Hae
Inka Nitta

UUSIA VAATEHANKINTOJA

Mä en edes muista millon viimeksi oon tehnyt kunnollista shoppailu postausta vaatteista, joten ajattelin kerätä parit uusimmat jutut noin kahden kuukauden ajalta kasaan ja tehdä sen.
Mä kokeilin ensin tehdä tästä videota, mutta mun muistikortti täyttyi ensimmäisellä kerralla ja toisella kerralla peili, jota käytän kameran takana nähdäkseni näytön tippui ja hajosi lattialle. Sen jälkeen päädyinkin vain kuvaamaan ostokset.
veromodapaitaTämä Veromodan vihreä toppi, joka tosin kuvassa näyttää rusehtavan harmaalta herättää mussa vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Nappasin tämän sovittamatta alennuksista noin neljällä eurolla mukaan isommassa koossa kuin mitä normaalisti käytän, mutta silti toppi on jotenkin todella lyhyt tuon malliseksi ja en oikein tiedä siksi pidänkö vai enkö pidä. perustopitSamalla shoppailureissulla lähti mukaan pari perustoppia, koska tunnetusti multa uupuu ne ihan perusjutut. Onlyn harmaa toppi oli alennuksissa jotain 3€ luokkaa ja New Yorkerin kirkkaan sininen oli muistaakseni vähän alta vitosen. newyorkertakkiNew Yorkerista lähti myös yksi kerta mukaan tälläinen ohut kankainen takki, jonka hintaa en valitettavasti muista, mutta alta kympin kuitenkin. Tämän ostin tarkoitukseen, että kun topin päälle ja takin alle laittaa jotakin lämmikettä, hah. skosaappaatSkopunktenista lähti reilulla viidelläkympillä tälläiset ihanat ylipolven nahkaiset korkosaappaat. Mulla on jo miljoona asua kehiteltyä näiden ympärille ja muutaman kerran nää on ihan vaan kauppareissuillekkin lähtenyt jalkaan. skonilkkuritNämä ihanat harmaat nilkkurit lähtivät talveksi mukaan myös Skopunktenin reissulla ja koska heillä on jatkuvana tarjouksena osta kahdet saat toisen puoleen hintaan, niin olisikohan näille jäänyt joku 20€ hintaa sen jälkeen. mollytParit farkut Ginasta. Mä olen ennen käyttänyt Alexeja, mutta mun mustat Alexit tuli tiensä päähän ja ajattelin vaihtoehtoisesti kokeilla Mollyjä, jotka ovat hieman korkeammat versiot. Hintaa Alexeilla ja Mollyillähän on sen vajaa 30 euroa. Toiset noista mustista farkuista on hieman korkeammalla vyötäröllä ja polvissa olevilla reillä varustetut yksilöt, jotka ystäväni osti itsellensä ja totesi ettei olleetkaan hyvät. raitapaitaaRentoa pitkähihaista raitapaitaa H&M kolmellatoista eurolla. Mä vaan rakastan raitaa! avaruustoppiTämä mun näköinen ihana toppi lähti myös H&M mukaan ja alennuksien jälkeen tälle jäi hintaa noin 4 euroa, joten ei yhtään paha! neuleitaJa viimeisenä pari neuletta. Oikean puolimmainen neule näkyikin jo viimeisimmässä postauksessa ja sekin siis alunperin H&M ja hintaa löytyi vaan kymppi. Vasemman puoleinenkin on Henkkamaukasta ja sillä hintaa taisi olla parikymppiä. Tuo neulehan on koossa L, koska tarvitsin jotain pitkää ja rentoa perusneuletta niide mun nahkalegginsien kanssa, jotka jo tuossa muutama postaus takaperin esittelinkin.

Nämä ostokset olivat nyt tässä. Löytyykö joukosta mun lemppari hankintaa?

12 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Ompa kivoja ostoksia! Saappaat ja neuleet erityisesti =❤

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 <3

 3. Kata kirjoitti:

  Kivoja ostoksia tosiaan! Nuo saappaat on aivan ihanat eikä nuo nilkkuritkaan pahat oo. Neuleita pitäisi itsekin käydä vähän tsekkailemassa kun mulla vaatekaapista niitä mieleisiä ei montaa löydy:D

 4. Linda kirjoitti:

  Tosi kivoja ostoksia! 🙂 Mollyt on mun mielestä ihan parhaat farkut ja oi vitsit noi saappaat näyttää hyviltä!

 5. Kiia Innanmaa kirjoitti:

  Ihania juttuja!! Varsinkin noi Skopunktenin nilkkurit ja vikan kuvan neuleet on kauniita!! 🙂

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 6. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Ihania ostoksia ♥ Mukava värimaailma ja kaikki näistä sopivat erittäin hyvin keskenään 🙂 Oon ihan unohtanut käydä kurkkaamassa Skopunktenin kengät, sun kengät ainakin on todella upeat!

 7. Milja kirjoitti:

  Noi nilkkurit on aivan ihanat 🙂 Munkin pitäisi löytää joku hyvä pidempi harmaa neule 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Noi molemmat kenkälöydöt olivat kyllä ihan superkivat! Yksinkertaiset neuleet kyllä pelastaa huonon vaatepäivän! 😀

 9. inka nitta kirjoitti:

  Mollyt kyllä on ihanat! Kiitos paljon Linda 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Kiva, että oli sun mieleen! 🙂 Kiitos paljon.

 11. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, että miellyttää suakin.<3 Skopunkten kannattaa ehdottomasti käydä tsiikailemassa 🙂

 12. inka nitta kirjoitti:

  Ne kyllä on! Käyppäs H&M katsomassa, siellä on paljon hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.