Hae
Inka Nitta

HIUKSIIN PITUUTTA KLIPSEILLÄ

*Postaus toteutettu yhteistyössä Chloesin kanssa. chloesLähdin hetki sitten Chloesin kanssa yhteistyöhön ja sain valita yhdet hiustenpidennykset verkkokaupan valikoimasta.

Mulle oli melko selvää, että haluan 50cm pituiset klipsipidennykset. Sinänsä mulla ei pidennyksiin ole tarvetta, mutta mun oma hius on ehkä hieman hankala mulle itselle ja pidennyksien kanssa ehkä erilaiset kampaukset mahdollistuvat. Ja tottakai kun latvoista täytyy taas leikata ronskisti niin pelastaa klipsit päivät, kun omat tuntuvat turhan lyhkäsiltä. Halusin myös lähteä Chloesin kanssa yhteistyöhön, koska olen kuullut vain pelkkää hyvää heidän klipsipidennyksistään. chloespidennyksetOma aikansa meni siinä, kun piti lähteä miettimään pidennysten väriä mulle. Mun oma pää on raidotettu ruskeaan todella tiheästi blondeilla ja siihen päälle vedetty tämä punainen.
Pidennykset sävyssä Strawberry Brown Mix #p8/24 näytti olevan lähimpänä mun omaa väriä. Ostoskoriin klikkailtiin siis kyseinen sävy 50cm pituuksissa. punatukka4punatukka2Oma tukka oli jo aika hyvin haalistunut, sillä mun värjäämistä oltiin vähän pitkitetty hieman laiskuuden takia. Eli omat hiukset ensin kuntoon nostamalla raitoja ylöspäin, tyvi tummaksi punertavalla sävyllä ja kaiken päälle Elumen vaikuttamaan jonka jälkeen pystyi siirtymään pidennysten käsittelyyn.
Ainahan se vähän kammottaa lähteä pidennyksiä värjäämään, mutta mun kohdalla ei kamalasti vaihtoehtoja ole, varsinkaan kun normit punaiset pidennyksetkin ovat väärän väriset juurikin siksi, kun mulla on raidotetut hiukset ja omassä päässä on ainakin kolmea eriväristä punasta. Elumen kuitenkin tarttui hyvin ja pidennykset näyttää hyvältä. Pidennysten vaaleimmat raitakohdat kuitenkin on omaa blondia raitaa vaaleammat, joten tämän takia osa kohdista on eri sävyisiä kun omassa tukassa. Onneks kuitenkin erivärinen raita koko päässä pelastaa tämän. punatukka3punatukkaAinakaan tällähetkellä mulla ei näistä pahaa sanottavaa ole.
Hius pysyy päässsä hyvin näin aloittelijalla ja tuntuu hyvältä. Nää on kerran suoristettu ja kerran kiharrettu ja kunto ei ainakaan ole huonontunut sekä muotoilu on ihan älyttömän helppoa. Nää on kuitenkin myös kerran värjätty ja tuntuu edelleen tosi hyvältä.
En ehkä kuitenkaan oikeastaan millään hapetetta sisältävällä värillä lähtisi pidennyksiä värjäämään. 

Kiitos Chloes!

14 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Vau miten upeet hiukset!!<3 Sopii niin hyvin 🙂

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Jenna<3 Nää kyllä on mustakin upeen näköset 🙂

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Mä veikkaan et mulla oli ne teipit sit vaan ne mitkä kusahti, saattaahan noi klipsit jne olla tosi hyvät. Ainakin noi sun pidennykset näyttää ihan superupeilta, kieltämättä 🙂

 4. Maria | Elämänhumalassa kirjoitti:

  Heii miten upeet hiukset!♡ Tosi kivasti käy sulle noi pidennykset☆

 5. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Vautsi, sulle sopii kyllä hyvin tuollaiset pidemmätkin hiukset ♥ Ja niin kaunis sävy!

 6. Nanikaroliina kirjoitti:

  Upee tukka huh ! <3 kyseisen firman klipsipidennykset on usein miten hyvät, muita en lähtis kokeileen 😀

 7. inka nitta kirjoitti:

  Niin, vaikea sanoa. Klipsit ainakin vaikuttaa super hyviltä enkä kyllä huonoakaan ole kuullut. Kiitos <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos kovasti <3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kehusta Ane <3

 10. inka nitta kirjoitti:

  Hih kiitos ja eipä mullakaan juuri ole valittamista firmasta <3

 11. Fiiia kirjoitti:

  Voi että kun on upean väriset hiukset! Ihan kai tässä tulee ikävä omia punaisia takaisin:D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

 12. EMMI-STINA kirjoitti:

  Upea tukka, vau! Oikein vangitsevan punainen <3 Elumenilla saa tosiaankin ihmeitä aikaan ja siitä syystä se onkin hyvä vaihtoehto, koska se jos mikä pysyy. Itselläni tosin on jo punainen Elumen kasvanut pois. Joka tapauksessa, tosi näyttävä tukka ja sopii sulle aivan täydellisesti! 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Hhaha, kiitos! Ei muuta kuin värjäämään 😉

 14. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Joo mulla Elumen tykkää pysyä hyvänä aikalailla kuukauden ja sitten alkaa paistaa blondit raidat tai ruskea läpi.. En enään tiiä mikä pysyis 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.