Hae
Inka Nitta

SUOLAINEN JA MAKEA VÄLIPALAVINKKI x2

suolaisetmakeatTänään ruokakeskiviikon postauksessa ei sen ihmeellisempää reseptiä ole niinkuin aikaisemmin. Ajattelin jakaa teille parit mun lemppari välipalavinkit niin suolaiseen kuin makeaankin nälkään. Monet ovatkin varmaan huomanneet, että rakastan paistopisteiden erilaisia leipiä yms ja tälläkertaa nappasin kuusi voicroissanttia matkaani ja loin kolmelle parit täytetyt herkut niistä. suolaisetSuolaiseen versioon väliin tulee:

Levitettä ylös ja alas
Salaatinlehti
3 juustosuikaletta
3 meetvurstiviipaletta
3 paprikasuikaletta
3-4 keitetyn kananmunan viipaletta
makeatMakean täytteenä toimii:
Nutellaa(tai vastaavaa) levitteenä ylös ja alas
Kermavaahtoa
Vadelmia
Suklaakastiketta koristeluun
suolaisetjamakeatTälläisten sarvien täyttämisessä on vain taivas rajana, joten ei kun vain täyttelemään omien mieltymyksien mukaan! Kroissantit ovat myös älyttömän hyvät tarjoiluun useihin juhlatilaisuuksiin. 
Mitä sä yleensä laitat sarvien täytteeksi?

18 kommenttia

  1. Jasmine kirjoitti:

    Anteeks älä vihaa mua! Mun on vaan pakko huomauttaa, että se on croissant C:llä 😀 Ravintolatyöntekijänä pakko päästä heti korjaamaan! :'-D Noi näyttää kyllä hyviltä! Itsekkin tulee usein Lidlin paistopisteeltä ostettua noita mukaan 🙂

  2. inka nitta kirjoitti:

    Haha! 😀 Mä jotenkin pohdin niitten välillä, että kirjotanko koolla vai ceellä, mutta jotenkin päädyin koohon, koska suomi. 😀 Lidlin paistopiste on kyllä ihan paras<3

  3. Viivi kirjoitti:

    Siis en kestä miten hyvältä noi makeat croissantit näyttää!! En oo ikinä koittanu halkasta noita ja sitte vasta pistää nutellaa ku oon aina vaan levittäny siinä rullailu vaiheessa 😀 täytyy kyllä ehottomasti koittaa ainakin noita makeita!

    http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  4. Milja kirjoitti:

    Oi rakastan täytettyjä croissantteja. Niissä pitää aina olla mozzarellaa, siitä en pääse yli. Tällä hetkellä tekis mieli just tota makeeta versioo.. Nam!

  5. inka nitta kirjoitti:

    Kannattaa ihmeessä kyllä kokeilla noin, että halkaisee keskeltä, kun sitten tonne pystyy laittaa väliin vaikka mitä täytettä! 🙂

  6. inka nitta kirjoitti:

    Täytetyt sarvet ovat kyllä aivan ihania. Mozarella on myös ihan älyttömän hyvää ja itsekkin useasti tykkään tehdä mozarella-pesto versioita noista 🙂

  7. Kata kirjoitti:

    No jooo mitä herkkuja, noi näyttää ihanan fresseiltä, nyt maistuisi tuollainen suolainen croissu aamupalaksi ja makean kovana ystävänä tuo toinenkaan ei olisi huono;)

  8. Niina kirjoitti:

    Näyttää niin hyviltä kyllä molemmat! 🙂 Itse tykkään kummastakin, suolaisesta ja makeasta. Voisinkin tehdä näitä joku päivä!

  9. Anonyymi kirjoitti:

    Asiasta kukkaruukkuun. Minkälainen/mistä teidän mikro on? Oma vetelee viimesiää ja ois kiva kuulla suosituksia.

  10. inka nitta kirjoitti:

    Haha ihana! Joo noi sarvet on kyllä myös ihan mahtavia aamupaloja 🙂

  11. inka nitta kirjoitti:

    Hei kokeili ihmeessä näitä ja kerro ihmeessä jos keksit jotain himo täytteitä väliin! 🙂

  12. inka nitta kirjoitti:

    Meillä on tuollainen 80e UPOn mikro, kun oli ainut korkeus ja pituus suunnassa mikä meille keittiöön meni, mutta kuitenkin niin että isotkin lautaset mahtuu pyöriin vielä sisällä 😀

  13. ☆Saga☆ kirjoitti:

    Ihana päästä taas pitkäst aikaa avaamaan sun blogi ja lukemaan kaikkia näitä ihania juttuja <3 Tosi herkku vinkki tääkin, näyttää muuten superhyviltä <3

  14. inka nitta kirjoitti:

    Oi ihana kommentti Saga. Mukavaa, että oot palannut ehjin nahoin hahah <3

  15. homonukke kirjoitti:

    Näyttää ihan liian hyvältä ♥ Alkoi tekemään kauheasti mieli nyt croissantteja, varsinkin täytettyjä 🙂

  16. essiel kirjoitti:

    Voi hitsit kuinka herkullisen näköistä, nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *