Hae
Inka Nitta

Q&A VASTAUKSET: MATKAKOHTEENI,PUNAISET HIUKSET, NAISIHANNE…

KAUNEUS, TERVEYS, & HYVINVOINTI

vastauksiin

Kuinka usein värjäät sun hiuksia? – Tää riippuu tosi paljon. Tyveä noin kuukauden välein, joka tosiaan aina venähtää. Punaista pidän melko paljon maskin avulla, joten elumenilla sitä tulee värjäiltyä ehkä 2-4 kuukauden välein. Raitoja nostetaan myös siinä noin 3-4 kk välein.
Lempihajuvesi? – Mulla on yksi Honoré des préssin Love coconut hajuvesi ja VS:n yksi bodymist joita sitten käytän riippuen tilanteesta.
Miten hoidat punaisensävyn pysymistä tukassasi? – Tästä on tulossa hetken päästä postaustakin, mutta värjään Elumenilla parin kolmen kk välein, käytän lockkia värjäyden yhteydessä, en pese hiuksia päivittäin ja käytän värjätyille tarkoitettuja tuotteita sekä lotraan useasti maskien kanssa.
Voisitko kokeilla räikeitä sävyjä hiuksissa, kuten pinkki, sininen, violetti? – Kyllä voisin.
Oletko ruvennut syömään superfoodeja ihan tosissaan sun ruokavaliossa? – Kyllä olen lisännyt raakaruuan ja superfoodit mun ruokavalioon, mutta en niin kamalan vakavasti.
Miten meikkasit ylä-asteella ? – Tosi vähän, mutta samaanaikaan niin paljon. Kulmat vedettiin kokonaan veks ja piirsin niistä siittiöt. Kokeilin myös eyelinereitä, ne oli semmoset paksut kamalat ja meikkivoidetta huuliin saakka.
MATKUSTUS

vastauspostaus


Haluaisitko muuttaa johonkin toiseen Suomen kaupunkiin/ulkomaille? – En haluaisi, rakastan Tamperetta. Jos ulkomaille muuttaisin niin päätyisin varmaankin Kanadaan.
Jos saisit matkustaa ihan minne vaan niin minne matkustaisit? – Kävisin vähän jokapaikassa tottakai. Mutta jos tätä hetkeä miettii niin lähtisin tällähetkellä varmaankin Saksaan.
Mikä on unelmien matkakohteesi? – Ulkomaille pääsy juuri nyt unelmana ihan yleisesti ottaen, mutta olishan se Jenkkejen Kalifornian L.A se varmaan kuitenkin, hah 😀
Missä kaikkialla olet matkustanut? – Suomessa, hah. Mä en ole koskaan käynyt ulkomailla. En edes siellä Virossa tai Ruotsissa, jos ei laivalla oloa lasketa.
Lähtisitkö reppureissaamaan aasiaan vai shoppailuviikoksi amerikkaan? – Helppo! Shoppailuviikko Jenkeissä kiitos.
OMA TYYLI & BLOGI

vastaukset


Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen? – Blogeista varmaankin pääsääntöisesti. Mä en kadulla niinkään kiinnitä huomiota ihmisiin, vaikkakin ihan varmasti alitajuntaisesti. 
Kuka/ketkä ovat suosikkibloggaajiasi? – Hmm tää on vaikee, koska tykkään blogeista niin paljon ylipäätänsä ja luen älyttömästi blogeja. Tuttujen/kavereiden blogit on tottakai ihan parhaita ja he ovat parhaimpia bloggaajia <3
Mikä blogissa saa sinut jäämään seuraajaksi? – Ensivaikutelma. Hyvät suuret laadukkaat kuvat, hieno ulkoasu ja etusivun muutama postaus kiinnostavien aiheiden kera. Bloggaajan tyylitaju on myös se millä voi mut myöskin hurmata.
Minkä näistä haluisit eniten suomeen, primark, sephora, berhska, stradivarius? – Yhdessäkään en tietenkään ole käynyt, mutta esimerkiksi Bershkan vaatteita oon Suomesta ostanut ja mun makuun se on liian samanlainen kuin New Yorker, joten varmaan Primark, kun kavereiden vaatteet ovat ainakin olleet halpoja, hyviä ja kivannäkösiä!
Kuinka kauan olet pitäny blogia? – Inka Nitta blogille tuli syyskuussa neljä vuotta täyteen ja sitä ennen pidin puolentoistavuoden ajan ystäväni kanssa blogia. Tätä ennen myös aina ollut kuukauden välein jotain ihme väkerryksiä.
Käytkö usein kirppareilla, lempparikirppari? – Käyn melko paljon. Tampereen bonus kirppis on lemppari.
Miten sun tyyli on muuttunut 5-vuoden aikana ? – Mä oon oppinut yhdistään rokin silleen nätisti tyyliin. Oon myös paljon naisellisempi ja rohkeempi vaatteiden kanssa sekä meikin. 
MUUT

vastauksia

Miltä sun uudet opinnot tuntuu nyt tällä hetkellä? – Se on ihan hassua, että kolmas kuukausi ja työharjottelu starttaa ihan kohta. Noi opinnot tuntuu ihan mun jutulta, tai ainakin se työ.
Mikä on sun mielestä syksyn ehdoton must do juttu? – Oma aika. Syksyisin yleensä tulee melko kiirettä, joten omaakin aikaa täytyy muistaa, ettei kulu ihan loppuun.
Mitä ruokaa et voi sietää? – En oikein ole varma, koska tykkään kaikesta. Lihapiirakat on kans ihan jees, mutta ne haisee niin kamalalle, että meinaa siitäkin jo oksennus lentää.
Minkälainen olisi unelmien asuntosi? – Tontti Tampereella, vaalea kivitalo. Suuri, mutta ei jättimäinen, modernit pinnat ja saniteettitilat. Sellanen mun näkönen haha.
Kaunein asia mitä sulle on sanottu? – Ehkä just se kun joku oikeesti tarkottaa rakastavansa.
Mikä on ihaninta mitä sulle on tapahtunut? Entä mikä ikävintä? – Onhan näitä, mutta ensimmäisenä mieleen tulee varmaankin ihaninta on Vesku ja ikävintä oli edellinen suhde josta kirjoitin tässä.
Lempibiisi, lempielokuva? – Lempibiisi tällähetkellä hmm. No vaikkapa Stone Sour – Wicked game, johon varmaan kyllästyn taas huomenna ja vaihdan mielipidettä. Elokuvia on niin paljon! Yleisesti ottaen supersankarileffat, mä niin rakastan niitä.
Paikka, jossa tunnet itsesi onnelliseksi ja olosi on turvallinen? – Omassa kotona, poikaystävän kaikussa sängyssä.
Unelma-auto top5? – Aika vaikee, kun mulla on periaatteessa vaan yks unelma auto eli BMW m4 f82. Loput sitten jotain muita bemareita tohon ja kai siihen yks Nissan Gtr mahtuu kans.
Elämäsi 10 tärkeintä asiaa? – Näin paljon! No siis poikaystävä, perhe, paras ystävä, turvallisuuden tunne, terveys ja hyvinvointi niin itsellä kuin läheisillä, tämä bloggaaminenkin tähän varmaan kuuluu, onni, kokemukset ja enmätiiä. Menee niin vaikeeks, kun täytyy yrittää miettiä asiaa haha.
Mieleenpainuvin muisto lapsuudestasi? – Mulla oli pari lapsenhoitajaa jotka mua hoisi ja en suostunut syömään yhtään mitään, koska kaikki oli pahaa, paitsi jos nakit oli prinssinakkeja yms niin kyllä ne sitten alkoi maistua. Erilaiset nimet ruuille niin kyllä söin.
Missä näet itsesi 5 vuoden päässä? – Maine bloggaajana noussut ja tästä olisi noussut mulle ammatti ja siinä kyljessä myös vakituinen myyjän työpaikka ellei jopa myymäläpäällikön. Mulla ja Veskulla ois tuolloin jo pari vuotias poika(toivottavasti poika) ja koira ja ainakin viimestään tässä vaiheessa suunniteltaisiin jo omistusasuntoa.
10 sisustusasiaa, joista et luopuisi? – No mä pärjäisin kyllä ilman kaikkia sisustusshärpäkettä, mutta ne on vaan kivoja. Lemppareitani ovat tällähetkellä; tekokukat, kynttiläjutut, erilaiset sisustustaulut, marmorikuvio, ”hehkulamppu” lamput ja mm. lasi esineet.
Pahin asia, mitä olet ikinä maistanut? – Einyt päällimäisenä tule yhtään mitään mieleen.
Ketä julkkista ihailet ja miksi ? Mies ja nainen. – Mies: Varmaankin Jared Leto, koska onhan hän nyt ihan älytön taiteilija. Hän on niin erikoinen ja outo näyttelijänä ja artistina, mutta niin inspiroiva ja ihana. 
Nainen: Ihan vaan meidän Evelina. Heti kun hänen biisinsä rakkaudesta lajiin tuli ulos niin kiinnitin heti huomiota tän muijan tyyliin. Niin ihana tyyli, siis ihan täydellinen niin naamasta kun vaatteistaan. Hänen itsevarmuutensa ja omana itsenä oleminen hehkuu niin paljon siitä ulkokuoresta, että ei voi muuta sanoa kun you go girl. Musiikkikin hänellä on ihan menevää ja se lauluääni on jotain erilaista ja upeaa. Kyllä mä diggaan ihan täysillä! Mun woman crush hah.
Mikä on sun oudoin tapa ? – Kieritän niskaan semmosta rastaa ainakun keskityn ja en keskity vain sillon kun hiukset on kiinni. Sitten se menee ihan takkuun ja mun tukka näyttää hirveeltä ja joudun repimään sen auki.
Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi? – Iloinen, outo, ystävällinen, näppärä ja symppis.
Vietätkö koskaan aikaa luonnossa, ihan vaikka vain ajatellaksesi asioita tai rentoutuaksesi? – Vuosi sitten vietin oikeesti paljon juurikin tuollaista aikaa. Viimeaikoina vähän jäänyt, mutta pyrin tekemään tuotakin edelleen.
Mitä piirrettä/piirteitä arvostat eniten toisessa ihmisessä? – Rehellisyys on mulle tärkein.

14 kommenttia

 1. Julia kirjoitti:

  Ootpas saanu hyviä kysymyksiä ja sun vastaukset näihin oli tosi mielenkiintosta luettavaa! <3 Monet nimittäin vastailee vaan tyyliin yhellä sanalla, mutta näissä oli tosi hyvä pohjustus vastaukseen!

 2. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihana postaus, mä niin tykkään näistä 🙂 <3

 3. Anonyymi kirjoitti:

  No melkoiset ajatukset sulla on että tapahtuu viiden vuoden sisällä… Suomessa on _todella_ vaikeaa päästä myymäläpäälliköksi, pisimpään olleet myyjät ne paikat lähes poikkeuksetta saa, enkä usko että sä viiden vuoden aikana oot pisimpään töissä ollut myyjä. Lisäks sun pitäis lievästi sanottuna todella paljon enemmän panostaa tähän sun blogiin jos haluaisit tästä ammatin. Selkeesti sen kyllä huomaa että sähän teet tätä lähes pelkästään yhteistyöjuttujen toivossa, ja otat vastaan kaikki kiinan rätit ja ilmais tuotteet. Että tsempattavaa on kyllä tosi paljon.

 4. Tiia Emilia kirjoitti:

  Oi miten kivoja vastauksia! 🙂

  http://www.tiiaemilia.blogspot.com

 5. Kata kirjoitti:

  Ihania vastauksia, mielenkiinnolla luin kun ns. "faktoja" en ole sulta paljoa lukenut. 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Nää kyllä oli hyviä kysymyksiä ja oli kyllä kiva vastailla näihin. Ihanaa, että tykkäsit 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla, että tykkäät! :)<3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Hyvä, että oli! Kiitos 🙂

 9. inka nitta kirjoitti:

  Voi kuinka kiva kuulla Kata. Täytyy varmaan tehdä joskus sellanen joku "fakta" postaus, hah 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Ilman tavotteita on pienempi todennäköisyys onnistua 🙂

 11. Sofia kirjoitti:

  Tällaiset postaukset on ihan huippuja! Innolla luin vastauksiasi:)

 12. Anonyymi kirjoitti:

  Haha, veit kyllä ihan jalat suustani! Varsinkin blogin tulevaisuuden suhteen oon niin samaa mieltä. Jos tästä haluat itsellesi ammatin aka haluat, että sun blogia seuraa huomattavasti isompi joukko ihmisiä, sun pitäis panostaa esim. seuraaviin asioihin: Opettele kirjoittamaan järkevämmin, Kaikkiin yhteistyötarjouksiin ei tarvitse suostua, Kehitä pukeutumistas…

 13. inka nitta kirjoitti:

  Toinen ano: Miksi pukeutuisin esimerkiksi tyylillä millä sä tai muut haluavat? Eihän siinä olisi mitään järkeä, jos en pue vaatteita mitkä mulla itsellä tuntuu hyvältä?

  Mä en myöskään todellakaan ota vastaan jokaista yhteistyötä mitä mulle tarjotaan ja en todellakaan olisi kirjoittanut tätä blogia näin pitkään, jos vain yhteistöiden takia tätä tekisin. Pakko se on sanoa, että tottakai se on hyvä lisä tähän. Eiköhän myös viiden vuoden aikana tule kehitystä. Tämä ei ollutkaan huomisen tai ensiviikon tai edes vuoden päästä oleva näkemys vaan viiden vuoden.

 14. Anonyymi kirjoitti:

  Oot kuitenkin jo tuon ikäinen Inka, milloin olisi aika osata kirjoittaa sujuvaa tekstiä? Viiden vuoden päästä? Suosittelen ottamaan pohjia kirjoituskursseilta, jotta edes tavallisimmat yhdyssanavirheet saisit kitkettyä pois. Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *