Hae
Inka Nitta

PIKKUJOULUT MERKONOMIEN KANSSA

*Fat ladyn edut kaupallisessa yhteistyössä. pikkujouluasu

Palataampas vielä viime vuoteen ja pikkujoulu aikakauteen. Mä lupasin nimittäin julkaista postausta pikkujouluista ja tää postaus oli vain jäänyt mun luonnoksiin!

Joulukuun 10 päivä lauantaina vietettiin luokkalaisteni kanssa pikkujouluja. Illalla oli tiedossa syömistä, hyvää seuraa, juomista ja tanssimista.

Valitsin asuksi mukavan uuden midipituisen New Yorkerista ostetun mekon, jonka selässä oli kiva yksityiskohta sekä conssit pitkästä aikaa jalkaan sen takia, että jaksaisin tanssia koko illan.

pikkujoulumekkoPikkujoulumme alkoi ystäväni ja luokkalaiseni luona keskustassa. Oltiin suunniteltu tarjoiltavat nyyttäri meiningillä ja itse vein makeita keksejä pari pakettia. Kaikki tosin innostuttin sen ruuan suhteen hyvinkin, joten syötävää jäi rutkasti yli!

fatladyloossiKahdentoista pintaan suunnattiin Fat Ladyyn, josta meillä oli ilmainen sisäänpääsy sisältäen jonon ohituksen ja todella hyvä pöytä ihan tiskin lähellä. Pöytä oli varattu nimelläni ja siellä odotti kaksi pulloa kuohuvaa ja lasit meille. Oli varmasti hauska näky kun me kaikki tytöt juostiin innoissamme pöytään ottamaan kuvia.

Harmittaa tosin se, että itse Fat ladysta en hyviä kuvia saanut, sillä kameran jätin suosiolla kotiin ja muutenkin noh, yökerho.

fatladyMä en ollutkaan pitkään aikaan käynyt Fat ladyssa, mutta mulle jäi todella hyvä maku suuhun tästä ja olen ehdottomasti palaava asiakas. Yökerhossa oli koko illan todella hyvä fiilis. Porukkaa riitti, mutta ei liikaa ja baarimikkojen asiakaspalvelu oli loistavaa.

Jos siis etsit hyvää menomestaa Tampereelta, jossa ei ihan täysin nuoria ole suosittelen Fat Ladya.

Musta oli hauska toteuttaa tätä postausta, joten sattuisiko teitä kiinnostaa jonkinmoiset bilepostaukset useamminkin?

6 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Oi kiva erilainen postaus 🙂 Tällaisia lisää <3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Ihanaa, että tää oli mieleen. Ehdottomasti siis jatkossakin bilepostauksia tiedossa 🙂 <3

 3. Ninni kirjoitti:

  Ihana tuo sun mekko! 🙂 Tosi kiva kokonaisuus noiden tennareiden kanssa!

 4. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Ninni, kiva että tykkäät <3

 5. Nanikaroliina kirjoitti:

  Ihana mekko ! <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Tuo kyllä oli ihana, kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.