Hae
Inka Nitta

LATELY PICS & THINGS

_MG_0440Järjestelin kotona yksi päivä ja kuvasta löytyy myös kutsu parhaan ystäväni valmistujaisiin. 7Napattiin viime viikolla pikakuvat. Iltaisin on enään kamalan ärsyttävä kuvailla, kun hyttysiä löytyy joka puolelta. Tämä asu miellytti henkarissa, mutta näissä kuvissa ei miellytä. _MG_0444Kävin vihdoin hakemassa itselleni haaveilemani Ray-Banit. Onneksi tänäänkin paistoi koko päivän se ihana mollukka niin sai käppäillä kyseiset arskat päässä. _MG_0390Ihana Veera hyppäsi pitkästä aikaa kameran toiselle puolelle ja oli kyllä ihana kuvata häntäkin pitkästä aikaa. IMG_3109Järjestin meikkini ja koruni yhteen paikkaan ja päädyin tunkemaan kaikki tuohon ”eteisen” lipastojutun yhteen lokerikkoon. Erilaiset meikkilaatikot kyllä mielessä ja uuteen kämppään haluan ehdottomasti oman valtakuntani, eli meikkipisteen.

4 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihania kuvia <3 <3 *_*

 2. Janna Maijanen kirjoitti:

  Iihana tuo hapsulaukku ja neule! <3

 3. inka kirjoitti:

  Voi kiitos<3

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.