Hae
Inka Nitta

COLOR MASK PAINT

Hetki sitten KC lähetti mulle testiin kolme sävyä Color mask paint hoitavia suoravärejä. Kaksi kappaletta kirkkaan punaista Cherry bomb sävyä, yhden Hot pink syvän pinkin sävyn ja voimakkaan punavioletin Purple rainin. Näitä maskeja löytyy 11 shokkivärissä sekä 3 pastellivärissä.

_MG_9850Mulla kun on punainen tukka, on aina välillä sävy vaikeaa pitää kirkkaana ja nättinä. Mä olen käyttänyt KCn normia color maskia punasen sävyssä, mutta mulla se enemmänkin on toiminut teho hoitona tukalle ja ollut sellainen nopea pelastus sävytykseen, koska niistä tuleva väri on aikalailla jo parissa pesussa kulunut. Tämä color paint mask on nyt ollut mun päässä viisi pesua ja haalistumisprosentiksi ykkösestä sataan voisin sanoa 1%. Tää johtuu siitäkin, että näissä pikkumaskeissa on enemmän väripigmenttiä, sävyt ovat intensiivisempiä sekä laitoin väriä täysin kuivaan hiukseen huolella levittäen ja paljon.
_MG_9851Tämän color paint maskin on luvattu pysyvän 5-30 pesukertaa riippuen juurikin hiuksen pohjaväristä, maskin määrästä hiuksessa ja tottakai hiuksen laadusta. Mä voisin myös sanoa, että kannattaa myös kokeilla toimiiko itsellä pyyhekuivaan tukkaan värin laittaminen paremmin vai täysin kuivaan. Tottakai suoravärin levittäminen tasaisesti on paljon helpompaa hieman kosteassa tukassa, mutta mun mielestä itse väri näyttää paremmalta kuivan tukan jälkeen ainakin itselläni. 
111CANONOman tukan tulos miellyttää silmää. Sekoitin värissä tuota kirkkaan punaista ja punaviolettia hieman. Violettia olisi ehkä saanut hieman enemmän laittaa, mutta kyllä tukan väri hieman ehkä nykyään taittaa viinipunaiseen. Pitäisiköhän sitä seuraavan kerran suihkussa sotkea tuolla pelkällä punavioletilla? Saa nähä. 
Tästä pääset katsomaan kaikki maskien värit ja lukemaan lisää tietoa niistä.

*Postaus toteutettu yhteistyössä KCn kanssa ja tuotteet saatu sitäkautta.

12 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Tosi upee lopputulos kyllä!<3

 2. inka kirjoitti:

  Niin munkin mielestä. Kiitos<3

 3. kiiaiina kirjoitti:

  Huikee muutos! Pitää ehdottomasti laittaa kokeiluun ruskean sävyisenä 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Valitettavasti näitä on vain shokkiväreissä ja pastellisävyissä, kuten kerroinkin postauksen alussa. 🙁

 5. sini kirjoitti:

  Vau, näyttää upeelta! 🙂 Mä oon kokeillut tota vaaleenpunasta ja pinkkiä, mut kumpikaan ei oo oikein tarttunut… Etenkään se vaaleanpunainen, mut hot pink vähän paremmin. Pysy tosin ehkä yhen pesun hyvänä, nyt jo ihan olematon. Ja laitoin kuiviin, vaaleisiin latvoihin, annoin vaikuttaa ikuisuuden ja silti tulos oli tää, vähän harmittaa 🙁

 6. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Vautsi, ihan mahtava lopputulos ♥

 7. inka kirjoitti:

  Pastellisävyt kuten vaaleanpunainen täytyy laittaa platinanblondeihin hiuksiin pysyäkseen. Suoraväri ei tartu, jos omaa hiusta ei ole värjätty ja liian käsitelty myös hylkii sitä. Mulla itsellä käytettiin melkein koko purkki väriä ja annoin vaikuttaa 35 min. Latvoista tosin minullakin alkaa haalistumaan pikkuhiljaa, kun ovat niin käsitellyt. Kiitos:)

 8. inka kirjoitti:

  Samaa mieltä, kiitos<3

 9. Tuuli kirjoitti:

  Vau mikä lopputulos, tosi hyvältä näyttää! :))

 10. Jasmine kirjoitti:

  Onpas ihanan kirkkaan punainen tukka! 🙂 Itsekin haluaisin punaisen tukan, mutta sitten mua taas pelottaa, ettei mitkään vaatteet ja värit sovi enään päälle. Onko sulla ollut tälläistä ongelmaa?

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

 11. inka kirjoitti:

  Tottakai tuollaiseen ongelmaan aina välillä törmään. Päätän kuitenkin vain pukea niitä värejä päälleni haha. Okei no syy siihen myös on, että tukka näyttää näin hyvälle eikä riitele vaatteiden kanssa niin paljoa kuin koko punainen on se, että mulla on tumma tyvi ja punanen on osuus on vain raitoja. Koko päätä ei siis koskaan oo vaalennettu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.