Hae
Inka Nitta

MUN TUKKATUOTTEET

Viimeaikoina oon kiinnostunut kauneus aiheisista blogeista ja postauksista, joten siksi ajattelin esitellä mun tukanhoitotuotteet! Näitä ei ihan kamalasti ole ja tiedän, että multa puuttuu niitä ”kulmakiviä” esim. lämpösuojat yms, mutta todellisuudessa veden suihkuttaminenkin ajaa saman asian. Tässä nyt kuitenkin mun kokoelma here you go!
kuivashampootKuivashampoot on ehdottomasti ykkösjuttuja mun hiusten laitossa. Itse en siedä likaisia hiuksia, joten nämä ovat tulleet tarpeeseen välipäivinä, kun hiuksia en pese. Nuo kolme ovat mulla tällähetkellä käytössä, mutta monia muitakin merkkejä on tullut testattua.

Sunsilkin pinkki pullo on ihan ok tavaraa varsinkin hinta-laatu suhteeltaan, mutta samaisen merkin vihreä puteli on ehdottomasti mun suosikki tällähetkellä.
Rainbowin ostin testiin ja sääli, se osottautui surkeaksi, mutta onneksi montaa euroa ei uponnut rahaa siihen.
Bangerheadin Fresh me up! on jo mun kolmas purkki kyseistä ainetta, mutta mun päänahka ei taida kestää tuota enään, sillä päänahkani alkaa nykyään aina hilseilemään tuotteen suihkuttamisen jälkeen. kcshampootShampoo ja hoitoaine ovat KC:n Four reason merkkiä. Monen vuoden suosikki ja toimii hyvin! Mulla on käytössä tällähetkellä Colour, jotta väri pysyisi hiuksissa hieman parempana, mutta olen tykännyt myös välillä käyttää korjaavaa tai voluumia antavia shampoita Four reasonilta.
hiusoilitHiusöljyä käytän jokaisen hiustenpesun jälkeen noin kaksi pumppausta ja hieron pyyhekuiviin hiuksiin. Mun oma henkilökohtainen lemppari on tuo KC:n Four reasonin öljy, josta en edes tiedä kuinka mones purkki menossa. Joululahjaksi sain myös Goldwelliin öljyn, joka silottaa irtohiukset, mutta musta tuntuu, että tuosta tulee hieman likaisien hiuksien efekti. hiuslakatHiuslakkaa olen aina käyttänyt hieman huonosti, mutta kihariin ja nutturaan useasti suihkin hieman lakkaa. Käytössä Betteboxista saatu schwarzkopfin got2be hiuslakka ja ikuisuuden kestänyt Wellan extra strong hairspray. colormaskitMaskit on mulla todella ahkerassa käytössä tukan värin ylläpidon vuoksi. Biozellin plum sävyä olen sekoittanut KC:n punaisen kanssa ja KC:n colormaskpaint Purple rainia olen käyttänyt yksinään. Maskia tulee laitettua noin kerran kuukaudessa, välillä useammin ja välillä harvemmin. tyvikohottajatViimeisenä nämä kaksi Betteboxista saatua volyymia antavaa tuotetta. Evon tyvikohottajaspray on ollut lähes päivittäin käytössä ja kyseessä siis aivan huipputuote, jota ostan tulevaisuudessa aivan varmasti lisää. TREsemmen muotoilutuote ei ole vielä päässyt testiin, mutta ehkäpä huomenna?

Ei mikään iso kokoelma, mutta riittävä! Maskit ja kuivashampoot on oikeastaan se mun juttu, että muut ovat vain plussaa ja harvemmin käytössä. Löytyykö sulta samoja tuotteita ja mitkä on niitä sun päivittäisiä juttuja hiustenlaitossa?

14 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Noita Sunsilkin kuivashampoita oon monesti meinannut testailla. Kiva kuulla, että ne on hyviä – täytyy kokeilla sitä vihreää purkkia 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Tota Four Reasonsin shampoo+hoitsikkakomboa on tullut käytettyä joskus monenmonta pulloa 🙂 Edelleen tykkään tosi paljon merkin hiustenhoito- ja muotoilutuotteista. Kiva kuulla sun mielipide noista kuivashampoista, noista vaan toi Bangerheadin on mulle itselleni tuttu 🙂 Batisten kuivashampoot onkin mun ehdottomia suosikkeja, en enää tiedä mitä tekisin ilman niitä 😀

 3. Kata kirjoitti:

  Hih itsekään en ennen käyttänyt lämpösuojaa, mutta mulla kyllä sisältää myös hiusöljyni sen. Oon vaan humannut että jos esim kihartaa tukkaa, niin lämpösuojaa kun pistää niin se muotoilu pysyy paremmin tukassa. Saattaa johtua toki suojan merkistäkin:') Toi Bangerheadin Fresh me up on yksi parhaimmista kuivashampoista mitä tiedän, se kului multa tosi nopeesti ja nyt mietinkin sen tilausta taas.:D

 4. Julia kirjoitti:

  Huppu postaus ja kiva tietää, millä hoidat sun tukkaa! Kuivashampoot on mullakin todella paljon käytössä ja niitä kuluu hiustuotteista varmaan eniten! 😀

 5. Ninni kirjoitti:

  Itse olen ikuisuuden käyttänyt Klipoteketin kuivashamppoota, se on aivan paras! Mutta kannattaa ottaa hiusten hoitorutiiniin mukaan syväpuhdistava shamppoo, sillä kuivashamppoot jäämät ei lähde päänahasta normaalilla shamppoolla joka voi sullakin aiheuttaa sen hilseilyn! 🙂 Kiva postaus Inka <3

 6. Maru kirjoitti:

  Oletko muuten testannut Klippoteketin kuivashampoota? Se on itselleni ihan ykkössuosikki + siinä on niin söpö pakkaus 🙂

 7. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Mulla toi bangerheadin juttu ei kyl toiminu ollenkaan 😀 Ihana lukee mitä juttuja sä käytät! 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Hei joo suosittelen ehdottomasti. Vihreässä purkissa on myös todella miellyttävä haju 🙂

 9. inka nitta kirjoitti:

  Four reason tuotesarja on kyllä ihan mun ehdoton ykkönen ja siihen yleensä turvaudun, hah. Batisten kuivashampoita munkin pitäis kokeilla, kun niitä on niin paljon hehkutettu ja kehuttu 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Kyllä sitä itsekin varmaan se lämpösuoja täytyy hankkia… 😀 Mä en kiharra hiuksia, mutta hauska kuulla, että se pidentää pysyvyyttä! Toi Bangerheadin kuivashampoo on kyllä ihan ok, mutta en vaan enään pysty sietämään sitä hajua. 😀

 11. inka nitta kirjoitti:

  Ihana juttu, että tää postaus oli sun mieleen. Kuivashampoot on kyllä ihana keksintö <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Mä en taas itse oo koskaan tykännyt Klippotekistä, sillä se ei oo toiminut mulla ja koostumus on hieman outoa. Kiitos vinkistä Ninni, mutta en uskalla ottaa syväpuhdistavaa mukaan, sillä sen jälkeen punaista väriä ei ole päässä enään ollenkaan, hah. Kiitos paljon <3

 13. inka nitta kirjoitti:

  Olen testannut, mutta omaan mieleen ei ollut. Pakkaus on kyllä ihana 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Haha aijaa, hassua kuinka eri tuotteet toimivat eritavalla toisilla. Kiva, että tää oli sun mieleen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *