Hae
Inka Nitta

OOTD WITH SUNSET

_MG_92964-002_MG_9299Ihan ensimmäisenä pakko hehkuttaa näitä tasan viikko sitten otettuja kuvia. Näissä on lähes kaikki kunnossa. Taustasta tykkään ja auringonlasku tulee ihanasti kuvaan. Meikkikin näyttää kivalta ja vaatteet hyvältä, tosin tuo toppi ei ole vaaleanpunainen vaan haalean oranssi/persikka.
Tässä mun nykyisessä kamerassa 450D, jonka ryöstin poikaystävältä käyttöön, että Veera sai omansa takaisin täyspäiväiseen käyttöön, niin on muutamia ongelmia. Esim. automaatilla kaikki kuvat ylivalottuu. Missään ei siis nopeastikkaan voi käyttää automaattia. Harmittaa vaan, kun muiden kanssa kun ottaa kuvia ja ei kokoajan voi olla itse siellä säätämässä niin ei kuvat aina onnistu näin hyvin. Kamerasta muutenkin kuvat näyttää paremmalta, kuin sitten taas koneella. Noh, eiköhän tämän kanssa selvitä.

4-001_MG_9346_MG_9289Sitten viime viikkoon. Tää viikko ei onneksi ole yhtä kiireinen, paitsi töitä mulla on kyllä huimasti enemmän mitä useaan viikkoon. 
Viime perjantaina laitettiin myös tukka uuteen kuntoon. Värjättiin mun raidat punasiksi ja tyvi punertavan tummanruskeaksi. Tällähetkellähän tukka on oranssi/punaruskee kahden pesun jälkeen, että ei harmita ei. Tänään hakemaan maskia ja katsotaan pystytäänkö vielä pelastamaan.  
Lauantaina olin ID inspirationin blogipäivän päivätapahtumassa, muuta siitä päivästä vähän myöhemmin lisää, sillä mulla on ennen sitä vielä muutama postaus tehtävänä. Mulla on taas ollut mukamas niin kamala kiire, että kuvia on vain kerääntynyt.

10 kommenttia

 1. TITTA K kirjoitti:

  Kivoja kuvia ja ihana uus banneri! 🙂

 2. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Nää on niin ihanat kuvat!❤❤ toi auringonlasku näyttää upeelta!

 3. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon!<3

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Emma<3

 5. Oonae kirjoitti:

  Näinkin sut vilaukselta Inspiratio Dayssä =) Ihana asu♥

 6. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Tosi upeita kuvia kyllä ♥ Auringonlaskun aikaan saa kyllä kesää kohden ihan oman tunnelmansa 🙂

 7. Kristiina kirjoitti:

  Voi miten kauniita kuvia, tosi kiva asu! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon!<3

 9. inka kirjoitti:

  Kiitos!<3 Juu auringonlasku on kyllä ihana kuvissa 🙂

 10. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon!:)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.