Hae
Inka Nitta

camo jacket

kukkuuIMG_0557Pics by Jenna

Ja taas peräkkäin asukuvia. Nyt on tullut ahkerammin kuvattua näitä asuja muutenkin, kun huomaan, että näitä alkaa kerääntymään mun koneen kuvatiedostoihin. Kaikkein parasta näissä asupostausten tekemisissä on varmaan se, kun loppuvuodesta vääntää kollaasin kaikista vuoden asuista ja näkee mitä on milloinkin tullut puettua päälle, haha. 
Alkuviikko on ollut mulla todella kiireinen, eikä pelkkää olemista näy edes loppuviikkona. Maanantaina näin ihanaa Emmaa ja vedettiin tuottoisa kirpparikierros, mutta tästä lisää myöhemmin.
Eilinen oli älyttömän rankka päivä. 
Repäsin mun normaalin työpäivän ja siitä lähdin suoraan ajelemaan keskustaan hakemaan Maolia ja laskinta mun ystävältäni, jonka jälkeen lähdin Tamkkiin avoimen kurssille jonka jälkeen postilokeron kautta kotiin ja silloin kello näytti lähemmäksi kymmentä, joten takana oli kevyt 15 tunnin päivä.
Oon ruvennut siis opiskelmaan insinöörimatematiikan valmentavia opintoja avoimessa ammattikorkeassa, koska haluan oikeasti päästä sinne syksyllä sisälle ja pääsykokeisiin on pakko reenata kunnolla. Tästäkin aivan varmasti tulossa vielä lisää, jos teitä kiinnostaa asia?
Nyt rentoudun kotona teen kera, sillä tänään on tullut siivottua ja käyty Ideaparkissa hakemassa ystävän synttärilahjaa, joita sitten vietetäänkin perjantaina. 
Blogihommia täytyy vielä hetken hoitaa, mutta sen jälkeen laitan koneen kiinni, nostan jalat sohvalle ja alan katsomaan Daredeviliä(oon niin koukussa *sydänsilmäemoji*) Strawberry cheescake jäätelön kera, nam!

6 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Toi takki on superkivan näkönen! Sulle sopii niin hyvin tuollaiset murretut sävyt <3

 2. Milla Kantonen kirjoitti:

  Ihana asu jälleen! Tsemppiä kiireisiin 🙂 Mua kiinnostaa ainakin kaikki opiskelujutut joten tee ihmeessä niistä postausta jos vaan haluat <3

 3. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Emma<3

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos Milla ja joo voisin kyllä toteuttaa sellasen :)<3

 5. Jeannays kirjoitti:

  Toi viimenen kuva on niin mun suosikki!♥

 6. inka kirjoitti:

  Hihi kiitos♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.