Hae
Inka Nitta

MITÄ MULLE KUULUU?

Lähes viikko siitä kun viimeksi avasin tämän tekstikentän. Hassua, sillä mulla ei aikasemmin mitään tämmöisiä ”vahingossa viikon taukoja” ookkaan ennen tullut. Takana muutenkin jotenkin hassu viikko, kokoajan menty ja tultu mutta mitään kuvailuja ei silti ole saatu aikaan. Itseasiassa aikalailla kaikki kuvailut löytyy tästä postauksesta. Töissä on aika paljon tullut tehtyä välivuoroa, joten ennen töitä ei oikeasti mitään ehdi tekemään ja päästessäni pihalla on jo pimeä. Poikaystävä oli koko viikon Levillä ja saapui eilen tosi myöhään kotiin, silti tätä konetta ei tullut avattua iltaisin kotona.

mv1Koulun ja työn takia on ollut ihan hirveetä ressiä viimeaikoina ja se on imenyt mua välillä aika kuiviin. Kroppa on välillä näyttänyt aika suuriakin hälytysmerkkejä, joita olen sivuuttanut. Mä kuitenkin tein mun oman hyvinvoinnin eteen jotain ja irtisanouduin kahvilalta, jossa olin nyt työskennellyt jo yli vuoden. Hieman haikein mielin jätin sen nyt taakseni, mutta omaa itseänikin täytyy ajatella ja mun täytyy nyt keskittyä koulunkäyntiin ja työharjotteluun lujaa. Mulla on pelkästään maanantait koulun ja harjottelun takia 11 tuntisia päiviä, niin kahvilavuorot vielä päälle niin mun viikot on 6-7 päivän työviikkoja, joten en ihmettelekkään miten olen ajanut itseni loppuun. Hyvinvoinnin kannalta tästä on suunta vain ylöspäin!

mv2Tuossa tiivistetysti mun viikon kohokohdat kuulumisissa. Paitsi, että otin ripsenpidennyksetkin vähän puoli vahingossa pois. Kyllä, oli pakko ilmoittaa, hah. Joo eiköhän tästä taas ala blogi motivaation kasvamaan ja ressin helpotessa postauksien kirjotteluun syntyy inspistä. Olisiko teillä kuitenkaan mitään postaustoiveita mulle? Katson toiveita avoimin mielin ja yritän toteuttaa mahdollisimman erilaisia ja uusia ideoita!

Vastailen pian kommentteihin, joihin ei anteeksi vain ole viikkoon vastauksia näkynyt. Pakko päästä lukemaan myös teidän ihanien blogeja, joita myöskään en ole avannut. Kuinkakohan paljon oon jäljessä?

12 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ääh välivuorot on niin rasittavia, i know the feeling! Kun aamulla ei kerkeä kuin jumittamaan ja iltaisin on vaan niin ryytynyt… Mut tsemppiä sulle <3 Kaunis kuva susta tässä!
  Ja must ois kivaa lukea syvällisempiä postauksia sulta, oot niin fiksu ja kaikkee ni ois kiva kuulla sun mielipiteitä asioista 🙂

 2. jennakaroliina kirjoitti:

  Rohkee mutta oikea veto! Blogihommatkaan ei häviä mihinkään joten ota ihmeessä oma aikas ja lataa akut 🙂 kyllä se oma hyvinvointi menee kaiken edelle! Iso jaksuhali sinne <3

 3. Maru kirjoitti:

  Paljon tsemppiä sinulle sinne kiireen keskelle! Minulla oli myös tosi rankkaa varsinkin alkusyksyllä kun oli niin paljon koulua ja töitä. Kannattaa tosiaan ihan reippaasti järjestää itselle sitä omaa aikaa että jaksaa 🙂

 4. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Huh, ei kyllä ole yhtään ihme, että on ollut kiire koulun, työharjoittelun sekä toisen työpaikan kanssa! Onneksi yhdestä näistä pystyi luopumaan ihan oman hyvinvoinnin vuoksi 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa sulle ♥

  ♥: Ane

 5. Ninni kirjoitti:

  Varmasti ihan oikea päätös irtisanoutua jos ei vaan aika riitä! Sitä on täysin turhaa ajaa itseään äärirajoille koska siitä ei oo mitään hyötyä! Tsemppiä Inka kyllä se siitä <3

 6. Kata kirjoitti:

  Välillä on ihan kiva pitää pieni paussi blogista vaikkakin ihan vahingossa, näin mulleki silloin tällöin käy:) Ei pidä ottaa siitä stressiä, kyllä me täällä odotellaan aina uutta postausta ♥ Tsempit sinne Inka<3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Niimpä ja vaikka iltaisin olisikin energiaa, ei silloin enään voi mitään tehdä. Kiitos kulta paljon ihanista sanoista <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Blogihommat on myös tosi tärkee juttu mulle ja harmittaa, kun oon joutunut karsimaan tästäkin sitä aikaa. Kiitos paljon tsempeistä <3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Maru ihan hirmuisesti! Joo nyt onneksi, kun kahvilan töitä ei enään ole niin sain kaksi vapaata viikkoon, jotka tosin ovat kaikki ihan täynnä muutaman viikon eteenpäin haha..

 10. inka nitta kirjoitti:

  Tää oli vähän pakko kyllä tehdä, ei sitä muuten kroppa tai pää olisi enään kestänyt. Kiitos Ane, mukavaa viikonloppua sullekkin <3

 11. inka nitta kirjoitti:

  Tietenkin rahaa tulee nyt vähemmän, mutta parempi on kuitenkin huolehtia omasta terveydestä ja jaksamisesta. Kiitos Ninni hirveesti <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Hassua vain, kun pariin vuoteen ei tälläistä "taukoa" ole täällä blogissa ollutkaan. Kiitos Kata <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.