Hae
Inka Nitta

HAAVELAUKUT X 4

Mä en oikein koskaan oo ollut semmonen laukku ihminen, mutta tässä viimeaikoina muutama laukku on jäänyt mun ajatuksiin ihan lopullisesti. Tuntuu myös siltä, että laukkujen puutteen takia ne on mielellään jättänyt asuista pois heti automaattisesti, koska mikään ei vain sovi. Inspiroiduin Saijan postauksesta ja päätin esitellä mun tämän hetken neljä laukkuhaavetta.

laukut

1. Furla Metropolis
Tämä pikkulaukku on sulattanut mun sydämen kaikilla tavoilla. Mun rakkaudesta mustiin ja tummanruskeisiin laukkuihin ei päde tässä mallissa, sillä haluan kyseisen Furlan tuon beigen/nuden värisenä.

2. Saint Laurent Shopper
Tätä laukkua on nyt alkanut näkyä joka paikassa, mutta katsokaa nyt sitä! Aivan täydellisen yksinkertainen, joka sopisi asuun kuin asuun. Mä oon kuullut tästä laukusta myös todellakin pelkkää hyvää ja se on ainakin vielä vahvistanut mun päätöstä.

3. By Malene Birger Grineeh
Voiko kauniimpaa mustavalkoista kuosia ollakkaan? Nähtävästi myös tuo shopper malli näyttää olevan mun mieleen noissa isommissa laukuissa. Mulla on tarvetta just isommalle paremmalle laukulle, kun esimerkiksi töihin mennessäni kannan toisia kenkiä mukana ja niiden lisäksi kaikki muut tarvittavat tavarat.

4. Michael Kors Cindy
Viimeisenä tämä edullisin versio ja ehkäpä seuraava hankinta eli MK:n Cindy. Mustille yksinkertaisille pikkulaukuille on aina tarvetta. Viihteelle lähtiessä on aina ongelmana just tuo laukkupuoli ja tämä olisi täydellinen.

Mitä mieltä näistä mun tämän hetken unelma laukuista? Löytyykö hankintalistalta samoja tai onko teillä kenties jo joku näistä?

16 kommenttia

 1. Maija kirjoitti:

  Itekin oon tsiikaillut ihan samaisia laukkuja, erityisesti noita shopper-malleja. Mulla on tarve sellaselle viikonloppushopperille, mutta suurempi tarve keskikokoiselle laukulle, johon mahtuisi pari meikkijuttua, hanskat, kuulokkeet, lompakko, avaimet jne. 🙂 Tällä hetkellä omassa mielessä liikkuu chanelin klassikko ja Guccin Dionysus! Toi furlan laukku oli mulla ihan melkein ostettu viime kesänä valkoisena, mutta päädyin ostamaan oman ysl:n… Kuitenkin oon kuullut noiden laukkujen hihnoista huonoa, koska ne menevät poikki helposti. Ole tarkkana tämmöisten kanssa ja kannattaa selvitellä ennen kuin ostaa! 🙂

  • inka nitta kirjoitti:

   Noi shopperit on kyllä ihan mallisia ja niin käytännöllisiä! Chanelilta Boy malli on myöskin mun mieleen, mutta kumpikaan noista merkeistä ei säväytä kuitenkaan niin paljon, että voisin maksaa suuren summan.

   Aijaa mä en ollut kuullutkaan noista Furlan laukuista tollaista, että hihnat menevät poikki. Kiitos kuitenkin varoituksesta, täytyy perehtyä vielä enemmän 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Upeita unelmalaukkuja:) MK:n pieni musta kelpaisi tännekin, koska pikkuruinen musta olkalaukku on vähän sellainen mitä kamelinvärisestä villakangastakista sanotaan, klassikko joka pitäisi olla jokaisella naisella;) Pettämätön, käy kaiken kanssa. Mulla kuitenkin on tällä hetkellä MK:n pikkuruinen olkalaukku jet set travel brown haaveissa:)

  • inka nitta kirjoitti:

   Kiva Kata, että mun unelmat on sustakin upeita! Oot kyllä täysin oikeassa tuosta kamelitakista ja mustasta pikkulaukusta. Mä tosin en omista villakangastakkia kamelin värissä, haha! 😀 Toivottavasti saat pian sun haaveileman laukun <3

 3. Maru kirjoitti:

  Tuossa vasemman alanurkan laukussa on kyllä ihana kuvio! Minulla tuli viime vuonna uudistettua omaa laukkuvalikoimaa vähän ja sain karsittua kaikki turhat pois. Nyt löytyy vain muutama harkittu valioyksilö ja kaikille niille on kunnolla käyttöä. Nyt tosin voisi uuden lompakon hankkia 🙂

  • inka nitta kirjoitti:

   Tuo Malenen kuosi on kyllä aivan upea. Mäkin yritän juuri saada laadukkaita laukkuja muutaman kappaleen, jotka sitten säilyvät pitkään 🙂

 4. Milja kirjoitti:

  Haluaisin ton Furlan joko mustavalkoisena tai jossain sinisen sävyssä. Mun piti viime vuonna hankkia toi Malenen laukku kunnes mun ystävä, joka käyttää paljon Malenen tuotteita (eikä muutenkaan perusta halpisketjujen tuotteista eli panostaa aina laatuun), sano ettei oo hintansa väärti kun oli ruvennu kulumista näkyyn tosi pahasti. Toki hän käytti sitä lähes päivittäin mut jätin kyllä sen sit pois ostoslistalta 🙂

  • inka nitta kirjoitti:

   Tuo Furlan Metropolis on kyllä ihana missä vain värissä. Oon kyllä kans kuullut, että tuo Malenen laukku ei hinta-laatusuhteeltaan oikein toimi. Päivittäiseen käyttöön olisin kuitenkin laukun ostanut.

 5. Ninni kirjoitti:

  Mulla on kans hakusessa täydellinen shopper laukku! Ja toi Saint Laurent on kyllä niin täydellinen!! <3

 6. homonukke kirjoitti:

  Toi Grineeh ois ihan täydellinen laukku ♥ Ehkä vielä joskus 😉

 7. inka nitta kirjoitti:

  Tuo YSL:n laukku olisi kyllä ihan täydellinen <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Se on kyllä erittäin kaunis <3

 9. Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti:

  Ihania laukkuja kaikki ❤ En tiedä,et onks mussa joku vika ku tällä hetkellä mulla ei oo mitään laukkuhaaveita, haha 😀 Oon ollut vaan raksalla, niin mun haaveet on just jotain sisustukseen liittyviä.. 😉

 10. inka nitta kirjoitti:

  Eikö vain? Kiitos!<3 Haha, jos sulla vaan on jo täydellinen laukkukokoelma 😉

 11. Kirsi kirjoitti:

  Hankin just monen vuoden haaveilun jälkeen ensimmäisen Metropolikseni ja vitsi, että olikin hyvä ostos! Niin tilava ja kätevä laukku vaikka pieni onkin 🙂 mun omani on kyll Pinky -sävyssä, mutta hirveästi houkuttaisi nude myös täällä 🙂

 12. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Toi furlan laukku on ihan rakkautta!! *_*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *