Hae
Inka Nitta

BID 2016

Viime lauantaina oli aivan älyttömän ihana päivä, sillä Konepajan Brunossa vietettiin päivällä Indiedaysin ja Blogiringin järjestämää Blogger’s inspiration dayta. Näitä nyt varmasti satelee joka tuutista, mutta halusin jakaa mun omia fiiliksiä ja kuvia kyseisestä tapahtumasta. alkumaljatbidbid16Kuva: Emma Tähkäpää fresitajouluMulla ja Jennalla starttas juna Tampereelta siinä kymmenen pintaan ja Helsingin päässä treffattiin heti Miina ja Saga. Käytiin napsimassa yhdessä asukuvat ja sen jälkeen suunnattiin ratikalla yhdeksi tapahtumapaikalle. Heti paikanpäällä myös Ninni liittyi meidän seuraamme ja siitä lähdettiin yhdessä kiertelemään eri pisteitä. tuulimariakeisarinmorsianvilaveromodafresitadrinksutjuotavaaTapahtumassa oli paljon erilaisia yhteistyökumppaneita mm. Vila, Instrumentarium, Fresita, Santa maria yms.. Heidän pisteillään oli kaikkea kivaa esim Instrun pisteellä sai kuvauttaa itsensä lasien kanssa ja Nordqvistin pisteellä sai maistaa uutta Keisarin morsian hiilihapotettua jääteetä ja kaupan päälle sai myös pari teepussia mukaan. gingerjoesaijajennaruokailuabidasuParastahan noissa tapahtumissa on ehdottomasti ihmiset! Oli ihana nähdä taas tuttuja kuten mm. Saija ja myös upeaa tutustua uusiin ihmisiin. Innolla odotetaan jo kevään tapahtumaa!

11 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Oli ihan huippua päästä viettämään aikaa <3 Ja olit tosi nättinä <3

 2. Ninni kirjoitti:

  Oli kyllä huippu päivä! <3

 3. Kata kirjoitti:

  Tuo päivä kuulostaa kyllä erittäin ihanalta ja olisi mahtava päästä mukaan joskus! 8) Oikee into tulee kun tosiaan näkee monilla bloggaajilla näitä postauksia. Tuolla näkisi paljon omalla lukulistalla olevia naisia, ihan huikeeta. No mutta kyllä mulle vielä nuo blogimiitit passaa, sellaista seuraavaa odotellessa mikäli vaan järjstellään:D

 4. Jeannays kirjoitti:

  Oi sait ihan tosi hyvät kuvat<3 Oli kyllä niin kivaa 🙂 Ensvuonna taas! 😉 Xx

 5. CCNOORA kirjoitti:

  Tapahtuma oli kyllä niin ihana; näki monta tuttua kerralla ja pääsi inspiroitumaan samalla uusista jutuista! <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Niin oli! Voi kiitos ihana, niin olit sinäkin <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Oot ihan oikeessa <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ois kyllä ollut ihana törmätä suhunkin taas, kun viimeks ollaan kesällä nähty. Sehän noissa tapahtumissa onkin parasta, kun pääsee näkemään niitä omia lukulistan kirjoittajia ja omia lukijoita. 🙂

 9. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Jenna! 🙂 Jep, ens keväänä taas uudestaan.

 10. inka nitta kirjoitti:

  Oot ihan oikeessa. Sehän tuossa tapahtumassa parasta onkin 🙂

 11. Milla // Moon shaped little box kirjoitti:

  Onpa ihania kuvia! Näissä tapahtumissa näkee tosiaan tuttuja paljon, harmi että itseltäni jäi nämä Indiedaysin tapahtumat tänä syksynä väliin kun piti lähteä autoa hakemaan Pohjanmaalta. 🙂 Mut keväällä sit seuraavan kerran! ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *