Hae
Inka Nitta

LATELY SNAPSHOTS

tonnikalamajoneesiViimeaikoina on innostuttu omien täytteiden tekemisessä. Ylläolevassa ciabattassa on makean tulinen tonnikalatäyte.
lumimaisemaToivoisin kyllä niin paljon, että tuo juuri tullut lumi ei taas sulaisi heti pois. Maa ja ympäristö on niin paljon kauniimpaa valkoisena. lettukestitYksi päivä tuli kamala himo kunnon lettuihin ja päätettiin poikaystävän kanssa tehdä niitä iltapalaksi. lemppari takissaOn varmaan vaikeaa kuvitella mitä takkia oon viimeaikoina käyttänyt? Tosta takista on tullut mun ihan ehdoton lemppari ja oon alkanut himoitteen villakangastakkeja lisää. Monet on kenkä- tai laukkufriikkejä, mutta mä tykkään keräillä takkeja hah! makuuni thorHaluttiin käydä irtokarkki ostoksilla Makuunissa ja päätettiin myös vuokrata kolme Marvelin leffaa. Nyt on nähty kaikki nekin jes! teehetkiParasta viimeaikoina on ollut parhaan ystävän kanssa vietetyt illan teehetket, kun ollaan vaan juteltu ja oltu. pizzariumAi että nam! Nyt on pakko kehua, että Tampereen parasta pitsaa saa Hämeenkadun Pizzariumista.

Mun viimeaikaisia juttuja siis. Vahingossa vähän ruokapainotteisia snapshotteja hah. Onko nää tälläset hetken mielijohteen räpsyt tervettuleita tulevaisuudessakin blogiin vai mitä mieltä näistä?

9 kommenttia

 1. Julia kirjoitti:

  Toi takki on kyllä niin upea, huhhuh!<3 Mäkin kerään ennemmin takkeja kuin laukkuja! 😀 Ja vitsi tuo pitsa näyttää liian hyvältä! XD

 2. Linda kirjoitti:

  Tällaset postaukset on kivoja, eli ehdottomasti jatkossakin näitä<3 Nyt iski vaan ihan kamala nälkä 😀 Tollanen tonnikalatäytteinen leipä kelpaisi kyllä, se näyttää herkulliselta<3 Ja toi sun takki on kyllä tosi kiva, ei ihme että oot niin tykästynyt siihen!

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Siiis noi kaikki ruokakuvat on ihan ehdoton NAM!

 4. Kata kirjoitti:

  Inka! Mulla on ihan kamala nälkä eikä ole vielä mitään ruokaa kotona ja täällä sun blogissa on tällaisia herkkuja näkyvillä:D Muuten, tällaiset kevyet postaukset ovat kivaa luettavaa ja katseltavaa aina välillä ♥

 5. inka nitta kirjoitti:

  Toi takki on kyllä täydellinen ja takkien keräys parasta! <3 Pizzariumin pitsat ja etenkin tuo pekonipitsa on niin hyvää 😀

 6. inka nitta kirjoitti:

  Hei kiva, että nää on kivoja! Haha voi ei, anteeks Linda hah! 😀 Kiitos paljon <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Tulee kieltämättä itsellenikin nälkä, kun noita katselee 😀

 8. inka nitta kirjoitti:

  Äää Kata voi ei, anteeks! 😀 Mut hyvä, että nää tälläset postaukset on miellyttäviä <3

 9. E M M I kirjoitti:

  pizzarium on mahtava!
  ja tosi kiva blogi sulla :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.