Hae
Inka Nitta

PÄIVÄ- & ILTAMEIKKI + ARVONTA

_MG_9718 Sain hetki sitten Pastel Beauty nimiseltä verkkokaupalta muutamia kivoja meikkejä testiin. Mä ajattelin hieman kertoa teille tiivistetysti niistä mun valitsemista tuotteista ja innostuin myös meikkailemaan itselleni ensin päivämeikin ja sen jälkeen perään iltameikki.

BB-voide, puuteri ja ripsiväri meikeissä omasta takaa, mutta muut kyseisestä nettikaupasta. _MG_9719_MG_9724_MG_9723

Technic Ultimate Eyebrow kit – Tässä kulmaväripaletissa on kolme ruskean sävyä ja vaha. Mukana tuli myös pienet pinsetit ja pari pientä kulmasutia, jotka ovat esimerkiksi matkoille käteviä. Tämä oli paketista mun lempparituote ja yllätti mut kyllä ihan kunnolla laadullaan!

Technic Mega Nudes 2 Eyeshadows – Tässä 12 sävyn luomiväripaletissa on aivan älyttömän ihania kimaltavia ja mattaisia sävyjä. Päivämeikissä käytin pohjalla vaaleinta ja luomella toisiksi tumminta ruskeaa mattasävyä sekä ulkonurkkaan hieman tumminta ruskeaa. Pigmentti näissä kaikissa sävyissä ei parhain ole, mutta se paranee kun esimerkiksi kastelee hieman sivellintä.

W7 Kiss Proof Lipstick – Tämän otin sävyssä Samba. Aika perus halppis huulipuna, mutta sävy oli kyllä todella ihana ja sen haaleuden vuoksi sopii päivämeikkiin todella hyvin.

W7 Lip Twister – Huultenrajauskynä, joka sävyssä Nude. Valitettavasti tämä jotenkin unohtui tuosta päivämeikistä, mutta tätä muuten testaillessani voin sanoa, että koostumus on todella kiva ja tällä voi värittää koko huulet.

W7 The Cheeky Trio – Tästä kivasta isosta paletista löytyy todella pigmenttinen aurinkopuuteri, poskipuna ja haalea highlighteri. Tämän paletin ansiosta voisin kyllä alkaa ottamaan mun arkimeikkiin useamminkin korostukset.

_MG_9857_MG_9862Tadaa tässä lopputulos! Poskipunapaletin kanssa oisin saanut ehkä hieman enemmän leikkiä, sillä korostukset ja poskipuna ei oikeen kuvasta näy. No, mutta ehkä päivämeikissä vähempi on parempi. Silmissä tosiaan päädyin tuttuun ja turvalliseen vaaleaan ja ruskean sävyihin. Mä olen myös muutaman kerran kokeillut kullan ja kuparinsävyjä luomissa arkena. _MG_9731_MG_9722_MG_9728Iltemeikissä käytin myös tietenkin samaa kulmapalettia ja lumivärejä pohjalla. Tumminta ruskeaa ulkonurkassa ja vaaleinta luomella ja sisänurkassa. Käytin myös luomien rajauksessa luomiväripaletin mattamustaa.

Jordana Eye Glitz Sparkling Cream Eyeshadow – Näitä sinkkuluomivärejä otin kaksi kappaletta sävyt 08 Champagne Shine ja 05 Brilliant Bronze. Voidemaisuuden takia tuntui luomella ehkä hieman härskiltä, mutta jos alle laittoi jotain mattaväriä niin tunne katosi. Nämä olivat siis mulla meikissä mattasävyjen päällä.

W7 Contour Stick – Tämä värissä Natural. Mulla on todella vähän kokemusta korostuksista ja varjostuksista, joten ajattelin, että voidemaisen paletin tilalla voisin kokeilla tälläistä kynää. Kynän mukana tuli myös ohjeet mihin sitä väriä oikein levitetään ja nämä oli todella helppo blendata. Tätäkin olisi hieman enemmän voinut laittaa, mutta arka kun vielä näiden kanssa olen.

L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss – Tämä kiillon ja punan yhdistelmä löytyy minulta sävyssä Secret. Mä en tykännyt koostumuksesta yhtään, mutta kyseinen koostumus on vissiinkin useastikkin mattapunissa. Huulilla kestää ikuisuuden ja pelkällä vedelläkään ei punaa saa pois, joten kestävyydestä plussaa.

_MG_9876_MG_9868

Ja tässä iltameikki. Mielipiteitä? Mun mielestä näitä kuvia on hassu katsoa, sillä mulla harvoin näin ns. näyttävää meikkiä on. Tästä löytyy vahvasti punatut huulet, glitteriä ja ne rajaukset mitä mä en koskaan laita. Niitä voisi kyllä opetella useamminkin käyttämään.

Sitten loppuun vielä teille ihanille pientä arvontaan! Sain mahdollisuuden arpoa kahdelle onnekkaalle 50% alennuskupongit Pastel Beautyn verkkokauppaan. Kommentoi kommenttiboxiin vain toimiva sähköpostisi ja mikä Pastel Beautyn tuotemerkeistä sinua kiinnostaa eniten. Osallistumisaikaa on 17.7 asti.

Kaupasta löytyy siis monia ihania tuotemerkkejä kuten mm. Technic, Essie, Real Techniques, Barry M, Milani ja paljon muitakin.

Kaikille lukijoilleni myös -10% koodilla INKA ja koodi on voimassa vuoden loppuun asti.

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Pastel Beautyn kanssa ja tuotteet saatu.

15 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Kiva postaus ja oikeen nätit meikit. Löysin vasta sun blogin, mutta vaikuttaa oikeen kivalta! 🙂

  tohon arvontaan sähköposti: tuuli.teide00@gmail.com
  merkeistä eniten kiinnostaa Barry M

 2. Anonyymi kirjoitti:

  *Kirsikka*

  Technic Mega Nudes 2 Eyeshadows 🙂

  k_ahonen@hotmail.com

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Essie kiinnostaisi lopultakin testata 8)
  jade.haverinen(a)gmail.com

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon! 🙂

 5. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Barry M ja Real Techniques!
  emma.lehtovaara@luukku.com

 6. Sydämellä Niina kirjoitti:

  Oii upea tuo iltameikki! 🙂 Tykkään etenkin tuosta tummasta silmämeikistä, aivan upea <3 Mua kiinnostais nuo Technicin meikit, en oo koskaan kokeillut, mutta haluaisin kyllä kokeilla! 🙂 niina_93_2@hotmail.com

 7. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon! :)<3

 8. sannialina kirjoitti:

  milanin tuotteet kiinnostaisi. 🙂

  sannialina.hotmail.com

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Pastel Beautyn tuotemerkeistä erityisesti Jordana tuotemerkki herätti kiinnostukseni. Monipuolisia meikkejä ihanissa sävyissä!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

 10. Hannakaisar kirjoitti:

  Wau mikä iltameikki, en tiennytkään että oot noin taitava meikkaaja ❤ toi technics luomiväripaletti vaikuttais kivalta! rhannakaisa@gmail.com

 11. inka kirjoitti:

  Kiitos Hanna ja haha no yleensä kun me nähään niin ei sitä meikkiä ole edes kauheasti kerennyt laittamaan.<3

 12. Nanikaroliina kirjoitti:

  Kiva erilainen postaus sulta 🙂 Upee iltameikki ! :)<3

 13. inka kirjoitti:

  Ihana kuulla hyvää palautetta<3

 14. Anonyymi kirjoitti:

  Essien lakkoja olis kiva päästä testaamaan 🙂

  sara.myllyniemi@luukku.com

 15. Anonyymi kirjoitti:

  Essie kiinnostaa eniten. 🙂 saagak11@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *