Hae
Inka Nitta

VUOSI 2016 1/3

Mä rakastan näitä vuosikatsauksia ihan yli kaiken! Näitä on ihana lukea muiden blogeista ja ihan mahtavaa myös tehdä itse ja miettiä sitä, että mitäköhän on oikeesti kuluneen vuoden aikana tehnyt.

Jotenkin tuntuu vain siltä, että esimerkiksi vuosi 2015 oli monta kertaa tapahtumarikkaampi ja tämä 2016 jotenkin hieman tylsä. Omalla tavallaan tämä oli myös kyllä todella onnellinen vuosi, sillä mua ei vituttanut läheskään niin paljon kun edellisenä, hah!

Jaoin tämän vuosikatsauksen nyt kolmeen osaan, joten täältä pesee ensimmäinen.

tammikuu16

Tammikuu

Kuukausi jolloin mun piti aloittaa täysin elämäntaparemontti(postaus tässä), joka tosin alkoi onnistumaan vasta, kun vuotta oli enään muutama kuukausi jäljellä. Aloitin työskentelyn kahvilassa osa-aikaisena ja samalla mun ensimmäisessä kunnon työpaikassani. Vesa lähti armeijan hyvään hoivaan ja jäin sitten inttileskeksi. Tää oli hyvä kuukausi nähdä ihmisiä.
helmikuu16

Helmikuu

Helmikuussa tein yhden ensimmäisistä kauneusaiheisista postauksistani, tosin tuo mun arkimeikki on muuttunut jo aika rutkasti, haha. Veskulla oli valapäivä intissä ja siitä seurasikin vähän pidennetyt viikonloppulomat. Kaksien ystävän synttäreitä juhlittiin ja yksissä tupareissakin tuli käytyä. 
maaliskuu16Maaliskuu

Muistan, että tässä kuussa tuli otettua todella paljon asukuvia ja mun tyyli alkoi kehittymään vähän klassisempaan suuntaan. Mä kävin ensimmäistä kertaa katsomassa Tapparan peliä hallissa, joka on aika hassua kun kuitenkin jo jonkun aikaa seurannut liigaa aktiivisesti. Pääsiäinen vierähti Vesan kanssa hänen pitkien pääsiäislomiensa takia. Päällystettiin huonekaluja Dc-Fixillä ja postausta löytyy tästä. Mä sain myös ensimmäiset silmälasini mun silmien hitaan tarkennuksen sekä silmäsärkyjen takia. 
huhtikuu16Huhtikuu

Huhtikuussa kirjoitin tämän postauksen, joka nousi mun blogihistorian suosituimmaksi. Ostin mun ensimmäiset Essencen meikit kokeiluun ja tykästyin. Tutustuin muutamiin uusiin ihmisiin ja tapasin monia muita kanssabloggaajia. Osallistuin ensimmäistä kertaa Inspiration blog dayhin ja kirjoitin blogini tarina postauksen. Tein myös ison ulkonäöllisen muutoksen ja värjäsin hiukseni punaiseksi.

7 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Nuo punaiset hiukset sopivat sulle kyllä niin hyvin 🙂 <3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Saija todella paljon <3

 3. Emmi kirjoitti:

  Sun tyylistä on kyllä kehkeytynyt tosi kiva vuoden aikana ♥ Ja nuo punaiset hiukset on kyllä ihan sun juttu!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

 4. Sofia kirjoitti:

  Nämä vuosikatsaukset on niin kivoja! Nuo punaiset hiukset sopivat sulle ihan älyttömän hyvin:)

 5. inka nitta kirjoitti:

  Voi että ihan super mukava kuulla, että oot tota mieltä <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Nää kyllä on ihan huippua luettavaa ja hauska myös tehdä itse! Kiitos paljon<3

 7. Kata kirjoitti:

  Huomasin vuosikatsauksen kakkos osan ja tämä oli multa jäänyt väliin niin tulinpahan tsekkaamaan ensin tämän! Tosi mukava alkuvuosi, jotenkin tuntuu tapahtumarikkaalta ainakin mun alkuvuosiin verrattuna:'D Musta tuntuu että tammi- ja helmikuu ovat vuoden hiljaisimpia ja jotenkin tylsimpiä itsellä:D mistähän se johtuu.. Ehken alkuvuosi on rauhoittumisen aikaa tai jotain, hha..:D Nyt toinen osa lukemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.