Hae
Inka Nitta

TAMMIKUUN BETTEBOX

*Kaupallinen yhteistyö: Bettebox

Tammikuun loppua käydään ja taas olisi aika esitellä tämän kuukauden Bettebox. Kolmen kuukauden yhteistyö Betteboxin kanssa päättyi tähän boxiin, mutta taidan pian jatkaa tilausta ihan omakustanteisesti. Joulukuun paketti oli mun lemppari ehdottomasti!

bettebox

New York Falsies Push up angel – maskara Maybelline

Dramaattisesti kohotetut ripset – siipimäistä irtoripsiefektiä! Vallankumouksellisen kumiharjan lyhyet harjakset tuovat väriä pienimpiinkin ripsiin luoden äärimmäistä tuuheutta ja pitkät harjakset levittävät ripset siipimäisesti. Dramaattista volyymia ja nostetta ripsille!”

Mulla ei itsellä tule tälle käyttöä ollenkaan, sillä mulla on noi ripsenpidennykset ja alaripsiin en tykkää käyttää riparia. Boxista saapui täysikokoinen tuote, tätä saa hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ovh 15,90 / 9,5 ml.

bettebox2

Paradise Blush – Manna kadar

Paradise Blush on silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Poskipunassa on erityisen kevyt koostumus, jonka takia se levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun. ”

Olin iloinen, että boxista tuli kaksi meikkituotetta varsinkin kun sille ripsarille ei käyttöä tule. Tämä poskipuna pääsee ehdottomasti omaan käyttööni. Tämä oli täysikokoinen tuote ovh 19$ ja saatavilla osoitteesta mannakadarcosmetics.com

bettebox3

Max The Volume – TRESemmé muotoiluvaahto

Oletko miettinyt miten saisit hiuksillesi tuuheutta ilman pidennyksiä? TRESemmé Max The Volume Root Lift & Texture Foam –vaahto on ratkaisu ongelmaan”

Hiustuotteet ovat aina kivoja. Luultavasti tälläkkin tulee käyttöä kyllä tulevaisuudessa. Tätä saa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh 6,90 / 150 ml. Tämä on täysikokoinen tuote.


bettebox4

Root Canal Volumising Spray – Evo

Tuuheuttava tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Parantaa hiusten hallittavuutta. Sopii kaikille hiuksille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Suihkuta puhtaiden pyyhekuivattujen hiusten tyveen antaaksesi hiuksille nostetta ja tukea.”

Lisää hiusjuttuja! Tämä tyvenkohottaja oli kyllä kiva yllätys, sillä mulla ainakin maskin jälkeen hiukset menevät ihan päätämyöten ja tämän avulla saan hieman kohotettua juurikin tyveä. Suihketta saa parturikampaamoista ja ovh 27€ / 200 ml. Boxissa tuli 50 ml näytekoko.


bettebox5LÄHDE tasapainoittava 24h kosteusvoidegeeli – Lumene

Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon välittömästi raikkaaksi, mattapintaiseksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologiamme avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana. Kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle”

Mä rakastan Lumenen tuotteita, joten tämä oli ihana yllätys. Olen tykännyt kun joka boxissa on ollut ainakin yksi Lumenen tuote. Saatavana tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. 19,90€ / 50ml. Täysikokoinen tuote löytyi boxista.

6 kommenttia

 1. Maru kirjoitti:

  Alkaa kyllä kovin houkuttamaan tuon boksin tilaaminen, vähän kuin tilaisi itselle yllätyslahjoja! Täytyy myös ehdottomasti tutustua noihin Lumenen ihonhoitotuotteisiin, kun tuokin kuulosti niin kivalta ^^

 2. Julia kirjoitti:

  Kivoja tuotteita! Etenkin toi tyvikohottaja kuulostaa mahtavalta! <3

 3. inka nitta kirjoitti:

  Sehän tuossa hauskaa onkin, kun tuntuu että olisi joulu joka kuukausi! 😀 Lumenen uudet tuotteet ovat kyllä ihan huippuja<3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Nää kyllä oli kaikki kivoja tuotteita. Oon nyt pari kertaa kokeillu tota tyvenkohottajaa ja vaikuttaa superhyvältä. Täytyy vaan olla tarkkana ettei laita liikaa, sillä se tekee vähän likaisen hiuksen efektin silloin :/

 5. Ninni kirjoitti:

  Ompa kivoja tuotteita! Itsellä tulisi käyttöä kyllä tuolle tyvikohottajalle ja Lumenen kosteusvoiteelle! 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Tuo tyvikohottaja on kyllä ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.