Hae
Inka Nitta

LATELY

IMG_0465Oon innostunut taas erilaisista salaateista ja ruvennut syömään leipää patongin muodossa. _MG_9073Hankkinut parvekkeelle kalusteet ja piristänyt sitä pienillä sisustusjutuilla sekä kuvaillut kodin yksityiskohtia tänne._MG_9146Hankkinut uuden puhelimen vanhan tilalle, joka ei suostunut enään menemään päälle. 3Nähnyt ihanaa Emmaa ja kuvaillut hänen kanssaan. _MG_8934Nauttinut olosta poikaystävän seurassa kotitreffejen muodossa. Ei aina tarvitse lähteä ulos syömään, vaan voi hakea ruuat kotiin ja tuijottaa Netflixiä pieruverkkareissa.

Mielipiteitä tälläsistä postauksista?

6 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Kuulostaa hyvälle! 🙂 Kivat kuvat Inksu♥

 2. Linda Sofia kirjoitti:

  Mun mielestä tää oli kiva postaus ja kuvia voi ehdottomasti olla enemmänkin! 🙂 Näistä näkyy hyvin mitä toinen on puuhaillut lähiaikoina eikä tarvise aina olla pitkiä selityksiä mukana. Ps. Ihana tuo teidän pöytä<3

 3. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Jenna<3

 4. inka kirjoitti:

  Mä oon kans aina tykännyt näistä. Hyvä, että joku muukin tykkää. Kiitos paljon Linda<3

 5. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Waah toi eka kuva, saanks tulla sun luo syömään XD Ihana postaus, tällasia ois kiva saada lisää 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Tervetuloa vaan<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.