Hae
Inka Nitta

MINUN YKSIÖNI: ASUNTOVIDEO

Nyt viedään viimeistä tämän postaussarjan kanssa. Tätä oli ihan huippu toteuttaa ja jossakin kohti uudesta isommasta asunnosta on varmasti tulossa samalla tyylillä postauksia. Vähän harmittaa, kun mun kahdesta edellisestä kämpästä, jossa yksin asuin niin en tehnyt kunnollisia asuntopostauksia. Olisi ollut hieno nähdä miten oma silmä on kehittynyt sisustuksessa kasvamisen myötä. Postaukset kuvilla ja erikseen tiloista löytyy kategoriasta Decor.

6 kommenttia

 1. Annica Weissman kirjoitti:

  Oi vitsi sulla on super ihana ja valoisa kämppä! Oon ihan innoissani asuntopostauksista, koska itelläni on lähestymässä muutto juurikin Tampereelle ja on ihana nähdä miltä muiden asunnot näyttävät niin voi sitten soveltaa ideoita omaa luukkua sisustellessa:D
  http://annicariinaa.blogspot.fi/

 2. inka nitta kirjoitti:

  Voi kuinka kiva kuulla, että pidät! 🙂

 3. inka nitta kirjoitti:

  Kiitoksia paljon, mäkin kyllä kans rakastan asuntopostauksia kun niistä saa niin paljon just tota inspiraatioo omaankin sisustukseen. Hei tosi paljon onnea uuteen kotiin ja vissiikin kaupunkiinkin 🙂

 4. Sus'jolkottelee kirjoitti:

  onpas sulla jännä nimi…hyvin jännä;DD

 5. inka nitta kirjoitti:

  Jahas 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.