Hae
Inka Nitta

LOVE MY PRIVATE HAIRDRESSER

IMG_0810 – kopioOtsikosta päätellen ja ensimmäisestä kuvasta voittekin varmaan jo arvella, että tämä postaus liittyy jotenkin ihanaan Veeraan. Instagramiin(inkanitta) laitoinkin jo meistä yhteiskuvan juhlahepenissä. Halusin nyt siis tehdä myös hänen valmistujaisistaan omaankin blogiini postauksen. Mun juhla vaatetuksesta on tulossa myöhemmin erillistä postausta, mutta sitä ennen keskitytään näihin kakun kuviin. IMG_0852IMG_0839IMG_0855Tarjoilut oli kyllä ihan huippuluokkaa. Itse en paikanpäällä ihan kamalasti mitään syönyt/juonut, kun keskityin kuvaamiseen. Ja noh kaikkeen muuhunkin. Seuraavana päivänä mun voidessa pahoin Veera kuitenkin toi mulle laatikollisen ylijääneitä herkkuja. Se kinkkupiirakka oli jotain niin taivaallista. Juomapuolikin oli kunnossa, tosin mä vedin sen päivän mehulla, kun autolla olin liikkeellä. Vasta illalla mäkin pääsin yrittämään ottaa muita kiinni.

Lahjaksi Veeralle ostin söpön kortin, pari kukkaa, Victorian Secretin jasmiinin tuoksuisen rasvan sekä Real Techniquesin tämän sivellinsetin. Ellokselta saa muuten nykyään paljon kyseisiä siveltimiä myös laskulla, että kannattaa tsekata tästä.
IMG_0841IMG_0838IMG_0902Jatkot oli mun toisen ystävän luona tien toisella puolella. Hänkin valmistui ammattiin ja sai vielä lakin päähänsä. Loppuillasta suunnattiin kaikki yhdessä keskustan yöelämään ja päädyttiin Bricksiin. Paikka ei ollut mua varten ollenkaan. Siellä ei oikeastaan ollut mitään mitä mä vaadin yökerholta. No hyvä puoli oli se, että eipä tarvinnut ainakaan jonottaa, kun kolmetoista ihmistä päästiin neljälläkympillä jonon ohi. IMG_0847IMG_0947IMG_0853Onnittelut vielä kaikille valmistuneille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Ihana Veeruska ja Inkeri!<3 Arvaa vaan tekeekö mieli herkkuja tän postauksen jälkeen :DD

 2. inka kirjoitti:

  Haha ihana! Kyllä varmaan<3

 3. Vilhelmiina Lyydia kirjoitti:

  Apuaa tuli kamala herkkunälkä näiden kuvien katsomisen jälkeen 😀 Ihana mekko <3

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

 4. inka kirjoitti:

  Kyllä voin vaan uskoa! 😀 Veeran mekko oli kyllä ihana, kun sitä nähtävästi tarkoitat?<3

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Oi nam mitä herkkuja! Nää kuvat on tosi raikkaita <3

 6. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Upeilta näytätte kumpainenkin <3 Ja namii mitä herkkuja! 😮 <3

 7. inka kirjoitti:

  Todellakin nam! Mun tekis mieli niin noita herkkuja taas. Kiitos ihana<3

 8. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Saga!<3 Noi herkut kyllä himottelis 😀

 9. Laura K kirjoitti:

  Ihania kuvia ja ennen kaikkea upea asu <3

  http://lauraheinikki.fi

 10. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.