Hae
Inka Nitta

LIVBOX 11/16

Mä sain ihan mahtavan tilaisuuden päästä Livboxin kanssa kaupalliseen yhteistyöhön.

Marraskuun boksi tuli mulle vähän myöhässä, sillä Postin päässä oli käynyt jokin kämmi. Kun hain paketin alta viikko sitten, oli koko paketti avattu eikä sitä edes oltu yritetty teipata tai mitään kiinni. Paketin sisällä oleva pinkki paperi, johon tuotteet oli laitettu oli myös revitty kahtia, mutta onneksi kaikki tuotteet olivat pysyneet ehjinä ja menossa mukana.

livbox marraskuu

Kuinkas monelle tämä Livbox on tuttu? Varmasti monilla nousi käsi ylös, mutta siis tämä boxi sisältää kuukausittain 4-6 kauneus aiheista tuotetta, joista osa matka- ja osa täysikokoisia tuotteita. 
Hintaa boxilla on kuukaudessa 16,90€ ja tuotteiden arvo on aina ainakin tuon hintainen. Näin joulun alla Livbox on oiva joululahja itselle tai ystäville. 
Tästä pääset tilaamaan oman Livboxisi.
Marraskuun boxi nimeltään Korkkarit kattoon sisälsi vaikka mitä kivaa, kuten ylläolevasta kuvasta näkeekin.

sosar mask

Sosar Sacred Forest Peat Mask
Turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä, joko lisäämällä tai vähentämällä sitä ihon tarpeiden mukaisesti. Naamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi se poistaa tehokkaasti ihosta epäpuhtaudet, jättäen ihon pehmeäksi ja tasaiseksi.”

Mä en olekkaan tätä vielä ehtinyt testailemaan, mutta vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja hyvältä tuotteelta. Tätä saa Hyvinvoinnin tavaratalosta ja Hobby hallista. Ovh. 46,90€ / 150 ml ja boxista löytyi 30 ml näytekoko.
lumene bright eyes

Lumene VALO Bright Eyes All-In-One silmänympärysvoide
Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus tuntuu silkkiseltä silmänympärysiholla tehden ihosta kosteutetun ja virkistyneen näköisen. Tehokas Beautifeye™-teknologia yhdessä pohjoisen lakan ja C-vitamiinin kanssa auttaa kirkastamaan ja kaunistamaan myös yläluomen aluetta. Aamuin ja illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta.  Käyttö: Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle. Sopii kaikille ihotyypeille. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehyden luovuttajia, mineraaliöljyä ja hajusteita.”

Jes vihdoinkin mulla on oma silmänympärysvoide! Tätä oon nyt käyttänyt aamuisin muutaman kerran ja turvotus on ainakin hävinnyt. Tätä saa päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Ovh. 24,90€ / 15 ml ja tämä oli täysikokoinen tuote.

dermosil huulikiilto

Dermosil huulikiilto Carnival Pink
Dermosil huulikiilto Carnival Pink antaa huulille raikkaan huolitellun ilmeen. Se on sävyltään hieman tummemman sävyinen vaaleanpunertava, joka luo huulille upean kiillon tekemättä huulia tahmeiksi. Sisältämiensä aktiivisten ainesosien ansiosta huulikiilto myös kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa.”

Tää oli kyllä hauska ja kiva yllätys, sillä mä en olekkaan aikaisemmin omistanut yhtäkään huulikiiltoa. Tämä sävy oli myös todella mieleinen ja kivaa vaihtelua niihin mun ainaisiin kirkkaan punaisiin ja nudeihin puniin. Saatavina tämä on osoitteesta www.dermoshop.fi ja Ovh tuotteella on 3,90€ / 13 ml ja tämä oli täysikokoinen.

korres white tea

Korres White Tea puhdistusgeeli
Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti.  Helposti huuhdeltava geeli jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon. Luonnonmukainen valkoisen teen uute sisältää runsaasti polyfenoleita, joilla on voimakas antioksidanttinen ja ihoa tasapainottava vaikutus. Kevyesti vaahtoavan koostumuksen ansiosta White Tea -puhdistusgeeli ei kuivata ihon pintaa, ja sen sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. ”

Tätä tuotetta en olekkaan vielä testannut ja muutenkin ennestään tuntematon merkki mulle. Innolla kyllä testailen! Tätä on saatavilla tavarataloista ja www.korres.fi  Ovh. 24,90€ per 200 ml ja tämä on 16 ml näyte.
swarzkopf got2b

Schwarzkopf Got2b hiuskiinne
Schwarzkopf got2b on kattava sarja laadukkaita muotoilutuotteita, jotka vastaavat vaativiinkin haasteisiin. Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze hiuskiinne sementoi hiustyylisi paikoilleen! Hiuskiinne antaa äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Erittäin raikas tuoksu.”
Mä oon vasta viimeaikoina alkanut käyttämään hiuslakkaa, joten tämä tuli kyllä tarpeeseen. Muutaman käyttökerran jälkeen ainakin tuntuu todella hyvältä ja pitävältä lakalta. Saa pävittäistavarakaupoista. Ovh 5,90 / 300 ml ja tämä on 100 ml näytekoko.

Näiden lisäksi kaikista boxeista sai myös Kenzon tuoksunäyte ja Atkinsin patukka.

*Livbox saatu yhteistyössä

9 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ootko yhtään kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka todella paljon sun blogisi taso on laskenut? Postaat suurimman osan enään vain yhteistyöjuttuja, ja sitten sinne väliin väkisin väännettyjä postauksia ettei blogisi olisi ihan pelkästään näitä yhteistyöjuttuja. Yhteistyöjutut on kivoja, mutta jos se on oikeesti näin läpinäkyvää että se näkyy meille lukijoille saakka miksi sä tätä blogia pidät, se vie makun koko sun blogistasi. Tarkoitukseni ei ole siis loukata, vaan vain muistutella että et edes saisi näitä yhteistyöjuttuja ilman meitä lukijoita. Ja sitten ko se homma menee tähän niinkuin sulla, ei mene kauan kun moni lukijoista lähtee. Mä ainakin tykkäsin sun blogissa just siitä aitoudesta mitä täällä ennen oli, kun yhteistyöjuttuja oli hyvässä suhteessa muuhun sisältöön. Nyt se aitous puuttuu oikeastaan kokonaan, kun jokaiseen asupostaukseen on upotettuna joku kiinasta saatu rätti, tai välissä on esiteltynä jokin halpakosmetiikka minkä olet vain saanut millä et oikeasti edes tee yhtään mitään.
  Halusin nyt vain kertoa tämän, koska oon tälläistä kommentointia täällä ennenkin huomannut, sekä myös sen että suurin osa ketä sun blogia ylipäätään kommentoi mainostaa siinä vain lähinnä omaa blogiaan, näillä perinteisillä "kommenttikommentista" ideoilla. Jos kerta oikeasti tää blogi on sulle pelkkä kanava hyötyä kaiken maailman turhamaisuuksilla ja vähän vähemmän turhemmilla tavaroilla ja alennuksilla, pitäisit edes sen tason silloin samana mitä se oli, tai muuten sä menetät pian ne kaikki yhteistyöjututkin. Mulla on ainakin ikävä sitä aitoa Inkan blogia, eikä tänne tosiaan ole enään yhtään niin mukava tulla kuin ennen, ja tästä syystä käynnit tänne ovat vähentyneet huomattavasti.

  – Karoliina

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Samaa sanon kun Karoliina 🙁 Sulla on aivan liian paljon näitä yhteistöitä, ja ihan väkisin tehdyn oloisia. Sun blogii oli kiva lukee joskus aikaisemmin, ku kirjoittelit kaikkia muoti ja kauneusjuttuja. Nyt tulee vaa yhteistyötä yhteistyön perään. Sääli. Oot hyvä kirjoittaa ja tykkään sun tyylistä, mut liika on liikaa, varsinkin yhteistyöpostausten suhteen.

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Musta tää oli kiva postaus, tota Livboxia on kritisoitu niiin paljon nyt viimeaikoina. Itte en oo uskaltautunu edes kokeilemaan, mut innolla aina seuraan mitä muut sieltä saa 😀

 4. Linda kirjoitti:

  Tota Korresin putsaria olisi hauska päästä testaamaan 🙂 Mä oon ite testannut Korresilta vain niitä suihkugeelejä, joten ehkäpä mun pitääkin seuraavaksi ostaa testiin toi putsari! Myös toi turveanamio olisi kelvannut mullekin 🙂

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Tota corresia on kehuttu paljon, pakko testata sitä itekkin <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Mun oli pakko testata kaiken kritisoimisenkin jälkeen tätä, kun sain niin hyvän mahdollisuuden! 😀

 7. inka nitta kirjoitti:

  Toi Korres on mulle ihan tosi tuntematon merkki, mutta oli ihana saada tietää siitä tän boxin takia ja päästä testaamaan 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Tälleen kuuleman perusteella kyllä vaikuttaakin todella hyvältä! :)<3

 9. Cami - Fun, Fitness and Fashion kirjoitti:

  Mun Livboxin tilaus loppui viime kuuhun ja pahoin pelkään, että suunta tulee jatkumaan yhä surkeampaan suuntaan. Suunta on ollut jo tosi pitkään alaspäin ja tuskin uusi nimi ja omistaja auttaa asiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.