Hae
Inka Nitta

KIRPPUTORI SWAP & VINTAGE 58

*Kaupallisessa yhteistyössä kirpputori Swap

Oottekos kuulleet suht. uudesta kirpputorista nimeltä Swap & Vintage 58 täällä Tampereella? Jos ette ole niin suosittelen ehdottomasti marssimaan osoitteeseen Lindforsinkatu 4, 33720 Tampere.

Aukiolajat ovat ti-to 11-19 ja pe-su 11-17. Maanantaisin kirpputori on suljettu.
Swap on todella siisti, valoisa ja avara kirpputori, jossa myynti on nykyaikaistettu. Heillä on käytössään kirppari-Kalle palvelu, joten omaa henkilökohtaisen pöydän myyntiä voi seurata reaaliajassa vaikka suoraan kotoaan.
Kirpputorin lisäksi tiloissa toimii Vintage 58 – sisustusliike, joka pääsääntöisesti myy 50 – 80-luvun huonekaluja, valaisimia, sisustustuotteita ja esimerkiksi taidelasia.

swapPöytiä voit vuokrata kolmea eri kokoa ja pöydän vuokra-aika on 6pv, jota voi tottakai halutessaan jatkaa tai ottaa suoraa pidemmän pöytävuokran. Kaikkiin pöytiin sisältyy kaksi arkkia tarralappuja, henkarit ja pöydän siistiminen vähintään kerran päivässä. Mun mielestä tämä siistiminen on ihan huippu juttu! Isoon ja keskikokoseen pöytään kuuluukin myös esimerkiksi 6 kappaletta kovahälyttimiä. Pöytävuokrat ovat todella edullisia, sillä esimerkiksi keskikokoisen pöydän 6pv vuokra on 24 euroa. Asiakaspalvelua on myös pakko kehua, henkilökunta on niin ihanaa! Omaan makuun pöydistä löytyy myös todella hyväkuntoista ja tyylikästä tavaraa/vaatteita edullisiin hintoihin.

kirpputoriMinultakin siis löytyy kyseiseltä kirppikseltä oma pöytä, jossa on paljon hyvä kuntoisia ja jopa ihan uusia vielä hintalapullakin varustettuja vaatteita. Hinnat mun pöydässä lähtee eurosta ja vain pari tuotetta löytyy vajaalla kymmennellä eurolla, joten kallista ei ole. Pöydästä löytyy paljon esimerkiksi paksuja sekä ohuita neulepaitoja sekä -takkeja. Päätin myös katsastaa hamevarastoni ja sekin tyhjentyi melkein puolella, joten hameita myös löytyy. Jos on esimerkiksi juhlat tiedossa niin mun pöydässä on bilevaatteita mekoista toppeihin myös rutkasti! Pöytä numero 82 ja löytyy 3.1.17 asti. Suosittelen silti käymään jo nyt, sillä parhaimmat viedään käsistä! Esimerkiksi lähes täysin tämä, tämä, tämä & tämä asu löytyy kirppispöydältäni. Tervetuloa shoppailemaan! kirppis

4 kommenttia

 1. Elisabet kirjoitti:

  Uudet kirpparit ovat ihan parhaita, kun ovat yleensä niin siistejä ja viihtyisiä. Toki taitava kirpparin pitäjä saa pidettyä paikan pidempäänkin kivana. Hitsi kun ei ole nyt mitään menoa Tampereen suunnalle! 😀

 2. Ninni kirjoitti:

  Kirppikset on kyll huikeita, ei oo tullu kyllä vaan pitkään aikaan käytyä! 😀

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oon täysin samaa mieltä. Tämä kirppari yllätti myös tuolla modernisuudellaan 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Mä tykkään käydä säännöllisesti kiertelemässä kirppiksiä, mutta löytöjä tulee taas tehtyä harvemmin nykyään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *