Hae
Inka Nitta

ESSENCEN MEIKIT TESTAUKSESSA

_MG_9437Kuinka moni on kuullut kosmetiikkamerkistä nimeltä Essence? Niimpä, voin vain arvata, että moni nosti kätensä ylös.

Essence on siis saksalainen kosmetiikkamerkki jolta löytyy tuotteita laidasta laitaan ja mitään tuotteita ei ole testattu eläimillä. Hinta-laatusuhdehan näissä on älyttömän hyvä. Näähän ei siis ole edullisia vaan oikeasti todella halpoja. Suomessa ainakin Tokmannit ja Minimanit myyvät näitä.

Mä oon kuullut näistä paljon kehuja ja nyt viimeaikoina on munkin meikkikokoelmaan eksynyt muutamia tuotteita joista haluan kertoa oman kokemukseni ja arvosteluni teille. Annan jokaiselle tuotteelle numeron 1-5.
_MG_9443Tämän all about ROSES – luomiväripaletin hankin muistaakseni noin. kaksi kuukautta sitten. Näitä löytyy myös smoky & nudes sävyissä. Mun oli alunperin tarkoitus ostaa juuri se nude paletti, mutta koska se oli loppu niin päädyin tähän.
Kuten huomaatte, on kaikkia sävyjä käytetty. Ruskean sävyjä tulee käytettyä arkimeikissä sekä tuota vaaleinta lilaa. Tummempia violetteja on kiva käyttää viihteelle lähtiessä, sillä ne korostaa mun vihrtävän ruskeissa silmissä sitä vihreää väriä.
Sävyt on todella pigmenttisiä eikä lähde kulumaan päivän mittaan. Tosin noi sävyt on suht vaaleita ja tästä paletista ei yhtäkään mattasävyä löydy. Hinta on alle 6 euroa.
Annan paletille arvosanaksi 4 ja puoli.
inkajuttuja-002Toisena sitten tämä Stay natural concealer. Tätä mulla on jo toinen menossa ja tää löytyy multa sävyssä 3 soft nude. Tässä lukee, että tämä on peiteväri, mutta omasta mielestäni ehkä hieman enemmän valokynämäinen. Peittämiseen tätä olen kuitenkin käyttänyt. Koostumus on tässä ihan kiva, mutta kuivuu ehkä turhan pitkään ja peitekynä ei ole kamalan riittoisa, vaikka en oikeastaan muihin kun leukaan ja otsaan tota käytä. Hintaa tällä kuitenkin on alle 2 euroa, joten se riittoisuus ei niin haittaa. Arvosanaksi antaisin 4-.
_MG_9455Ripsarin ostin testaukseen, koska mun lemppari ripsari loppui ja halusin kokeilla jotain muuta sen hintavan hinnan takia.
Päädyin tähän get big lashes ripsiväriin tuon massiivisen harjan takia. Täähän oli ihan naurettavan halpa. Jotain 3 euroa ellei jopa alle?
Odotukset ei tästä kamalan korkealla edullisuuden takia ollut.
En oikein tiedä mitä tästä sanoa. Tää ei oo hyvä eikä huono vaan siitä väliltä, mutta hintaan nähden täydellinen! Harjaa kannattaa ns. ”puhdistaa” reunaa vasten, sillä väriä tulee aika paljon kerralla. Kuivuu melko nopeasti, joten jos laittaa monta kerrosta niin vetää helposti paakulle. Alkuunhan toi vaikutti ihan sudelta, mutta muutaman kerran jälkeen huomasin, että kyllä se oikeasti tuuheentaa ripsiä. Pituuttahan tuo ei anna, mutta mulla on luonnostaan pitkät ripset, joten hain vain volyymia. Plussaa siitä, että ei varise.
Arvosanaksi 3 ja puolikas.
inkajuttuja1-001Sitten nämä huultenrajauskynät. Hinta alle 2 euroa ja mulla ei taida olla näistä mitään pahaa sanottavaa.
Kynät on suhtpehmeitä puisiksi ja näillä pystyy hyvin värittää koko huulet, eikä päälle välttämättä tarvitse edes huulipunaa. Sävy pysyy hyvänä koko päivän ainakin omissa huulissani. Sävyjä löytyy kiitettävästi, mutta nää on usein vaan ollut aina loppu. Ainakin Ideaparkin Minimanissa.
Multa löytyy sävyt 15 honey berry & 05 soft berry. 
Arvosanaksi voin näille kyllä antaa täydet 5 pistettä.
inkajuttuja2-001Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä nämä huulipunat! Näyttääpäs ne tossa vasemmanpuoleisessa kuvassa samanlaisilta.
Ensimmäinen on longlasting lipstick velvet matt sävyssä 18. Toinen taas on sheer & shine sävyssä 09 i feel pretty.
Molemmissa kestää ”kuivuminen” melko pitkään ja sen kuivumisen aikana nämä leviää aika helposti. Kuivumisen jälkeen nämä tosin eivät tartu mihinkään kamalan helposti tai ainakaan paljoa. Molempia täytyy melko monta kertaa lisätä huulille päivän mittaan, mutta eipä se minua ainakaan häiritse. Hintaa näiltä löytyy alle 3 euroa.
Arvosanaksi 3+.
_MG_9438Kaikkiin ostamiini tuotteisiin olen siis tyytyväinen ja aion jatkossakin ostaa Essencen meikkejä. Mielipiteitä muuten tälläisestä postauksesta? Ei musta kyllä mitään tuote arvosteluiden tekijää tule, hah.

12 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  kiva postaus 🙂

 2. Sydämellä Niina kirjoitti:

  Mäki tykkään Eccence meikeistä:) Multa löytyy kans luomiväripaletti, olin ihan yllättynyt miten hyvä se on! Myös kulmakynä ja puuteri ovat hyviä Esseceltä. Nuo huulipunat näyttää ihanan sävysiltä, vois kokeilla!

 3. inka kirjoitti:

  Hyvä, että miellytti. Kiitos 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Kannatan kyllä noita huulipunien hankkimisia. On sen verran edullisia ja hintaan nähden kuitenkin hyviä. Toi luomiväripaletti oli kyllä yllättäjä! 🙂

 5. Linda Sofia kirjoitti:

  Olen kuullut paljon hyvää kyseisen merkin huultenrajauskynistä ja taidanpa itsekin niistä ostaa sekä tuo luomiväripaletti houkuttaa myös :)) Ps. Mun mielestä voisit ehdottomasti tehdä tälläisiä postauksia myös jatkossa <3

 6. Roxy // Cinderella Days ❀ kirjoitti:

  Oi tosi kiva postasu! 🙂 Pitäisi kyllä kokeilla vähän budjetti-meikkiä tässä välissä, kun tuntuu, että meikkiin menee ihan liikaa rahaa 😀

  ❀ Cinderella Days ❀

 7. inka kirjoitti:

  Suosittelen ehdottomasti ja juuri noita puisia. Oi ihanaa, että tää postaus miellytti sua<3

 8. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon!<3 Meikkeihin ja kosmetiikkaan kyllä tuppaa usein menemään vähän liian paljon rahaa 😀

 9. Tuuli kirjoitti:

  Tosi kiva postaus! :)) Itsekin olen tykännyt paljon Essencen punista & huultenrajauskynistä, ihan huippuja halpaan hintaansa nähden! Miulla taitaa olla samainen luomiväripaletti sävyissä Nudes ja olen myös tykännyt 🙂 Tää siun ulkoasu on muuten ihan älyttömän kiva, vaikka taisinkin sanoa saman jo aiemmin! <3

 10. inka kirjoitti:

  Oi ihanaa, että tämä postaus oli monien mieleen! Mulla olis seuraavana hankintalistalla just se Nudes. Kiitos paljon ihana Tuuli<3

 11. Cami - Fun, Fitness and Fashion kirjoitti:

  LivBoxin mukana tuli Essencen ripsari (ei ollut just tuo) ja se oli ihan superhyvä! Kokeile sitä ensi kerralla 🙂 Pitänee itsekin testailla myös muita Essencen meikkejä.

 12. inka kirjoitti:

  Täytyy kyllä testata. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.