Hae
Inka Nitta

RAKKAUS TAKKI NAHKAHIHOILLA

coatonlyonlytakkitakkionlyyksityiskohtaonlyonlycoat*coat – Def-Shop(link), shirt – H&M, jeans – Ginatricot, shoes – skopunkten

Viimeiset päivät ovat olleet ihan täyttä hässäkkää. Koulujutut on tuottaneet stressiä viimepäivinä vähän ehkä liikaakin. Noh eiköhän tästä selvitä, kun kuitenkin kyseessä kiva ja mua kiinnostava ala.
Noniin ja näihin kuviin. Me käytiin mun poikaystävän kanssa sunnuntaina kuvailemassa tässä meidän lähistyvillä ja pakko sanoa, että mä oon tyytyväinen näihin kuviin. Poikaystävällä oli järkkäri lähes ensimmäistä kertaa kädessä tai ainakin tuo mun Olympuksen mini järkkäri ja silti tuli aikalailla just semmosia kuvia mistä tykkään. Ihanaa, kun vihdoinkin voi tuota miehekettänkin kuvaajana käyttää, hah.

Mitä mieltä mun uudesta Def-shopilta saadusta Onlyn takista? Mä oon ainakin ihan rakastunut! Nahkahihat ovat ihan älyttömän ihanat, mutta myös suht kylmät juurikin sen takia, joten paukkupakkasilla ei ihan tuolla takilla pärjää, vaikka muuten onkin todella lämmin.
*saatu  

11 kommenttia

 1. homonukke kirjoitti:

  Ihana takki ♥ Oon itekin koittanut metsästää nahkahihallista takkia, mutta kaikki tuntuu maksavan aivan älyttömästi 😮

 2. Tuuli kirjoitti:

  Tuo takki on kyllä ihana! ♥ (terv. samaisen takin omistaja, mutta tummanharmaana :D)! Syksyllä tuo vielä meni, mutta huomasin saman noiden hihojen kanssa että paukkupakkasilla ne ei kyllä tosiaan paljon lämmitä :/

  • inka nitta kirjoitti:

   Tämä kyllä on!<3 Ärsyttävää, kun toi on muuten just niin ihana ja lämmin takki ja sit hihat on ihan tosi kylmät! 😀

 3. Kata kirjoitti:

  Takki on kylllä todella ihana:) Mä haluaisin samantyylisen mutta ilman huppua! Ei oo vielä vastaan tullut muuta kun serkun vaatekaapissa ja sitä en kuulemma sieltä saa:'D
  Hhih musta on hassua kun moni sanoo aina että viimein sai oman miehen kameran taa, kun mulla täällä lähes kaikki asukuvat kuvaa mun mies:D Joskus on sitten jännä päästä kaverin kuvattavaksi ja ei meinaa osata olla kuvattavana kun kuvailee aina vaan sen yhden oman miekkosen kans:D

  • inka nitta kirjoitti:

   En mäkään ole villakankaista nähnyt ilman huppua, mutta esimerkiksi parkatakkeja nahkahihoilla olen nähnyt ilman huppua.

   Mulla taas mun parasystävä on kuvannut mun kuvat 2009 vuodesta asti niin kyllähän hän on se luottokuvaaja. 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Oon samaa mieltä <3

 5. Emmi kirjoitti:

  Aivan ihana takki! 🙂 Sopii sulle todella hyvin!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

 6. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, kiitos <3

 7. Iina / Laskettu aika- blogi kirjoitti:

  Mikä koko sinulla on tästä takista..? Aivan ihana!! 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  XS 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *