Hae
Inka Nitta

SISUSTUSJULISTEILLA ELOA ASUNTOON

* Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa. sisustustaulutMä en ole oikein koskaan tykännyt siitä, jos seinät ovat täysin paljaita. Mähän asun siis noin vuoden vanhassa betonitalossa ja mun taulut on keskittynyt siihen, että sängyn puolen vaatekaapin seinässä on kaksi taulukoukkua hakattu kiinni. Eihän ne taulut tietenkää mistään muualta näy sitten kuin sieltä sängystä. No mä sitten tajusin myös seinätarrojen olemassa olon ja kävin läheisestä K-raudasta niitä nappaamassa kahdeksan kappaletta. Enään puuttui vaan painorajaan sallitut taulut.

desenioLähdin Desenion kanssa yhteistyöhön ja sain valita kolme kappaletta mieleisiäni sisustusjulisteita. Voitte vain kuvitella kuinka vaikeaa tuo valinta oli. Tämä Batman taulu osoittautui mun lemppariksi ja mieskin sanoi heti sen nähdessään, että meille tulee, haha. Toisiin tauluihin eli kalloon ja aseeseen päädyin sitten pitkän pohdinnan jälkeen.

batmantauluSeuraavaan asuntoon on haaveena ihana tauluseinä ja silloin mun olisi tarkoitus tilata Deseniolta lisää printtejä ja olen myös suunnitellut tilaavani keittiöön muutaman keittiöaiheisen sisustustaulun. Niinjoo mulla on muuten jo uusi asunto ja muuttopäivä tiedossa vinkvink, mutta siitä lisää sitten kun sen aika koittaa.

julisteet

Olen erittäin tyytyväinen kuitenkin mun valintaani ja noi on ihan mun näköset. Aika varmasti myös muidenkin mieleen. Kehykset on muuten hankittu Ikeasta.

8 kommenttia

 1. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Deseniolla on kyllä todella ihania julisteita ja ollut kanssa mietinnässä, mutta valinnanvaikeus on aivan liian suuri 😀 Sun valitsemat taulut sopii todella hyvin sun blogissa esittelemään tyyliin 🙂

 2. Annika (axu) kirjoitti:

  Upeat sisustusjulisteet 🙂

 3. inka kirjoitti:

  Eikö? 😉 Kiitos!

 4. inka kirjoitti:

  Desenio on kyllä täynnä toinen toistaan upeita julisteita ja olihan se omakin valinta hieaman hankala.. Noh kohta täytyykin jo tilata lisää! 😀 Kiitos <3

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Haha ihana toi Batman taulu 😀 !!

 6. inka kirjoitti:

  Se toimii mun lempparina myös! :D<3

 7. Viivi kirjoitti:

  Toi Batman taulu on niin makee!! ♥ Mullekkin tollanen, hah 😀 Deseniolla on kyllä ihania julisteita, voisin kotiuttaa vaikka kaikki niistä 😀

  Viimeinkin sain myös klikkailtua itteni tänne sun blogiin lukijaksikin 😀

 8. inka nitta kirjoitti:

  Batman taulu oli kyllä sellainen, joka oli ihan pakko saada! Oot kyllä oikeassa sen kanssa, että Deseniolta voisi lähes kaiken kotiuttaa.

  Ihanaa, kun säkin aloit nyt mua seuraan. Sun lukijana oonkin jo hetken ollut<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.