Hae
Inka Nitta

MITÄ VIIMEAIKOUNA ONKAAN TAPAHTUNUT?

Pakko varmaan kirjoitella kuulumispostausta pitkästä aikaa. Viikonlopun jäljiltä jäi älyttömän hyvä fiilis kaksien pikkujoulujen takia. Ensin perjantaina vietettiin meidän kahvilan henkilökunnan pikkujouluja, jossa laulettiin joululauluja, maisteltiin glögiä sekä avattiin kaikkien tuomia pieniä lahjoja. Lauantaina vietettiinkin merkonomi tyttöjen kesken luokan pikkujouluja, joista mulla onkin ihan erilliseen postaukseen matskua. Tulevana lauantaina on tarkoitus juhlia omia synttäreitä pikkujoulu teemalla. Yhtä juhlaa aina koko joulukuu. 

harmaaneuletakki2

Oon myös suunnattoman iloinen mun uudesta työharjottelu paikasta. Työskentelen harjottelijana nykyään Vero Modassa. On tullut opittua paljon enkä olisi paremmin voinutkaan valita paikkaa, sillä esimerkiksi mun esimies on ihan huippu tyyppi! Siellä pitäisi sitten olla harjottelun loppuun asti, elikkä ensi lokakuuhun. Tottakai välissä on kouluviikkojakin, mutta suurimmaksi osaksi juurikin työssä oppia. 
harmaaneuletakkiTuntuu myös jotenkin siltä, kuin vuorokaudesta olisi lähtenyt pari tuntia pois, sillä en oo enään monena iltana ehtinyt rentoutumaan Netflixin ja teen äärellä. Mun täytyy varmaan alkaa aikatauluttaa pikkuhiljaa mun tekemisiä, sillä harmittaa ihan suunnattomasti, kun blogin aika on jäänyt minimiin. Mä en ole myöskään ehtinyt viikkoihin lukea muiden blogeja, vaikka kuinka olisin halunnut! Tällähetkellä löytyy myös parin viikon kirppisjakso kirpputori Swapissä ja siitä on ehdottomasti myös tulossa lisää ihan lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla! Eiköhän tämä tästä helpota, kun totun tuohon mun työrytmiin ja jouluhömpötykset on pois alta. Onko muilla pitänyt kiirettä viimeaikoina?

harmaaneuletakki3

cardigan – New Yorker, t-shirt – Vero Moda
jeans – Ginatricot, shoes – Skopunkten 

10 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Just kirjoitin blogiin "joulustressistä" mikä tuntuu olevan kaikilla, eli järjetön kiire koko ajan! 😀 Ihania kuvia Inka <3

 2. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Oii miten kaunis asukokonaisuus <3 Ja ihanaa mä oottelen innolla pikkujoulupostauksia!! 🙂

 3. Milja kirjoitti:

  Minä ilmottaudun! Töitä, töitä ja töitä. Vähän koulujuttuja.

  Näin sut yks päivä koulussa, ehkä kuukausi takaperin. Mä opiskelen oppisopimuksella kans merkonomiks. Nyt tosin ei oo koulupäiviä enää jäljellä vaan paperityöt omilta osin ja loput suoritukset 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Olispa mullakin vain se joulustressi! Ei ois paha, muttakun kaikesta ressaa! 😀 Kiitos Ninni <3

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon Saga ja pian pikkujoulupostauksia alkaa tännekkin valuun <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Täällä ollaan ainakin niin loman tarpeessa!

  Ja aijaa, haha. Mä en oo ite oppisopimuksella, mutta kumpa olisin kun sitten olis palkallinen harjottelukin 😀

 7. Saara kirjoitti:

  oi miten kiva asu:))

 8. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Saara! 🙂

 9. Sofia kirjoitti:

  Ihana asu<3 Tuttu fiilis tuo, että ihan kuin olisi lähtenyt pari tuntia pois vuorokaudesta:/

 10. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiva, että tykkäät<3 Ja niimpä se on kyllä ärsyttävää! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.