Hae
Inka Nitta

THE INCREDIBLE FACE MASK

*Toteutettu yhteistyössä facemaskSain jonkin aikaa sitten aivan mahtavan mahdollisuuden päästä testaamaan Maybeautyn ihania kasvonaamioita. Koska nykyisin olen enemmän kiinnostunut kaikesta kosmetiikasta ja ihon hyvinvoinnista, ei mun kauaa pitänyt miettiä lähdenkö mukaan!

Tämä kyseinen Face mask poistaa mustapäitä ja rasvaa tehokkaasti ehkäisten myös aknea ja kuollutta ihosolukkoa. Ainiin ja melkein unohdin, että naamio on myös todella hyvä pohja kunnon rusketukselle. Pääaineena kasvonaamiossa on syvänmeren mutaa. ennenYläpuolella kuva lähtötilanteesta ennen naamion käyttöä. Kuvassa siis olen poistanut meikkipohjan naamiota varten. Mun iho ei ole missään superhuonossa kunnossa, mutta leuan ja nenän alueelle kerääntyy helposti rasvaa ja ohimot mulla taas ovat ihan älyttömän kuivat. Mitään aknea multa tosin ei löydy, mutta mustapäät ovat olleet ärsytyksenäni jo kauan aikaa. maskinlaittoaYksi kasvonaamio pakkaus kattaa puolitoista kertaa, sillä tuota ainetta löytyy suhteellisen paljon pussista. Pakkauksen mukana tullut sivellin oli myös ihana yllätys, sillä siveltimellä oli todella helppoa levittää kasvonaamio kasvoille. Siveltimestä lähti myös aine todella hyvin lämpimällä vedellä, joten todellakin plussat materiaalista. maybeautyMaskia levittäessä täytyy muistaa varoa ihon herkkää aluetta ja esimerkiksi itse varoin myös juurikin ohimoitani, sillä ne ovat herkkänä kuivuuden takia. Naamio poistaa myös kaikki karvat mitä alle jää, joten erityisen tarkka kannattaa levittäessä olla, että hiusraja ja kulmakarvat ovat turvassa. Naamion pitää antaa vaikuttaa noin. 45 minuuttia tai kunnes se on kokonaan kuivunut. Tämäkin tietenkin riippuu siitä kuinka paljon olet ainetta iholle laittanut. maskinpoisottoKun maski on vaikuttanut ja kuivunut on vastassa mun oma lemppari vaihe nimittäin naamion pois ottaminen kasvoilta. Alkuun vähän pelotti, että miten maski lähtee naamalta pois ja sattuuko irroittaminen. Molempia pelkäsin turhaan, sillä naamion irrottaminen oli kivutonta ja se lähti ihanasti aikalailla kokonaisena. Joitakin pieniä rippeitä jäi ympäri kasvoja, mutta ne lähtivät, kun kasvot huuhteli lämpimällä vedellä. afterJa yläpuolella lopputulos miltä oma naama näyttikään naamion jäljiltä. Turhaa punotusta ei mulla esiintynyt mikä oli hyvä juttu. Kummoisempaa eroa en kyllä huomannut silmin, mutta iho tuntui ihan älyttömän puhtaalta ja raikkaalta ja voi että se ihana pehmeys!

Jos kiinnostuit itse kokeilemaan tätä ihanan raikastavaa naamiota niin nyt olisi mahdollisuus saada 30% alennus MayBeautyn verkkokaupasta koodilla inkamask. Klikkaamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti.

16 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Hahah mun on varmaan pakko testata tota maskia kanssa, sen pois ottaminen näyttää nimittäin niin hauskalle! :—D

 2. Kata kirjoitti:

  Tuota kyseistä maskia on kyllä kehuttu ! Varmasti tekee hyvää jälkeä;)

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Haha samaa kommentoin kuin Ninni 😀 Hauska postaus tää : )

 4. inka nitta kirjoitti:

  Joo se pois ottaminen oli kyllä hauskin osuus! 😀

 5. inka nitta kirjoitti:

  On kyllä kehumisen arvoinen ja jälki on erittäin hyvää 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Haha! Kiitos Saga 😀

 7. Sofia Keitaanranta kirjoitti:

  Toi kuulostaa kyllä aika mielenkiintoselta! 😀 pitäsköhän itekki kokeilla..

 8. Katri kirjoitti:

  Parasta on ku saa revittyä kasvonaamion irti! Se on vaan niin hauskaa ja tuntuu kivalle. Mä liityn sua seuraa, vaikuttaa kivalta! 🙂

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

 9. essiel kirjoitti:

  Tästä on ollut niin paljon juttua, että pakko kyllä hommata itsellekkin! Kävin viime viikolla ihonpuhdistuksessa, mutta tällä olisi varmasti helppo ylläpitää pehmeää ja puhdasta ihoa 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Kannatan kyllä! 🙂

 11. inka nitta kirjoitti:

  Se kyllä on parasta! Voi kuinka kiva kuulla, tervetuloa <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Tää on kyllä hyvä ihon puhtaudesta huolehtimiseen. Kannatan kyllä ostamista 🙂

 13. Ellen kirjoitti:

  Mä en oo varmaan ikinä käyttänyt itään kasvonaamiota, mutta toi repimisvaihe kuulostaa niin houkuttavalta, että pakko varmaan kokeilla 😀 ja muutenkin näin syksyn tullen olisi kiva saada ihokin hyvään kuntoon, niin voisin kyllä hyödyntää ton alennuskoodin 🙂 ihana blogi sulla, taidanpa jäädä seuraileman <3

  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/

 14. inka nitta kirjoitti:

  Mä oon käyttänyt rasvamaisista savimaisiin, mutta on tää ehkäpä paras kaikista mitä olen koittanut. Repimisvaihe on kyllä tosi jees ja ihan pelkästään sen takia voisin tätä suositella, meinaan kyseinen maski on tosi hellävarainen verrattuna kaikkiin muihin mitä oon kokeillut.

  Ihanaa, kiva kuulla, että sua kiinnostaa mun blogi ja tervetuloa seurailemaan <3

 15. Sofia kirjoitti:

  Tätä on ainakin kehuttu niin paljon joka paikassa:) Tuo maskin poistaminen vaikuttaa hauskalta:D

 16. inka nitta kirjoitti:

  On kyllä testaamisen arvoinen maski. Poisto on kyllä hauskin osuus 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.