Hae
Inka Nitta

VUODEN VIIMEINEN LIVBOX

*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Betteboxin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä.

Ensimmäisenä oikein ihanaa uutta vuotta 2017. Mun uusivuosi meni suht rauhallisesti, kun 21.50 suunnattiin ratinan ilotulituksia katsomaan ja siitä kiertelemään Tampereen clubeja ja baareja mihin ei näkynyt jonoa. Nyt kuitenkin muiden asioiden pariin. livboxjoulukuuHassua sanoa näin, mutta esittelyssä siis viime vuoden viimeinen Livbox ja viimeinen myös sillä nimellä, sillä kyseinen kauneusaiheinen boksihan muutti nimeään Betteboxiksi. Mä olen itse ollut niin tyytyväinen näihin bokseihin, että tämän yhteistyön jälkeen aion jatkaa vielä itse tilausta. Oman boksin saat tilattua tästä.

Mun mielestä tämä joulukuun boksi oli parempi ja mielenkiintoisempi kuin marraskuun ja tuotteet muutenkin mielekkäämpiä.

lumeneilluminaInvisible Illumination Nordic Light Valopisarat


Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Valopisarat tuovat pohjoisen luonnon valon ihollesi. Kaksi sävyä: luonnollinen, pehmeän roosa Rosy Dawn ja helmenvalkoinen, näyttävä Shimmering Dusk. 
Tämä Lumenen tuote oli varmaankin minulle mieluisin koko boksista. Pakko sanoa, että tää jää ehdottomasti mun käyttöön. Tuotetta saa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista ovh hintaan 29,90 € / 15 ml. Boksista löytyi kyseisestä tuotteesta täysikokoinen kappale. 
niveasilkCaring Shower Silk Mousse 

Innovatiivinen uutuus NIVEAlta muuttaa tavallisen suihkuhetken arjen luksukseksi. Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jättää sen ylellisen pehmeäksi. Saatavana kolme hemmottelevaa vaihtoehtoa.

Tämä suihku mousse oli myös todella miellyttävä tuote. Mä oon todella laiska rasvaamaan, joten eiköhän tästä moussesta ole paljon apua ihon kosteutukseen, vaikka eihän se tietenkään kunnon rasvausta voita. Tätä saa myös hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Ovh 3,79€ / 200 ml ja boksista saapui 35 ml kokoinen purnukka.

contourjuttuRadiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo 


Tällä samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, higlighterina tai jopa luomivärinä.

Tämä Manna Kadar merkki oli mulle ihan täysin tuntematon. Mun täytyy edelleen tutustua kyseiseen merkkiin enemmän. Mä en ookkaan vielä tätä edes ehtinyt missään kokeilla. Saatavana osoitteesta www.mannakadarcosmetics.com ja ovh on 21$ / 3 g. Tämä oli täysikokoinen tuote.

hamppitahnaTotal Projection Hammastahna


Jordan Clinic Total Protection on tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna. Siinä on kaikki mitä hammastahnalta toivot ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Saat raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet. Lisäksi hammastahna taistelee happohyökkäystä vastaan ja ehkäisee hammaskiven muodostumista.

Mä muistan kun yhdessä kohtaa monet sanoivat, että Livbox jakelee liikaa hammastahnoja. Mua ei sinänsä se kyllä haittaa, sillä nuo tulee kuitenkin aina käytettyä. Tästä Jornadin hammastahnasta oon kyllä todella innoissani. Mulla loppuu kohta edellinen hammastahna, joten tämä tulee ehdottomasti sitten käyttöön. Tätä saa apteekeista ja ovh 3,80€ / 75 ml ja tämä tuote oli täysikokoinen. 
intiimipesu

Intim Daily Wash

Mieto ja hoitava Daily Wash on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi. Daily Wash tuntuu silkinpehmeältä ja huuhtoutuu helposti säilyttäen ihon kosteuden. pH 3,5 ja maitohappo vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsytystä ja häiriöitä mikrobitasapainossa. Gynekologisesti ja dermatologisesti testattu. Ei sisällä hajusteita eikä parabeeneja.
Tämä RFSUn intiimipesu on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja nettikaupoista. Ovh 3,99€ / 150 ml. Boksista paljastui 40 ml näytekoko.

6 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Mielenkintoisia tuotteita tässä boxissa! Ehken jopa parempia mitä yleensä oon lueskellut, jossain välissä nämä tuntui menevän tosi tylsiksi:/ Enemmän kyllä meikkituotteita toivoisin tähän.:)

 2. inka nitta kirjoitti:

  Munkin mielestä tämä on ehkä paras boksi pitkiin aikoihin. Ja meikkituotteita kyllä saisi olla enemmän 🙂

 3. Tzenni / Tzenni.blogspot.fi kirjoitti:

  Noi valopisarat<3 Tänään meen käymää Lumenen tehtaanmyymälässä, saa nähä mitä tarttuu mukaan 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Toi on kyllä tosi mielenkiintonen tuote. Oi vitsit ois kyl kiva kans päästä käymään tehtaanmyymälässä 😀

 5. Milla kirjoitti:

  Testailin noita Lumenen valopisaroita tässä yks päivä kaupassa ja ai että, ne ois kyllä niin ihanat! Hinta on vaan mun kukkarolle vähän korkea, mutta ehkä mä saan hanikittua nuo jossain vaiheessa. Tosi kiva postaus, näitä Livbox-postauksia on aina kiva lukea, kun en itse oo kyseisen boxin tilaaja 😀

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

 6. inka nitta kirjoitti:

  Noi valopisarat on kyllä ihan okei, mutta olisin toivonut omalle ihonsävylleni niitä toisia, sillä tuo ruusuinen on täysin samanvärinen kun mun oma naama! 😀 Ja hei hyvä, että tykkäät <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *