Hae
Inka Nitta

LEMPPARI SARJAT x 6

Sain Saijalta idean, että voisin esitellä mun lemppari sarjoja teille, joten tässä olkaa hyvä!
  tvsarjat  ARROW – Sarja kertoo DC comicsin Green Arrow(vihreä nuoli) hahmosta. Oliver Queen on päivisin rikas miljardööri ja öisin Starling cityn kostaja. 

Tästä sarjasta on 4 kautta, joista 3 löytyy Netflixistä. Ollaan nyt menossa kolmosen puolessa välissä. Suosittelen Arrowia kyllä kaikille supersankareista tykkääville ja miksei muillekkin. Jännitystä, draamaa ja toimintaa ainakin riittää.


TRUE BLOOD – Perustuu Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse -kirjoihin. Sarjassa kuvataan vampyyrien ja ihmisten yhteiseloa kuvitteellisessa Bon Tempsin pikkukaupungissa Lousianassa. 


Sarjasta löytyy 7 kautta, joista kaikki HBO nordicissa. Mä katsoin tämän sarjan loppuun muutama kuukausi sitten ja harmittaa kun ei jatku enään(tosin eipä se nyt enään jatkua voisikaan). Tämän sarjan kanssa on varmaan eniten kyyneleitä päästetty, sillä hahmoihin on niin helppo samaistua ja sarja vie mennessään. Melko surullinen draama & fantasia sarja.


SUPERNATURAL – Supernatural on kauhusarja, joka seuraa veljesten Sam & Dean Winchester matkaa, kun he metsästävät yliluonnollisia olentoja ja urbaanilegendoja. 


Tästä sarjasta toistaiseksi 11 kautta, joista valitettavasti Netflixissä ei enään seiskaa ja kasia enempää ole. Viaplaystä tosin kuulemma löytyy kaudet 1-8. Itselläni menossa juurikin kausi 10. Tää sarja sisältää draamaa, hieman jännitystä ja komediaa. Mun mielestä hahmot on hyviä ja näyttelijät loistavia. Varsinkin juurikin Deanin huumorintaju on jotain niin parasta kyseisessä sarjassa.

GOTHAM – kertoo James Gordonin poliisiurasta Gotham cityn kaupungissa, sekä vanhempansa menettäneen Bruce Waynen kasvamisesta aikuiseksi. Lisäksi sarjassa esitetään useiden Batmanin vihollisten syntytarinat.

Netflixistä tätä DC comicsin sarjaa löytyy yhden tuotantokauden verran ja en malta odottaa, että toinen jo tehty tuottari sinne ilmestyisi. Tässä synkässä sarjassa vaan myös kolahtaa kaikki ja juurikin supersankareista kiinnostuneena on siistiä tietää vihollisten syntytarinat, varsinkaan kun ne eivät pelkästään Batmanin ole. Pääosassa nähdään myös iki ihana OC:sta tuttu Ben McKenzie.

DAREDEVIL – Perustuu Marvelin Daredevil nimiseen sokeaan supersankariin. Matt Murdock on päivisin asianajaja ja öisin taistelee Hell’s Kitchenin rikollisia vastaan.

Ah niin ihana Dare. Ehdottomasti ylipäätänsä mun lemppari supersankari kaikista. Tää sarja on myös mun mielestä tehty todella hyvin. Alkuun kun alotin katsomaan sarjaa, niin kaksi jaksoa oli sellaista ihan ok meininkiä ja kolmannen jälkeen olin koukussa. Netflixissä on kaksi tuotantokautta kyseisestä sarjasta ja ensivuonna on vissiinkin tulossa kolmas ja viimeinen. 

SCREAM – Yhdysvaltalainen kauhusarja, joka perustuu samannimiseen elokuvasarjaan. George Washington -lukiossa leviää nettikiusaamistapaus, ja videon salaa kuvannut tyttö murhataan raa’asti. Tapaus tuo esille 20 vuotta vanhan murhien sarjan, jonka tekijä ammuttiin läheiseen järveen.

Löytyy Netflixistä kaksi kautta, joista tuosta kakkosesta tulee aina yksi uusi jakso joka viikko. Tässä sarjassa saa paljon pähkäillä ja juurikin sen takia varmaan pidän tätä sarjaa niin hyvänä. Juonenkäänteitä on myös jatkuvasti. Pientä jännitystä on kokoajan, mutta sarja ei ole yhtään pelottava, vaikka niin voisi kuvitella.

10 kommenttia

 1. Venla kirjoitti:

  Jes, Supernatural on elämä! No ei nyt sentään, mutta hyvä se on 😀

 2. inka kirjoitti:

  Superi on kyllä älyttömän ihana, ei siitä pääse yli eikä ympäri! :D<3

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Oivoi, True Blood oli ainoa hyvä noista mun mielestä, ja viimeiset pari kautta oli kyllä siinäkin aika huuhaata 😀 Arrowiakin katsoin kaksi ekaa kautta, mutta mua niin ärsyttää se mies, kun se kertoo kaikille vastaantulijoille olevansa Arrow ja sit yhtäkkiä kaikista sen kavereistakin tulee jotain supersankareita yhdessä yössä. 😀

 4. inka kirjoitti:

  Ethän sä noista muista voi tietää, jos et ole katsonut 😉 Eivaa, tuntuu ettei noi supersankarihömpötykset kauheen montaa mun ikästä suomalaista kiinnosta. 😀 Ja juu siinä oon samaa mieltä, että se on rasittavaa, kun Oliver kaikille ittensä paljastaa 😀

 5. anu kirjoitti:

  Olipa kiva, että joukossa oli muitakin kuin niitä perus sarjoja! Harmi, kun en omista Netflixiä, katsoisin ehdottomasti Gothamia ja Arrowia.

 6. inka kirjoitti:

  Arrow ja Gotham on kyllä ehdottomasti katsomisen arvoisia! Käy ostaa vaikka noitten tuottareita niin ei tarvi netflixiä hankkia? 🙂

 7. Sofia Keitaanranta kirjoitti:

  Nää postaukset on kyl niin kivoja 🙂 true blood ja supernatural ♥♥

 8. Metta kirjoitti:

  Supernaturalin Dean ja True Bloodin Eric, ahh ♡♥♡ Supernatural on mun lemppareimpia sarjoja mut siitäkin huolimatta alkaa tulla fiilis et voisko se pikkuhiljaa kääntyä päätöksen puolelle, vaikka pahuutta vastaan voikin ikuisesti taistella 😀

 9. inka kirjoitti:

  Nää kyllä on! Oi ihanaa, että moni rakastaa just noita kahta<3

 10. inka kirjoitti:

  Onhan Superin Sam noissa uusissa kausissa kans aika köriläs! 😀 Mun mielestä se ei sais kyllä loppua vielä hetkeen, koska kaikki hyvät on loppunut tai tulossa viimestä kautta ja en kestä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.