Hae
Inka Nitta

BLOGINI TARINA

Mä olen blogannut jo ikuisuuden. Ainakin tuntuu siltä.
Muistan, kun jo ala-asteella löysin blogimaailman, mutta yläasteen alkuvaiheilla rupesin vasta kunnolla lukemaan blogeja. Multa ei koskaan löytynyt julkisuuden henkilöistä ketään ketä ihannoida, mutta löytämieni blogien kautta aloin ihailemaan bloggaajia ja halusin itsekkin kokeilla sitä ja olla esimerkkinä ja esikuvana muille. Olen siis jo alusta asti halunnut ns. ”menestyä” tässä hommassa ja saavuttaa blogini kanssa sitä jotain.
Pakko vielä sanoa, että voi vitsit se oli hienoa aikaa, kun tuohon aikaan blogit oli täynnä niitä teinipeilikuvia ja pokkarilla räpsittyjä kuvia valkoista seinää vasten eikä niinkään välitetty kuvien muokkaamisesta tai taustan hienoudesta, haha.
_MG_9101
Pics by Jenna
Perustin muistaakseni seiskaluokalla ensimmäisen blogini 2009 ollessani silloin vasta 13 vuotias. Kyseinen blogi oli myös tälläinen lifestyleblogi, mutta todella huono. Oli myös huono idea siihen aikaan jo kirjoittaa blogia, sillä esimerkiksi jokainen vähänkään negatiivinen kommentti sai minut itkun partaalle. Tätä blogia pidin vain muutaman kuukauden.
2011 perustettiin ystäväni Janitan kanssa yhteinen blogi, joka sitten loppujenlopuksi meni siihen, että suurin osa postauksista oli minun ja päädyttiin vuoden jälkeen se lopettaa.
Viikko tämän jälkeen perustin oman blogin yksin. Siitä asti on tämä nykyinen blogi ollut pystyssä.
En voi kuvitella, että elokuussa pamahtaa 4 vuotta tämän blogin perustamisesta. Siis kelatkaa? neljä vuotta.
_MG_9114
Tähän neljään vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Blogin nimi on vaihtunut kolmeen kertaan ja olen kasvanut ja kehittynyt tässä hommassa ihan älyttömästi. Välillä tekisi mieli poistaa kaikki vanhat postaukset, mutta toisaalta ne on ihana säilyttää, koska niistä oikeasti huomaa sen kehityksen ja kasvun.
Mä olen myös tutustunut aivan älyttömän ihaniin ihmisiin blogini kautta ja saanut mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä erilaisten firmojen ja merkkejen kanssa tämän blogin ansiosta. Mun itseluottamus kaikelta kannalta on kasvanut blogin myötä ja olen löytänyt omaa tyyliäni ja omaa itseäni.
Kertaakaan en ole miettinyt bloggaamisen lopetusta ja toivotaan, että täällä kirjotellaan vielä seuraavat neljä vuotta ja vielä siitäkin seuraavat!
_MG_9126
Haasteen minulle antoi ihana Nani.
Haastan Emman, Patrician, Sagan & Millan.

Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa.) Saat osallistua vasta saatuasi haasteen. (Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen) Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä, voit haastaa jonkun toisen. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi15 kommenttia

 1. Hanna-kaisa Rantanen kirjoitti:

  Ihana bannerikuva ❤❤

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos Hanna<3

 3. Saijis kirjoitti:

  Olipas kiva kuulla sun blogin tarina 🙂 <3

 4. inka kirjoitti:

  Kiva kuulla<3

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Oli kyl kiva kuulla tää tarina <3
  Ja heei kiitos haasteesta 😉 <3

 6. inka kirjoitti:

  Hihi kiitos<3

 7. Nanikaroliina kirjoitti:

  Jess ! En tiennytkään noita asioita susta ja sun bloggaamisesta ! Vähä jännä, että oot jo noin aikaseen löytänyt blogimaailman ! :)) Oot kyllä ehdottomasti kehittynyt tässä hommassa myös 🙂 <3

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos, kun haastoit mut ihana<3

 9. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Tosi mukava postaus 🙂 Ja ihana tuo bannerikuva ♥

 10. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Uuu hei ihana, kiitos haasteesta <3 Pitää toteuttaa tää 🙂 Ja hauskaa kuulla sun blogista enempi, tollasia behind the scenes-tyylisiä juttuja 😀

 11. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon<3

 12. inka kirjoitti:

  Jee kiva, kun toteutat<3

 13. Anonyymi kirjoitti:

  Harmi vaan että sun blogis ei tuu koskaan menestymään, koska et ole tarpeeksi kiinnostava henkilö ketä ihmiset jaksaisivat seurata. Olet tavallinen tallaaja vaan…

 14. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Hmmm no mä en kyl keksi millä tavalla ykskää esim. indiedaysin bloggaajista ois millään lailla erikoinen, ei-tavallinen-tallaaja 😀 Eiköhä kaikki menestyneetkin bloggaajat oo iha normaaleita ihmisiä joilla nyt vaan on käynyt hyvä tuuri, plus sit on sitä taitoa kirjoittaa ja kuvata 8)

 15. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Oon ihan samaa mieltä sun kanssa Saga! Ja kiitos Inka haasteesta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.