Hae
Inka Nitta

VALMISTUJAISTEN ASUA

Lupailinkin vielä postata asukuvia Veeran juhlista. Mun kuvat napattiin tosi nopeesti ja eipä kuvaajakaan enään täysin selvinpäin tainnut olla, joten asetukset jäi säätämättä, haha. No, mutta ei kai siinä.
IMG_0932IMG_0926IMG_0917Päälleni tuonne juhliin valikoitui aika väritöntä vaatetta. Ensin oli tarkoitus pukea yksi ”tooga” tyyppinen maksimekko, mutta se ei valitettavasti ehtinyt saapua lauantaihin mennessä. No ensimmäistä kertaa päälleni pääsi muutama kuukausi sitten kirppikseltä parilla eurolla bongattu high low tyylinen sifonkihame, ylivalottunut valkoinen croptoppi, musta H&M jakku ja Tamariksen luottokorkkarit. Asu oli ihan kiva, mutta se maksimekko jäi vähän harmittelemaan.

Mitä mieltä te ootte mun lauantain asusta?

8 kommenttia

 1. Milla K kirjoitti:

  Nätti juhla-asu! <3 Toi punanen tukka sopii sulle kyllä niin hyvin! 🙂 Heii mä julkasen ens viikolla sen Blogini tarina -haastepostauksen jonka mulle heitit! Sori kun on kestänyt :DD

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  näytät niin upealta punatukkainen kaunotar <3

 3. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Sopii niin hyvin sulle toi asu! Nappivalinta ❤

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana!<3 Haha ei sulla mitään kiirettä sen kanssa oo 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Oi ihana Patricia<3

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos Emma, omasta mielestä myös ihan mun tyylinen<3

 7. Sofia / Kaksinaamainen.com kirjoitti:

  Mun mielestä just onnistunut kokonaisuus! 🙂 Valkoinen paita tuo kivasti pirteyttä ja kontrastia muuten kokomustaan asuun ja hame puolestaan piristää epäsymmetrisellä muodollaan 🙂 Mutta ai että tuo sun tukka! U-PE-A! <3

 8. inka kirjoitti:

  Kiva, että asu miellyttää nähtävästi monia. Kiitos kehuista<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.