Hae
Inka Nitta

WINE & CHEESE NIGHT

_MG_9705_MG_9706_MG_9713_MG_9717Oikein hyvää vappua kaikille! Yllä kuvia eilisestä vapun vietosta. Mä halusin alusta asti ottaa tosi rauhallisesti tän vapun. Keskusta ei käynyt mielessäkään sen ihmismäärän takia, haha.

Poikaystävähän oli tän viikonlopun kiinni, joten mun vappusuunnitelmat piti uusia melko pikaseen. Päätettiin sitten Veeran kanssa viettää vähän iltaa viinin ja juuston kanssa. Saatettiin ehkä vähän innostua noiden juustojen kanssa, koska niitä on edelleen ihan älytön määrä mun jääkapissa, hah.

Ilta meni siis loppujen kirppistavaroiden hinnoittelussa, Suomen EHT peliä katsoessa ja hyvien elokuvien parissa. Yhdentoista aikaa kuitenkin vähän ryhdistäydyttiin ja puin höntsyjen sijaan farkut jalkaan ja lähdettiin käymään ystävän uudessa asunnossa sadan metrin päähän.

Mites te? Rauhallinen vai railakas vappu takana?

14 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Oi nam! Näyttää hyvältä <3 Täällä oli erittäin railakas vappu 😀 sen mukanen olokin!

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana!<3 Joo kattelinkin sun snäppejä, että nyt on meno päällä :DD

 3. Linda Sofia kirjoitti:

  Oijoi nuo juustot näyttää liiankin herkulliselta! Mulla meni vappu tosi rauhassa, siten miten kaikki viikonloput eli paljon ulkoilua ja hyvää ruokaa 😛 Ei sitä vaan enää jaksa juhlistaa tai lähteä ihmettelemään isoja ihmismassoja, mielummin pysyy kotona! 😀 Ps. Ei ollut pitkä matka ystävän uuteen kämppään haha!Mutta ihan luksusta, että asutte noin lähekkäin :)) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne<3

 4. Linda kirjoitti:

  Noms näyttää superhyvältä! Pitää järkätä itekin juustoilta jossain vaiheessa ku oon taas Suomessa, sellaset vaan on niin kivoja 😀
  ♥: Linda

 5. inka kirjoitti:

  Juustoillat on kyllä ihania, namnam!<3

 6. inka kirjoitti:

  Mut hyvä ruoka onkin parasta mitä voi olla, hah! Joo on ihanaa, kun on ystäviä ihan lähellä, kun siis mun toinenkin ystävä asuu samalla alueella n. 700 metrin päässä musta. Muutin tänne ja kaikki tulee perässä haha. 😀 Kiitos sulle<3

 7. Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti:

  Ihania kuvia!♥ Viini-ja juustoillat on kyllä kivoja 🙂 Me vietettiin aika rauhallinen vappu kotona, sillä olin vetänyt just ennen vappua sellasen 11 päivän työputken niin ei vaan jaksanut kauheesti panostaa juhlintaan. Höntsyt, herkut ja netflix oli tän vapun teema ♥

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos, noi illat on kyllä ihan huippuja!<3 Luulin, että oon ainut kuka ei oo lähtenyt kunnolla juhlimaan, mutta meitähän onkin paljon! :D<3

 9. Tuuli kirjoitti:

  Oi namii, vitsit mitä herkkuja!! ♥ Kaikki juustot on niin hyviä, ja varsinkin viinin kera 😉 Meidän vappu meni melko railakkaasti kaveriporukalla juhlien, mutta eipähän tarvitse nyt vähään aikaan lähteä mihinkään!

 10. inka kirjoitti:

  Juustot viinin kera on jotain niin jumalaista kyllä!<3 Haha joo onneks vappu vaan kerran vuodessa 😀

 11. Jeannays kirjoitti:

  Oi nam noi juusto kuvat!♥ Nyt iski hirvee himo lähtee juusto ostoksille haha 😀

 12. inka kirjoitti:

  Juusto on niin hyvää<3

 13. Hanna-kaisa Rantanen kirjoitti:

  Viini ja juustot on niin nam! ❤ voisin elää pelkällä juustolla 😀

 14. inka kirjoitti:

  Niin mäkin voisin elää vaan erilaisilla juustoilla, ne on niin mun herkkua♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.