Hae
Inka Nitta

snapchatissä tapahtuu

Mä oon tykännyt ainakin muiden blogeista lukea postauksia missä on ollut snäpistä poimittuja kuvia. Ne on jotenkin kivoja, kun ne ei oo ainakaan mulla kauheen tarkkaan mietittyjä ja just semmosia atm räpsyjä. Ja muahan voi snäpissä seurailla nimimerkillä iiingerr ja saa laittaa kyllä ihan rohkeesti snäppiä tuleekkin!
blogi-004blogi-006blogi-007Mun snäppi näyttää täyttyvän suurimmaksi osaksi ruoka- ja juomakuvista ja perheen silmätikusta bemarista, haha! Mä myös laittelen tonne sillointällöin jotain random videopätkiä sun muuta.

Onks kuinka moni mun lukijoista snäpissä?

6 kommenttia

 1. wenlamaria kirjoitti:

  Voi Inka oletpas ihana jälleen puspus :)♥

 2. inka kirjoitti:

  Oi sä oot ihana pus!<3

 3. Jeannays kirjoitti:

  Herkkuja herkkuja nams! ;)♥

 4. inka kirjoitti:

  ;)<3

 5. Sofiakii kirjoitti:

  onpas kiva blogi täytyy alkaa seurailee ja liittyy lukijaksi nii ja onhan tässäkin aika herkkuja <3

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ja tervetuloa seurailemaan<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.