti:

  Noita Lumenen uusia tuotteita olisi kiva testata, niin moni on niitä kehunut 🙂 Mulla on käytössä tota samaa eyelineria, oon käyttänyt sitä jo vuosia ja aina palaan siihen jos jotain muuta oon välillä testannut 😀

 5. Sofia kirjoitti:

  Kiva postaus!:) On aina kiva lukea muiden suosikkituotteista ja saada itsekin inspiraatiota<3

 6. Kata kirjoitti:

  Tuo huulituote, ihanan sävyinen 8) ♥ Valopisaroita pitäisi itsekin kyllä ostaa ja testata, kun niitä on nyt kehuttu. En ole vaan vielä kunnolla perillä niissä että pitää googletella ja lueskella tarkemmin:D

 7. Linda kirjoitti:

  Maybellinen ripsari on ihan huipputuote! Ja mulle toi on ripsiväriksi itse asiassa edullinen, kun oon tottunut ostamaan niitä +30 euron ripsivärejä 😀 Maybellinea saa tosi usein myös alennetuin hinnoin ja tonkin ripsarin bongasin just Cittarista olisko ollut 11,90 e hintaan 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Tuo on kyllä ihana tuota, mutta on aika kallis.. Kiva, että oli sun mieleen Ninni <3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Tuo vaikuttaa kyllä ihan superhyvältä tälläiselle huonolle rajauksen tekijällekkin! 😀 Kiva, että oli mielenkiintoisia 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  No siis tuossa päässä on pipetti jolla otetaan tuota nestettä purkista ja siitä vissiinkin saanut tuon pisara nimen. Nestehän antaa luonnollista hehkua ja itse oon tykännyt käyttää tuota highlighterinä. 🙂 Joo suosittelen tuota Nyxin meikkivoidetta! Hinta-laatusuhde on mainio<3

 11. inka nitta kirjoitti:

  Lumenen uudet tuotteet ovat kyllä kehumisen arvoisia, että ei ihme kun niin monen mieleen. Haha no kiva, että sain sitten lahjaksi tuon eyelinerin, kun teistäkin moni sitä nähtävästi rakastaa! 😀 <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Sofia!<3 Oon sun kanssa samaa mieltä, että muiden suosikkituotteista on kiva lukea 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Tuo huulilakka on kyllä ihan super upean väristä! Mä vastasinkin oman käyttötarkoitukseni valopisaroihin ylempänä 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Haha aijaa, no siinä tapauksessa! 😀 Mä taas tykkäsin ennen ripsenpidennyksiä ostaa Essencen ripsaria, jonka hinta jäi alle 5e.. Kiva kuulla, että tuo on useesti alennuksessa. Kiitos vinkistä Linda <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.