Hae
Inka Nitta

Uusia kotijuttuja

Oikein ihanaa torstaita! Multa kysellään säännöllisin väliajoin sisustus aiheisia postauksia ja niistä on kyllä tähähän mennessä tykätty varmaankin eniten.
Viimeisimpään sisustusaihe postaukseen, jossa kerroin mun marmorikuosilla päällystetyistä pöydistä tuli hirmuisesti kommentteja ja postauksen sivunkatselu lukemat olivat korvissa.
Mulla tuli noin pariviikkoa sitten Siwaan paketti, jossa oli mun Ellokselta tilaamiani juttuja. Mä innostuin katselemaan Elloksen ale kotiosastoa, mitä kyllä teen valitettavan usein ja sieltä siis tarttui mukaan päiväpeitto, pyyhesetti ja uudet pussilakanat.
IMG_0398Uudesta päiväpeitosta olen haaveillut jo ikuisuuden, mutta ne ovat niin älyttömän kalliita! Alennuksista löytyi tämä ihana vaalenaharmaa alle kolmenkympin. Edelliseen olin jo lopen kyllästynyt ja materiiali oli todella helposti sähköistyvää, kun taas tämä on päinvastoin ja tuntuu niin ihanalta!
IMG_0399Poikaystäväni rakastaa tummia petivaatteita ja koska omistan todella vähän esimerkiksi pussilakanoita niin nämä sattukin hyvin. Tässä setissä tuli mukana siis neljä tyynynliinaa ja kaksi pussilakanaa ja näidenkin hinta oli vähän reilu kakskymppiä. Aika halpa setti vai mitä?
IMG_0402 Viimeisenä, mutta ei vähäisempinä nämä mustat pyyhkeet. Hassua, että olin juuri ajatellut ostavani Ikeasta mustia pyyhkeitä, mutta Ellokselta löytyikin tämä setti alle kahteen kymppiin. Kuusi pikkupyyhettä ja kaksi isoa pyyhettä. Näistä tosin lähti nukkaa melko pitkään, että yksi pesukerta ei riittänyt. Muuten kyllä aivan ihanan pehmeitä! Tätä kyseistä väriä ei enään ole jäljellä, mutta vaaleansinisinä sama setti löytyy tästä.
Olisin laittanut tuotteisiin suorat linkit, mutta valitettavasti pussilakanoita ja päiväpeittoa ei enään ole jäljellä.
Mitä mieltä? Onko mieleen ja kuinka moni muu eksyy silloin tällöin katselemaan Elloksen alennuksia tai kotijuttuja sieltä ylipäätänsä? 😉

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista voin hyötyä.

6 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihanaat noi pussilakanat! Mäki voisin kotiuttaa tollaset :p

 2. jennakaroliina kirjoitti:

  Kivoja löytöjä teit 🙂 Mä saatoin just eksyä elloksen aleen katselemaan meille uusia sisustus juttuja 😀

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  Ne kyllä ovatkin!<3

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos! Haha sinne kyllä eksyy helposti muutamaksikin tunniksi ;D

 5. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihanat noi tähtilakanat!! Tahtoooo <3

 6. inka kirjoitti:

  Ne kyllä on! Harmi, kun alessa ei enään ole noita missään värissä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.