Hae
Inka Nitta

9 FAKTAA MINUSTA

Mä en varmaan ikinä ole toteuttanut itseeni liittyvää fakta postausta, joten ajattelin, että olisi korkea aika vihdoinkin toteuttaa. Yritin keksiä tähän postaukseen mahdollisimman paljon asioita mitä en täällä blogissa mainitse ihan joka toinen viikko ainakaan.
_MG_9624Mä kolaroin aina kaikkialle ja koko mun kroppa on aina täynnä mustelmia. Esimerkiksi sohvat ja lipastot ovat aina tiellä niinkuin myös kaupoissa leipähyllyt jatkuvat liian pitkälle ja se kori on liian iso..

Mä olen tuntenut mun parhaimman ystävän 13 vuotta ja koko sen aikana ollaan riidelty tasan kaksi kertaa, joista kummatkin tapahtui yläasteella ja meillä ei kummallakaan ole minkäänlaista muistikuvaa siitä toisesta riidasta, hmmm..

Mä jätin oikomishoidon kasiluokalla kesken ja nyt se ärsyttää. Mulla oli ollut raudat kakkosluokalta saakka ja yläasteella oli viimeiset raudat menossa. Jos en olisi lopettanut, mun leuka ei naksuisi ja hammasrivistö olisi täysin suora.

_MG_9608Uskon yliluonnolliseen. Rajansa kuitenkin kaikella. Mulla on muutamat kirjatkin aiheeseen liittyen, sillä asia kiinnostaa mua oikeasti.

En siedä kuumuutta lähes ollenkaan. Saunassa käyn noin kaksi kertaa vuodessa ja aurinkoa otan ehkä kerran joka toinen vuosi, hah.

Mun hiukset on värjätty ensimmäisen kerran ala-asteella vitosluokalla ja silloin ne värjättiin mustiksi. Mulla on ollut myös aikoinaan ihan vetyperoksidi blondit poikatukassa.
_MG_9622Minulla on kielikoru ja on ollut rustolävistys. Haluaisin lisäksi ainakin industrialin ja intiimilävistyksen.

Olen asunut elämäni aikana 11 eri asunnossa, joista kolmessa omillaan.

Pienenä kun muut ihannoivat julkisuuden henkilöitä minä ihannoin pelihahmoja kuten Final Fantasyn Squall oli mun ihan ehdoton rakkaus.

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanan erikoisia faktoja! 🙂 Ja aivan ihana toi kimono!

 2. inka kirjoitti:

  Joo yritin saada vähän erilaisempia, ettei täysin peruskauraa ole. Kiitos paljon!<3

 3. anu kirjoitti:

  Mielenkiintoisia faktoja! Rakastuin suuresti tohon sun banneriin, todella kaunis <3

 4. inka kirjoitti:

  Voi että kiitos paljon!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.