Hae
Inka Nitta

MITKÄ TRENDIT SILMÄLASEISSA IHASTUTTAA

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
INSTRU2Palataampas marraskuun alkuun ja Blogger Inspiration Day tapahtumaan. Tapahtumassa oli mahdollisuus käydä Instrumentariumin pisteellä tutustumassa tämän hetken trendeihin ja TrendWalk kampanjaan.

TrendWalk toimii Instrun tyylisivustona, josta löytyy muotikaupunkien kaduilta napattua inspistä. Tyylisivuilla voit myös katsoa minisarjoja joissa pääsee seuraamaan kolmen muotikaupungin muotiviikkoja, bloggaajan matkustamista ja juurikin sitä tämän hetken tyyliä eri kaupunkien kaduilta. Mä ainakin itse uppouduin katsomaan kauaksi aikaa noita videoita ja kaikki oli pakko katsoa putkeen!
instrumentarium
Mun mielestä on aina ihana päästä testailemaan uusia kehyksiä. Nykyajan silmälasit ovat kaikki niin tyylikkäitä ja persoonallisia, että varmasti kaikille löytyy jotain omaan mieleen. Nykyaikana tuntuu myös siltä, että laseja ei enään häpeillä ja monilla tutuillakin piilarit ovat vaihtuneet takaisin laseihin. Multahan löytyy itseltäkin silmälasit pienen tarkennushäiriön takia, elikkä itse näössä ei vikaa löydy. Ihan hauskaahan se on välillä yhdistää ne lasit asuihin. Tällähetkellä vaan kamala kuume hankkia uudet, enemmän omaan tyyliin sopivat.
INSTRU
Tällähetkellä laseissa näkyy paljon kaikkia sellaisia trendejä mitkä miellyttävät itseäni. Eniten ihastuttaa kuitenkin se, että värejä näkyy paljon, erityisesti eri punaisen ja lilan sävyjä ja tottakai ne pyöreät sekä kissamaiset muodot. Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan tämän hetken trendeihin.

instrumalliKuva: Sanni Riihimäki

Löytyykö mun lukijoilta minkälaisia kehyksiä ja mikä tällähetkellä ihastuttaa tai vihastuttaa kehystrendeissä?

8 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Nuo kehykset sopivat sulle kyllä todella hyvin ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

 2. Peppi kirjoitti:

  Mä itseasiassa hankin just uudet lasit kun Instrulla oli eurolla kehyksiä! Vähän samantapaset kun sulla tossa alimmassa. 🙂

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 3. Miina kirjoitti:

  Sulle kyllä sopis hirmu hyvin noi lasit! Ja meikä näköjää hiihtelee tuolla kuvassa XD

 4. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Noi lasit on kyl tosi hyvännäköset <3

 5. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, varsinkin jos tarkoitat noita pyöreitä liloja! <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Noista violeteista pyöreistä oon kyllä samaa mieltä ja hahah siellähän sä! <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Aijaa, vähänkö kiva kuulla 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Mustakin nuo molemmat, mutta lilat pyöreät sopii mun pienille kasvoille paremmin 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *