Hae
Inka Nitta

VUOSI 2016 2/3

Jatketaampas taas vuosikatsauksen kakkos osalla. Ensimmäinen osa löytyy tästä.

toukokuu16Toukokuu
Ilmat alkoivat lämmetä ja housut vaihtuivat hameisiin, Kiinnostuin todenteolla enemmän meikkaamisesta ja toteutinkin muutamia meikkipostauksia. Odotin kunnon kesää entistä enemmän ja Vesan armeijan loppumista. Kirjoittelin tämän postauksen mun opiskelujutuista.

kesäkuu16

Kesäkuu

Kesäkuu aloitettiin ihanan Veeran valmistujaisjuhlista. Treffattiin täällä Tampereella ihanien blogityttöjen kanssa ja sain myös ihan mahtavan ystävän. Napsittiin paljon asukuvia ja etsittiin erilaisia kuvaustaustoja. Veskulla koitti vihdoin TJ0 päivä ja voi sitä iloa ja riemua. Juhannustakin vietettiin rauhallisesti ihan vain muutaman ystävän kanssa.
heinäkuu16Heinäkuu

Muuttoon ei ollut enään pitkä aika, joten käytiin Keskisillä shoppailemassa uusia kotijuttuja. Ostin mun ensimmäiset Niket ja rakastuin. Tätä kuukautta voisin sanoa blogikuukaudeksi, sillä tällöin tuli postailtua eniten koko vuonna. Aloitin tässä postauksessa minun yksiöni esittely postaussarjan. Olin myös kuukauden viimeisenä viikonloppuna bloggaajamiitissä.
elokuu16Elokuu

Tässä kuussa aloin toteuttamaan ruokapostauksia aina keskiviikkoisin, mutta se sitten jäi lopulta pois. Mun ystävä täytti 20 vuotta ja järjesti todella hyvät synttäribileet. Hankin mun ensimmäiset pidennykset. Pidennyksiä tosin on aika vähän tullut käytettyä varsinkaan enään, kun tukka ihan toisen sävynen. Koko kuukausi kuitenkin kulutettiin pakkaamalla, sillä 26pv elokuuta oli meillä avaimien haku uuteen asuntoon. Vihdoinkin päästiin muuttamaan yhteiseen asuntoon! Kuukauden puolessa välissä sain myös iloisia uutisia, sillä pääsin kouluun ja elokuun lopussa aloitin liiketalouden perustutkinnon aikuispuolella.

8 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  No johan on mahtunut vaikka mitä näihin kuukausiin! Heinäkuu tuntuu aina olevan se jolloin tapahtuu eniten, ihana että sä olet ehtinyt postailemaan paljon silloin:) Tuo piknik blogimiitti oli kyllä ihana ja oli mahtava päästä tapaamaan teitä kaikkia!
  Ihanat nuo hiustenpidennykset, kylläpä tekisi itse mieli välillä ottaa taas sellaiset mutta niissä on ihan hirveä hoito ja en jaksa suostua siihen rumbaan, mulla oli monta vuotta pidennykset joskus päässä:D Mä en tyydy klipsipidennyksiin kun tuskin tulisi itse laitettua melkeinpä koskaan niitä kun se tuntuu tosi hankalalta:D

 2. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Oli ihan parasta tutustua suhun <3 <3

 3. Ninni kirjoitti:

  Hauska kesä ainakin on sulla ollut! <3 Voi, olisipa taas kanssa kesä haha 🙂

 4. Sofia kirjoitti:

  Kesään on mahtunut vaikka mitä! <3 Heinäkuu tuntuu aina olevan se tapahtumarikkain kuukausi:)

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kesällä yleisesti motivaatio kaikkeen kasvaa tuplasti. Blogimiitti oli kyllä ihana just kun nähtiin kaikki vihdoin!

  Joo mulla kans harvemmin noita pidennyksiä tulee laitettua päähän just sen hankaluuden ja ajankäytön takia 😀

 6. inka nitta kirjoitti:

  Ihana sinä! Niin oli suhunkin <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Kesä yleisesti kyllä nostattaa aina mulle motivaatiota tehdä kaikkea!:D

 8. inka nitta kirjoitti:

  Niimpä, olispa jo kesä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.