Hae
Inka Nitta

LATELY DOING

_MG_9430Kotitekoiset hampparit on vaan niin hyviä! Ensikerralla voisin kokeilla tehdä myös sämpylän itse, kun tähän mennessä vain pihvi itse tekemää. P6070479Viime kuussa treffattiin blogityttöjen Sagan ja Jennan kanssa. kuningatarMä oon nykyään pyhittänyt vapaapäivät aikalailla työpäiviksi blogin kanssa. Monta kertaa on tullut lähemmäks kahdeksan tuntia hoidettua blogijuttuja tietenkin taukojen kera ja pakko myöntää, että onhan siinä muutakin välissä tehty. _MG_0106Mä olen viimeaikoina innostunut laittamaan tukan nutturalle hiusdonitsin avulla perinteisen ponihännän tilalle. tuuriKäytiin Tuurissa pyörähtämässä ja mun mukaan ei muuta tarttunut kuin sisustusjuttuja. Mä olin viimeksi käynyt Keskisillä kymmenen vuotta sitten, kun käytiin luokkaretkellä Ähtärin eläinpuistossa ja tunniks pysäyhdyttiin tonne. Ei ollut samanlaista loistoa silloin. redheadHuulipunia on taas viimeaikoina tullut käytettyä enemmän. Mä oon niin aina kuvitellut, että punapäälle ei sovi punainen huuliin, mutta omaan silmään näyttää kivalta! smoothieAamupalana smoothiet edelleen suosikkeina. Tässä kuningatar – vanilja smoothie. Kiinnostaiskohan teitä joku postaus erilaisista smoothieista?

12 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  joo ehdottoasti smoothie reseptejä jakoon ! :PPP

 2. Veeera kirjoitti:

  Ihana postaus! Ja smoothiepostaus kuulostaa hyvältä!

 3. Linda Sofia kirjoitti:

  Jotenkin meikäläisellä on aika ollut niin kortilla pari viimeistä viikkoa, että bloggailulle ole jäänyt kunnolla aikaan. Etenkään muiden blogien lukemiselle, mikä harmittaa kovasti. Pitäisi varmaan itsekkin ottaa joku 8 tunnin rako jostain ja näpyttää konetta sormet sauhuten! 😀 Ja muistan kun mulla oli punaiset hiukset, mietin ihan samoin silloin huulipunista. Vaikka totuus on se, että kyllä ne sopii <3

 4. inka kirjoitti:

  Hei kiva, että ne kiinnostaa! Alankim heti suunnittelemaan erilaisia sekotuksia:p

 5. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ja kiva kuulla, että smoothie ohjeet kiinnostaa! 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Joo, kun yhden tai kaksi vapaata uhraa kokonaan blogille niin saa tosi paljon aikaa, mutta se ei just kaikille oo mahdollista valitettavasti…

  Ihanaa, että oot myös sitä mieltä, et huulipuna sopii'<3

 7. Taru kirjoitti:

  Postaus smoothieista kuulostaa aivan todella hyvältä!

 8. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Tosi kivoja juttuja! Nuo sun punaiset hiukset sopii sulle kyllä niin hyvin 🙂 Tuurissa olisi kiva käydä myöskin kaiken sen hehkutuksen vuoksi 😀

 9. Nora Adler kirjoitti:

  Nuo hampparit näyttää tosi hyvältä1 Sulle sopii tosi hyvin punaiset hiukset 🙂

  http://www.noraadler.com/

 10. inka kirjoitti:

  Elikkä sellasta täytyy siis toteuttaa! 🙂

 11. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Ane ihan älyttömästi. Jep sillä on kyllä se oma maineensa ja hehkutus meidätkin sinne periaattessa sai! 😀

 12. inka kirjoitti:

  Sitä ne olivatkin, hah! Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.