Hae
Inka Nitta

SILVER BOMBER

_MG_9770 Heippa! Mites teillä meni juhannukset?
Täällä vietettiin aattoa ystävän luona ja itse pääpäivänä pidettiin rauhallinen ilta leffojen kera. Jos sitä seuraavana vuonna sitten lähdetään juhlimaan ihan kunnolla vaikka festareille yms. Mun juhannuksesta tulee myöhemmin tännekkin päin juttua, mutta ensin jotain muuta.
Me käytiin loppuviikosta Veeran kanssa Ideaparkissa hakemassa mulle muutamia henkareita ja etsimässä perus paitoja, joita mulla on erittäin vähän. Mukaan tarttui muutamia kivoja alennustuotteita ja sattuisikohan teitä kiinnostaa ostospostaus? Viimeaikoina on kuitenkin kerääntynyt muutakin viime shoppailupostauksen jälkeen. No, mutta anyway.
Samalla reissulla päätettiin ottaa ihan vain parkkipaikalla kuvat mun uusista Junkyardilta saaduista vaatteista. Tausta osottautuikin ihan kelvoksi ja olen kyllä tyytyväinen kuviin, vaikka pieni tihkusade juuri samaan aikaan ilmestyikin. ps. Tuo kyseinen hopeinen bomberi on tällähetkellä alennuksessa. _MG_9739_MG_9793_MG_9754Bomber(gift) – Junkyard, Top(gift) – Junkyard, Sunglasses(gift) – Junkyard_MG_9797 *Postaus toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia

 1. Linda Sofia kirjoitti:

  Meidän juhannus meni mukavasti maalla ja teki kyllä hyvää päästä latailemaan akkuja, harmi vaan kun aika menee niin nopeasti 😛 Ja mitä tähän sun asuun tulee, toimii! Sekä etenkin ihastuin noihin laseihin <3

 2. Janica kirjoitti:

  No nyt on kyllä todella makeen näköinen bomberi! 😀

  Janica K.

 3. inka kirjoitti:

  Voi oisimpa itekkin päässyt maalle juhannukseks.. Ihanaa, että sulla oli rentouttava jussi! Kiitos ihana<3

 4. inka kirjoitti:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Kiitos<3

 5. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Wauuu oot kyl tosi upeennäköinen! Noi hiukset on kyl iha rakkautta! *_*

 6. Veeera kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus ja tosi kivoja noi kuvat! Ostospostaus kuulostaa hyvälle 🙂

 7. inka kirjoitti:

  Ihana Saga, kiitos <3

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon ja ostospostaus täytyy varmaankin toteuttaa 🙂

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Ompa sulla upee blogi! Olet todella kaunis 🙂
  kakskorvaa.blogspot.fi
  (En jaksanut kirjautua :D)

 10. inka kirjoitti:

  Oi kiitos piristävästä kommentista<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.