Hae
Inka Nitta

UUSIA KOSMETIIKKA HANKINTOJA

Mä en olekkaan aikoihin tehnyt mitään ostosten esittelyä, vaikka kaikennäköstä on tullut hommattua sisustusjutuista vaatteisiin ja meikkeihin. Päätin siis kuvata tuossa viimeaikaiset kosmetiikkajutut mitä on tullut osteltua.
Suunnitelmissa myös videon muodossa uusien vaatteiden esittelyä, jos sellaselle esimerkiksi kiinnostusta löytyy? lumenemeikinpoistoMähän hankin muutama viikko sitten ensimmäiset ripsenpidennykseni, joten mun oli pakko hankkia öljytön silmämeikinpoistoaine. Päädyin tähän Lumeneen pikaisen googlettelun jälkeen ja hinnaltaan tämä oli myös sopiva. Näin alustavasti voin sanoa tykkääväni kyseisestä tuotteesta. Hintaa löytyi Sokoksella vajaa 8 euroa. nyxgoshNyt multakin löytyy NYXiltä jotain vihdoinkin. Mukaan tarttui noin kahdeksalla eurolla paljon puhuttu NYX soft matte lip cream sävyssä Stockholm. Pysyvyys ei ensivaikutelmalta kauhean hyvä ole, mutta sävy ainakin on upea.

Goshin paletti, josta löytyy poskipunaa, highlighteriä ja paria varjostusväriä lähti Sokokselta mukaan ihan vain mielenkiinnosta ja tarjouksessa hinta oli vain 13 euroa niin en voinut vastustaa. essenceeKävin Tokmannilla metsästämässä Essenceltä yhtä tiettyä peitevärikynää, mutta koska se oli loppu, päätin ottaa kokeiluun reilu kolmen euron maksavan moussemaisen peitevärin värissä soft beige. siveltimetVähän reilu kaksiviikkoa sitten bongasin Sokoksella Real Techniquessin kaikki siveltimet alennuksista ja mun oli pakko vihdoista viimein uusia mun siveltimet parempiin. Voin sanoa, että onneksi ostin nämä, sillä meikkaaminen on paljon miellyttävämpää ja todellakin helpompaa.

Tässä nämä ostokset nyt sitten toistaiseksi oli, tosin yksi I loven suihkusaippua ja Garnierin naamanputsari jostain syystä jäivät uupumaan. Onko teillä käytössä samoja tuotteita?

11 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  oiii hitsi himottais uudet siveltimet itselläkin 🙂 Ja hei toi Nyxin Stockholm on HUIPPU! Mieki tilasin sen aika vasta ja on ihan älyttömän hyvä joka päiväiseen käyttöön!

 2. Helmi kirjoitti:

  Tosi kivoja ostoksia! Mullakin on noi samat sieltimet, ne on ihan huippuja! 🙂
  http://glowerful.blogspot.fi/

 3. Noora kirjoitti:

  Multa löytyy (yllätys yllätys) Nyxin soft matte lipcream ja en tykkää siitä yhtään 🙁 Väri mikä mulla on ei sovi mulle yhtään ja pysyvyys on huono. Oliko toi peiteväri mimmonen? Meinasin myös kokeilla essencen peiteväriä sittenkun toi nykyinen loppuu.

 4. Katariina – E.K.S. kirjoitti:

  Ihania löytöjä! ♥ Mulla on ollut tuo Lumenen puhdistusaine käytössä vuosia ja tykkään kovasti! 🙂 Myös tuo NYXin huulituote löytyy multa samassa sävyssä ja itse en hirveästi syttynyt sille huonon pysyvyyden takia. Tätä tuotetta näköjään joko vihataan tai rakastetaan, haha!

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

 5. inka nitta kirjoitti:

  Uudet siveltimet on kyllä ihanat! Tuo Nyxin mattalakka on kyllä täydellisen värinen, mutta muuten kyllä petyin ja viimeiseksi jää..

 6. inka nitta kirjoitti:

  Noissa kyllä hinta-laatu suhde on täys kymppi! 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Tuo huulilakka oli kyllä myös pettymys mullekkin, tosin sävy nappas hyvin, mutta laadultaan kyllä muuten todella huono. Tuon Essencen peitevärin ostin tosiaan vasta eilen ja en ole sitä vielä kerennyt kokeilemaan. :/

 8. inka nitta kirjoitti:

  Tuo putsari kyllä vaikuttaa todella hyvältä. Harmittaa, kun tuo NYXin puna oli todellinen pettymys, kun sävystä kuitenkin tykkäsin älyttömästi. Kiva, että tykkäsit 🙂

 9. ☆Saga☆ kirjoitti:

  ooo kerro tosta GOSHin paletista sit oliks hyvä!

 10. inka nitta kirjoitti:

  Joo tottakai! 🙂

 11. alisa kirjoitti:

  Mulla on ihonhoitotuotteissa ollut jo vuosia pelkästään Lumenea! Enkä vaihtais. Kuulostan vähän ehkä ituhipiltä, mutta tehty ja suunniteltu Suomessa ja kuorivissa tuotteissa ne "helmet" on biohajoavia, joten ovat varmasti iholle ystävällisempiä kuin muiden valmistajien merkit, joiden juurikin nuo helmet ovat ihan puhdasta muovia… :/ Meikeissä yritän kanssa pikkuhiljaa siirtyä Lumeneen, mutta jotenkin niiden valikoima siltä osin on heikompi kuin kilpailijoiden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.