Hae
Inka Nitta

TJ0 OHI ON

ohion Kuinka moni muistaa tämän postauksen huhtikuulta? Kyseinen postaus nousi parissä päivässä mun blogin suosituimmaksi postaukseksi ja oli ihana saada älytön määrä tsemppi kommentteja ja lukea teidän kokemuksistanne.

Nyt kuitenkin nasahti tauluun TJ0 ja tämä on vihdoin ohi puolen vuoden odotuksen jälkeen.
Fiilikset muuttuivat kuitenkin viimepostauksen jälkeen jonkin verran. Mulla oli niitä huonoja ja hyviä päiviä. Odottaa tosin en enään jaksanut muutamaan viikkoon ja TJ20 lukeman kohdalla alkoi tuntumaan siltä, että päivät ei lopu koskaan ja kun seuraavana päivänä lukema tippui yhdellä niin tuntui kuin sama luku olisi ollut taulussa toissapäivänä.
Mä myös hehkutin kuinka komennusmiehen hommien takia Vesku tulisi pääsemään lomille kokoajan. Me oltiin molemmat väärässä. 21 viikonloppua joista 9 kiinni. Se on paljon puolenvuoden kommarille, siis oikeesti. Kavereiltanikin juuri kysyin, että paljonkos viikonloppuja sun äijäs oli kiinni ja toiselta tuli emmätiedä ehkä kolme jos edes sitä ja toinen vastasi, että kaksi. Suurin syy noihin kiinnioloihin oli kuitenkin toisten tupalaisten luovuttaminen ja E papereiden haku ja noh jäljelle jäävät komennusmiehet siitä sitten kärsivät, koska Veksissä oli oltava päivystämässä joka viikonloppu ainakin kaksi miestä.

Nyt olotila on kuitenkin ihan huipuissa. Ei enään koskaan tätä. Ei enään unettomia öitä yksin eikä turhia riitoja liittyen inttiin. Ei enään uupumista kummaltakaan tätä asiaa kohti. Tammikussa en oikeasti uskonut, että tämä päivä vielä koittaa, mutta tänään ollaan tässä ja reservin aurinko on kirkkaana taivaalla, haha.

Omaa aikaa tosin on enään vähemmän ja enään ei voi mennä miten haluaa ja missä, kun täytyy toisen työvuorojakin kunnioittaa. Enään ei myöskään voi koko päivää maata yksin kotona tehden kaikkea mitä oma rakas vihaa. Mutta ei mua haittaa. Olen vain onnellinen, että intti on ohi. Me kestettiin se, vaikka tosin siitä ei ollut epäilystäkään missään välissä.

Loppupäivä meneekin odottaessa, Ohjeissa oli, että kotiutuminen kello 24 mennessä, joten saas nähä meneekö oikeasti yöhön asti. Pari yllätystä häntä ainakin odottaa kotona ja jos ei ihan älyttömän myöhäseks mene niin iltapalaksi tehdään tacoja.

Kotiutuko jonkun muunkin sotamies tänään?

14 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Jee vihdoinkin tää päivä koitti! 🙂 TJ0<3

 2. inka kirjoitti:

  Jep! Ihan älyttömän ihanaa<3

 3. Anonyymi kirjoitti:

  tj182… kai se on sit toisetkin puoli vuotta jaksettava :/

 4. inka kirjoitti:

  Hei tsemppiä sulle! <3

 5. Noora kirjoitti:

  Tismalleen samassa tilanteessa ollaan, tänään just tj0 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Tätä on kyllä odotettu! :)<3

 7. Nanikaroliina kirjoitti:

  Awwwwww <3

 8. Milla K kirjoitti:

  Voi miten ihanaa, nyt pääsette taas nauttimaan toistenne seurasta ilman esteitä 🙂 <3

 9. Tiia-Maria kirjoitti:

  HEP, täällä myös yksi jonka kaksilahkeinen kotiutui eilen 🙂 Olen myös kirjoitellut fiiliksistä "inttileskenä", joten jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa blogiini 🙂

  http://nobodydoesitbetter-tiiamaria.blogspot.com/

 10. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihanasta kommentista ja niimpä aivan ihanaa<3

 11. inka kirjoitti:

  Ihanaa kun sulla kotiutui myös! Käyn kyllä tsiikailemassa 🙂

 12. Katariina H kirjoitti:

  Oi, ihanaa, että sait toisen puoliskosi jo kotiin! 🙂 Oon niitä onnekkaita, joka missasi kokonaan tuon inttileskeyden.

 13. inka kirjoitti:

  No niin on, kiitos! Mä en päivääkään tosta inttileskeydestä vaihtais, mutta onneks se on kuitenkin jo takana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.