Hae
Inka Nitta

VIIMEAIKOJEN VAATEOSTOKSIA

Viime ostospostauksesta on taas aikaa, joten nyt ajattelin olevan oikea aika uudelle, hah. Tässä nyt en kaikkia viime ostospostauksen jälkeen ostettuja juttuja esittele, sillä monet ovat näkyneet jo asukuvissa mm. käärmeennahkakuosinen takkijuttu, harmaa maksimekko, kukkakengät ja esimerkiksi se mustavalkoinen paita. Näiden lisäksi oon ostanut myös mustan halkio maksihameen jota en saanut kuvattua ja H&M urheilushortsit. _MG_0012_MG_0015New Yorkerista löytyi söpöt rennot shortsit vajaalla 13 eurolla. _MG_0006Henkkamaukasta midihame alennuksista 7 eurolla. _MG_0004Myöskin Henkkamaukasta kympin farkkushortsit. Nämä eivät ole lyhyet, mutta eivät pitkätkään. _MG_0116Skopunktenin alennuksista 25 euroa uudet kengät. _MG_0035_MG_0034Hooämmän lastenosastolta täydellinen kokopitkä haalari ja oliskohan muistaakseni ollut jotain kympin luokkaa. _MG_0028New Yorkerista pari perus t-paitaa noin 4 e kappale. _MG_0126Skopunktenista vielä vajaan 13 euron perus ballerinat, kun ei mulla ole yhtiäkään.

12 kommenttia

 1. Milla K kirjoitti:

  Onpa kivoja juttuja! Mä tajusin täällä reissussa että mul ei oo yhtään farkkushortseja! Noi sun hankkimat on tosi hyvännäköset, mä en nimittäin tykkää käyttää ollenkaan sellasia superlyhyitä 🙂 ja ihanat noi new yorker shortsitkin <3

 2. Annica Weissman kirjoitti:

  Ootpa tehnyt kivoja löytöjä! Noi valkoiset kengät ja rennommat shortsit iskivät vielä erityisesti mun silmään, ihanat:) Nyt oli pakko liittyä lukijaksikin sillä sen verran kiva blogi sulla ja kirjoittaja vaikuttaa niin ihanalta tytsyltä♥
  http://annicariinaa.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  Mulla on sama, että lyhyet ei miellytä oloa eikä silmää ja noi on just hyvän pituset. Kiitos ihana<3

 4. inka kirjoitti:

  Voi että ihana kuulla ja tervetuloa seuraamaan mun elämää!<3 Noi rennommat shortsit olikin myös mun lempparit 🙂

 5. Nora Adler kirjoitti:

  Tuo Henkkamaukan midihame on tosi nätti! Etsin kanssa tota harmaata täältä Porista, mutta olivat päässeet loppumaan 😀

  http://www.noraadler.com/

 6. inka kirjoitti:

  Mä kokeilin kans sitä harmaata, mut toi musta näytti kivemmalta päällä niin päädyin sit siihen. Voi ei harmi, että oli loppunut 🙁

 7. Saijis kirjoitti:

  Oih ihania ostoksia <3 Eniten miellyttää tuo H&M:n mustavalkoinen haalari! Lastenosastolta tekee aina välillä hyviä löytöjä 🙂

 8. Patricia Ström kirjoitti:

  Kivoi ostoksii! Tykästyin varsinki tohon mustaan hameeseen <3

 9. inka kirjoitti:

  Haalari on kyllä ihana ja tuo on totta, että lastenosastolta tekee hyviä löytöjä välillä. Mäkin olen sen kokonen ja pitunen, että naisten puolen haalaritkin koossa XS on mulle ihan älyttömän pitkiä ja isoja, haha :D<3

 10. inka kirjoitti:

  Tuo midi on kyllä ihana ja nuo mesh yksityiskohda tekee siitä erilaisen, kiitos<3

 11. Katariina H kirjoitti:

  Eikä, ootpa saanut paljon tavaraa huokeaan hintaan! Kivoja melko perusvaatteita, tulee varmasti ainakin käyttöön. 🙂

 12. inka kirjoitti:

  Jep alennuksista kyllä löytää kaikkea kivaa! 😉 Onneks ostin perusvaatteita, sillä just niistä on mulla pulaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.