Hae
Inka Nitta

Hiuksista kylmemmät

2-0042-005Reilu viikko sitten tukka sai taas pientä muutosta. Mulla on mun vakiokampaaja, parasystäväni Veera. Mä en luota kehenkään muuhun kuin häneen, jos mun tukasta on kyse. Mun hiuksethan värjätään siis aina ihan kampaamoväreillä, mutta useimmiten kotona.

Tälläkertaa värjättiin mun tyvi, joka oli päässyt kasvamaan vähän turhankin paljon, sillä viimekerrasta olikin jo pari kuukautta aikaa. Värjättiin tälläkertaa hieman vaaleammalla tyvi kuin viimeksi. Pituuksiin ja latvoihin laitettiin tuhkan väristä väriä, että saatiin hiuksiin lisää kiiltoa ja väriä kylmemmäksi.
Tykkään kyllä, kun hiukset ovat taas vähän tummemmat. Veera tasasi myös mun latvoja ja leikkasi niitä ihan hitusen verran.

Tämän kuun loppuun on tulossa värjäyksen suhteen vähän radikaalimpaa muutosta. Saa nähä miten onnistutaan. Ollaan välillä kyllä vähän liiankin uhkarohkeita mun tukan värjäyksen kanssa ja muutamaan kertaan on pitänyt turvautua maskiin kun väri on näyttänyt ihan hirveeltä, hah! Latvoistakin tulee lähtemään sitten vähän enemmän.

6 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Ihanat hiukset sulla ❤

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos Emma♥

 3. Nanikaroliina kirjoitti:

  Hyvän väriset nyt ! <3 oottelen jo mitä uutta seuraavaksi laitat :PP

 4. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihana värisävy tosiaan!! *_*

 5. inka kirjoitti:

  Kiitos Nani ja pian se selviää ;)<3

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *