Hae
Inka Nitta

HEHKUA MINERAALIMEIKEILLÄ

*postaus toteutettu yhteistyössä Everyday Mineralsin kanssa ja tuotteet saatu sitä kautta.

_MG_9628Mä pääsin lähtemään jonkin aikaa sitten yhteistyöhön Everyday Minerals Suomen kanssa. Heiltä saa mineraalimeikkejä, niinkuin nimi senkin jo kertoo, hah. Kaikki meikit sekä siveltimet ovat sata pronsenttisen vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Mä olen jo jonkin aikaa itse suunnitellut siirtyväni edes osaksi luonnonkosmetiikkaan. Mulla on ihan älyttömän herkkä iho kaikille maailman kemikaaleille sun muille. Yliherkkyyttä tai allergiaa mulle ei kuitenkaan ole todettu. Tämä yhteistyö oli siis todella hyvä ensikosketus luonnon kosmetiikkaan.

Asiakaspalvelu oli todella todella hyvää ja koko Everyday Mineralssin porukka vaikuttaa super rennoilta ja ihanilta tyypeiltä. Omat sävyt meikkipohjiin yms oli todella helppo löytää ihanan asiakaspalvelun ansiosta ja myös heidän sivuillansa kategoria LÖYDÄ SÄVYSI kannattaa katsastaa, kun etsii omaa meikkipohja sävyänsä.
_MG_9629Mitä mun paketista sitten paljastuikaan?

1. Sunlight Jojoba – korjausväri, taittaa sinisen/violetin sävyjä pois, myös punasuutta tasoittava korjausväri. Tämä sopii myös pienten näppyjen ja läikkien peittämiseen.

2. Lanai in the sand – aurinkopuuteri, melko vaalea aurinkopuuteri, jossa punakka vivahde. Hohtoa iholle ilman hohdepuuteria.

3. Cinnamon street – silmienrajausväri, sopii moneen ihonsävyyn täydelliseksi kulmaväriksi.

4. Affection – sävyttävä huulivoide, taittaa hieman violettiin, tuoksuu taivaalliselta.

5. Flat top – meikkipohjasivellin, helppo tehdä tasainen ja täydellinen mineraalimeikkipohja, plussaa pehmeydestä.

6. Semi-Matte Base – meikkipohja, itselläni sävyssä 4N, todella peittävä ja kevyt tulos.
_MG_0070Mä aloitin piirtämällä kulmani, niinkuin aina meikatessani. Mun mielestä tuo Cinnamon street on täydellinen sävy. Viileään taittava tummanruskea. Väriä on todella helppo levittää ja se ei lähde ”varisemaan” tai leviämään päivän aikana.
_MG_0075Tämän jälkeen käytin Sunlight korjausväriä silmänalusiin ja punoittavaan nenääni. Siveltimenä käytin luomivärin häivytyssivellintä, koska peite/korjausaine sivellintä ei mun sivellinkokoelmasta valitettavasti löydy.
_MG_0076Tämän jälkeen meikkipohjan levitys Flatt top siveltimellä ja tuo sivellin on oikeasti tärkeä, sillä normaalilla puuterihuiskalla meikkiä kuluu turhaan ja mineraalimeikki leviää ympäriinsä tehden kamalaa sotkua. Tämän kanssa kannattaa olla varovainen, sillä mineraalimeikkiä saattaa helposti laittaa liikaa, koska se peittävyys ei ihan heti näy, kun mineraalit eivät täysin ole imeytynyt vielä ihoon. _MG_0078Seuraavaksi sitten aurinkopuuterin vuoro. Sen levitin normaalilla poskipuna/aurinkopuuteri siveltimellä, koska vaikka Flatt topilla olisi tullut parempaa jälkeä niin en halua sekoittaa siihen kahta eri sävyä. _MG_0081Viimeisenä silauksena sävyttävä huulivoide huuliin ja hieman ripsiväriä lisäämään tuuheutta ja pituutta. 6-003Lopputulos hyvin fressi ja meikki oli nopea ja helppo tehdä.

Meikkipohjasta pakko sanoa sen verran vielä, että ehdottomasti paras mitä olen koskaan käyttänyt. Kevyt, mutta todella peittävä. Mähän en ole sitten vuoden 2012 jälkeen käyttänyt meikkivoiteita, vaan käytössä on ollut vain BB-voide sen kevyyden takia. Tämä pohja on vielä kevyempi ja tuntuu melkein, että naamassa ei olisi mitään. Tämä silti peittää kolme kertaa paremmin kuin BB-voiteet. En voi muutakun kehua näitä tuotteita. Jatkossa kulmavärit ja meikkipohjat tulen kyseiseltä firmala hankkimaan.

8 kommenttia

 1. Sydämellä Niina kirjoitti:

  Kivan näköinen meikki!:) Vaikuttaa myös toimivan nuo tuotteet. Hoitaako noi korjausvoiteet/puuterit ihoa?:)

 2. Marianne kirjoitti:

  Kiva postaus hyvillä suosituksilla! Lopputulos on luonnollinen ja kaunis 🙂

 3. inka kirjoitti:

  Kiitos Niina! Toimii kyllä todella hyvin. Sellaisesta ei ainakaan tietoa missään ole, mutta ainakaan ei tuki ihohuokosia niin paljoa, kun voidemaiset 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon Marianne<3

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Aika epätasainen lopputulos vai huonot kuvat?

 6. inka kirjoitti:

  Mun mielestä meikin lopputulos ei näytä epätasaiselta, vaan mun oma iho on sitä. Kuten varmaan meikittä olevasta kuvasta näät, että mun naama on täynnä arpia ja koloja. Mineraalimeikki ei kuitenkaan oman naaman epätasaisuutta peitä vaan just niitä värivirheitä. Voi olla, että ajoin harhaan, kun laitoin että todella peittävä lopputulos, mutta meinasin että peittää paremmin kuin BB-voiteet mitä ennen olen käyttänyt.

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Sullahan on hurjan nätit omat kulmat! Ois nätimpi lopputulos, jos korkeintaan täyttäisit värittömiä kohtia 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Juu toi toinen kulma onkin nätti.. mut toinen taas ei, kun mulla on lovi johon ei oikeen karva kasva.. Omien kulmien mukaan noi myös piirrän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.