Hae
Inka Nitta

recent pics

IMG_9875IMG_9764IMG_9768IMG_4499IMG_9867IMG_9898IMG_9894Viimeaikojen kuvailuja ja tekemisiä. Mä oon näköjään alkanut toteuttaan näitä postauksia viimeaikoina enemmän missä on näitä ns hetken mielijohteesta napattuja kuvia. Näitä on kyllä kiva tehdä.

Liigaa on seurattu ahkerasti niin kotisohvalta kuin hallissakin. Erilaisia smoothie reseptejä on taas kokeiltu ja Netflixiä on tuijotettu välillä ehkä vähän liikaakin. Mä eksyin myös pari viikonloppua sitten viihteelle ja pakko sanoa, että vitsit ulkona on kivaa, hah!

Tälläviikollakin oon ehtinyt jo käymään Lahdessa moikkaamassa mummua ja iskää ja tiistaina kävin Jennan kanssa Iskussa auttamassa häntä hänen loungen suunnittelussa, joka on nähtävissä nyt lauantaina Koskikeskuksen bloggaritapahtumassa, joten kaikki ketä kiinnostaa niin kannattaa käydä tsekkaamassa!

Nyt täytyy alkaa koisimaan, mä oon ihan poikki. Huomenna vielä palaveriin ja sitten hakemaan poikaystävä Säkylästä ja vihdoin mulla on kokonaan vapaa viikonloppu! *sydänsilmäemoji*

4 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Tällaiset postaukset on just parhaita<3 Näistä näkee hyvin bloggaajan tekemisiä:)

 2. Sirpale kirjoitti:

  Oispa itselläkin vapaa viikonloppu, eli nautihan 🙂 ♥

 3. inka kirjoitti:

  Voi kiitos. Ehdottomasti nautin<3

 4. inka kirjoitti:

  Hei kiva, että tykkäsit ja kiitos paljon<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.